Školní asistent vs. asistent pedagoga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
18.8.20 15:21
@matkabagristy píše:
fakt sem dej pak vedet, co mas v pracovni smlouve. Kdy ji mas podepsat?

Pridavam se. To mi taky zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
18.8.20 15:24
@Anonymní píše:
Já si za sebe myslím, že mě vzali z nouze…doteď nechápu, proč si z té hrstky uchazečů tedy vybrali mě :nevim: jako víc mě prostě táhne ten kancl…a sem mě zase zbytek rodiny tlačí, abych prý nedojížděla :think: aspoň rok to vydržet 8o :roll:

Třeba Tě chytne další studium v tomto směru :mrgreen: Taky záleží kde bydlíš a jaké je tam dopravní spojení pro lidi, co nemají vlastní auto. Kamarádka se odstehovala odtud do jedné horní dolní se špatným spojením, může být vychovatel. Má teda Bc. v jiném oboru plus DPS na toho vychovatele. Potřebovali někoho do školky, ale smlouvu má jako asistentka, ne ucitelka. Je teda půl napul ve školce a družině.

Pokud Tě táhne i kancl, jdi do specped. poradenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
18.8.20 15:26

Taky by mě zajímala ta pracovní pozice. Mohou ale vzít člověka ve studijním procesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 15:35
@matkabagristy píše:
fakt sem dej pak vedet, co mas v pracovni smlouve. Kdy ji mas podepsat?

Až 31.8…jenže už mi dali papíry pro mudr, zatím si jdu ve čtvrtek pro výpis ze zdr. dokumentace ke své mudr, ale upřímně mám nechuť tam nastupovat…nevím, je to jak z nouze prostě a zase se mi nechce dávat 10000,– za kurz jen tak… :nevim: myslím si, že bych si měla najít raději jinou práci lépe placenou a s kariérním posunem :roll: prostě bývala firma krachuje a já dostala výpověď…náplň práce fakturace, zákaznický servis, administrativa celého oddělení…fakt jsem se nezastavila, ale utíkalo mi to, kolektiv byl super a posouvala jsem se dál…a teď teda nevim, budu někde rok zahrabaná s kurzem a za rok můžu hledat určitě znovu.. :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35489
18.8.20 15:51
@Anonymní píše:
Až 31.8…jenže už mi dali papíry pro mudr, zatím si jdu ve čtvrtek pro výpis ze zdr. dokumentace ke své mudr, ale upřímně mám nechuť tam nastupovat…nevím, je to jak z nouze prostě a zase se mi nechce dávat 10000,– za kurz jen tak… :nevim: myslím si, že bych si měla najít raději jinou práci lépe placenou a s kariérním posunem :roll: prostě bývala firma krachuje a já dostala výpověď…náplň práce fakturace, zákaznický servis, administrativa celého oddělení…fakt jsem se nezastavila, ale utíkalo mi to, kolektiv byl super a posouvala jsem se dál…a teď teda nevim, budu někde rok zahrabaná s kurzem a za rok můžu hledat určitě znovu.. :oops: :nevim:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
18.8.20 16:14
@Anonymní píše:
Až 31.8…jenže už mi dali papíry pro mudr, zatím si jdu ve čtvrtek pro výpis ze zdr. dokumentace ke své mudr, ale upřímně mám nechuť tam nastupovat…nevím, je to jak z nouze prostě a zase se mi nechce dávat 10000,– za kurz jen tak… :nevim: myslím si, že bych si měla najít raději jinou práci lépe placenou a s kariérním posunem :roll: prostě bývala firma krachuje a já dostala výpověď…náplň práce fakturace, zákaznický servis, administrativa celého oddělení…fakt jsem se nezastavila, ale utíkalo mi to, kolektiv byl super a posouvala jsem se dál…a teď teda nevim, budu někde rok zahrabaná s kurzem a za rok můžu hledat určitě znovu.. :oops: :nevim:

Kurz AP u nás stojí při VOŠ pedagogické necelých 8000 Kč. Za 10 000 je to už i s pedagogem volneho času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65184
18.8.20 17:38
@Jana206 píše:
Kurz AP u nás stojí při VOŠ pedagogické necelých 8000 Kč. Za 10 000 je to už i s pedagogem volneho času.

To jste z levného kraje, u nás stojí v rámci celoživotka vychovatel a pedagog volného času dvacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
18.8.20 17:45

@vokishka Na UPOL v rámci celoživotka taky tak. Ale toto je zkrácené studium, minimální vzdělání musí být pro asistenty maturita a pro ty vychovatele VOŠ. Potom to mohou absolvovat za jiných podmínek. Jinak známá na celoživotku taky platila za toho vychovatele dvacku, tři semestry. Na té VOŠ pedagogické Kroměříž nebo Přerov to mají levnější, ale požadují vyšší vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.8.20 17:58
@vokishka píše:
To jste z levného kraje, u nás stojí v rámci celoživotka vychovatel a pedagog volného času dvacku.

Tak to neni ani v Praze :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.9.21 08:18

Dobry den, jaka je prosim, pracovni naplň skolniho asistenta? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.9.21 08:21