Školní asistent vs. asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Mám sš s maturitou, ale ne pedagogického směru.
Na pohovoru mi říkali, že mají více zájemců, ale že se ozvou, jak se rozhodli. Asi za 3 týdny mi volali, že mě chtějí, o mém vzdělání vědí a prý ten kurz AP stačí na obhájení práce učitelky v MŠ na 1 hod. denně. Byla jsem si tam zatím pro papíry pro doktora, ty ještě vyřízené nemám a přišlo mi, že o mě ani tak nestojí…šup, šup už aby vypadla…a 27.8.na školení + setkání s rodiči…jako pořád nejsem rozhodnutá, zda hledat práci dál nebo vzít tohle…děti mám ráda, ale nevím, zda mě „podržtaška“bude bavit
A ten kurz stojí taky 10tis. a dělat si ho kvůli 1 roku…no bojím se té nezaměstnanosti, jak všude straší
kurz AP fakt neni dostatecny pro kvalifikaci ucitelky, napis pak nekdy, jak to dopadlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vodolejka píše:
Ucitelka v MS bez pedagogickeho vzdelani?
s platem reditelky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vodolejka píše:![]()
![]()
tak normalka, ne. Osetrovatelka v dd ma nizky plat, tak se ji da smlouva, ze hodku denne dela dochtora ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vodolejka píše:
Ucitelka v MS bez pedagogickeho vzdelani?
To je troll dle mého názoru. I troll může odpovídat a udržovat diskuzi živou. Baví se těmi fabulacemi, co sem vypouští.
Jsem si jistá, že by si to žádný ředitel netroufl, někoho takového zaměstnat na pozici, kterou nemůže vykonávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se ten plat taky nějak nezdá…za 25 hodin týdně je to nějak moc, zvlášť bez předchozí praxe. Mám taky necelých 18000, ale měla jsem úvazek 36 hodin. Pracuji jako AP a mám v tom už započítány nějaké roky praxe.Ale ty už jsi sem psala ne? Jestli jsi nic jiného za prázdniny nesehnala, tak bych to asi být tebou vzala, aspoň nebudeš sedět doma. A třeba tě to chytne a uděláš si ještě prd. maturitu
Anonym z důvodu výplaty
- Citovat
- Upravit
U nás je plat AP na plný úvazek průměrně
16 000 čistého na běžné ZŠ a MŠ, specka mírně více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 píše:
U nás je plat AP na plný úvazek průměrně
16 000 čistého na běžné ZŠ a MŠ, specka mírně více.
zalezi na vzdelani AP, kdyby mi ruplo v kouli a sla delat AP, mela bych dostat nejvyssi platovou tridu-9., pri zapocitane praxi tarif 31 000. To je o 5000 mene nez mam ted.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
zalezi na vzdelani AP, kdyby mi ruplo v kouli a sla delat AP, mela bych dostat nejvyssi platovou tridu-9., pri zapocitane praxi tarif 31 000. To je o 5000 mene nez mam ted.
Samozřejmě, já jsem to zprumerovala. S Tvým vzděláním a praxí si myslím, že by Te na tuto pozici ani nezamestnali. Nechtělo by se jim Tě platit
Neznám žádného Mgr. na, asistentske pozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy tak jasně
…já to sem psala pro srovnání, mám gympl + kurz, takže podobně jako zakladatelka. A pracuju na specce. A plat uvádím v hrubém. Takže ten její plat mi přijde dost nadsazený. Mě tedy ta práce baví, ale neznám asistenta, co by měl těch slavných 28000,jak jsem četla onehdy v novinách a na netu ![]()
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
tak normalka, ne. Osetrovatelka v dd ma nizky plat, tak se ji da smlouva, ze hodku denne dela dochtora
Tak ted jsi me rozsekala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Je to tak, jenze ona nema vzdelani ani praxi. To je skolka snu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 píše:
Samozřejmě, já jsem to zprumerovala. S Tvým vzděláním a praxí si myslím, že by Te na tuto pozici ani nezamestnali. Nechtělo by se jim Tě platit![]()
Neznám žádného Mgr. na, asistentske pozici.
myslim, ze nejakou dobu to delala @sloninka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
myslim, ze nejakou dobu to delala @sloninka
To vím. Psala, že je učitelka, dělala AP, ale teď už zase učí.
Ve svém okolí nikoho AP s Mgr. neznám. Ve specce jsou některé Bc., protože tam se s dětmi provádí odborná činnost průběžně a vzdělání se cení. Ale jsou tam i s maturitou a kurzem. Myslela jsem, že ve svém okolí jsem asistenta s Mgr. nepotkala a myslím, že to ani není standartem
To ale neznamená, že se ojedinele nemůže vyskytnout.
Příspěvek upraven 18.08.20 v 14:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit