Školní asistent vs. asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jana206 píše:
To vím. Psala, že je učitelka, dělala AP, ale teď už zase učí.
Ve svém okolí nikoho AP s Mgr. neznám. Ve specce jsou některé Bc., protože tam se s dětmi provádí odborná činnost průběžně a vzdělání se cení. Ale jsou tam i s maturitou a kurzem. Myslela jsem, že ve svém okolí jsem asistenta s Mgr. nepotkala a myslím, že to ani není standartem
urcite to neni standard, znam jednu bc., u nas ve skole nanejvys stredoskolacky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem u SA stupen a tridu 6/6.
A tolik mi nevychazelo pri pul uvazku. A to jsem k tomu mela krasne osobno.
Mi se ted nechce hledat stare vylatnice.
Tech 18 tis. mi prijde spis plny uvazek SA.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Mela jsem u SA stupen a tridu 6/6.
A tolik mi nevychazelo pri pul uvazku. A to jsem k tomu mela krasne osobno.
Mi se ted nechce hledat stare vylatnice.
Tech 18 tis. mi prijde spis plny uvazek SA.
to jsem zakladatelce psala. Zaradili te podle tabulky pedagogu, nebo nepedagogu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
to jsem zakladatelce psala. Zaradili te podle tabulky pedagogu, nebo nepedagogu?
Mela jsem to poskladane.
AP jsem mela 8/3 ped. tabulku. Pristi rok bych mela jit do 8/4 tusim.
SA jsem mela 6/6 tabulka soc. pracovniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje kolegyne je komplet dostudovana. Je Mgr. (nejaky obor ve zdravotnictvi).
A dela dopoledne AP. Ma k tomu i jiny HPP.
Praci ve skole ma spis srdcovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Mela jsem to poskladane.
AP jsem mela 8/3 ped. tabulku. Pristi rok bych mela jit do 8/4 tusim.
SA jsem mela 6/6 tabulka soc. pracovniku.
Dekuji, ten skolni asistent je platove bida. Proto me zakladatelka prekvapila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
urcite to neni standard, znam jednu bc., u nas ve skole nanejvys stredoskolacky
Není to standard, ale dle mě je to chyba. Nemůžu psát příklady z praxe, aby to někdo nevygooglil. K integrovanému dítěti s lehkou MR na běžné ZŠ se hledá už třetí asistent. Jde do třetí třídy. Žádná s kurzem to nedala déle než ten rok. Nevěděla, co s ním má dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Dekuji, ten skolni asistent je platove bida. Proto me zakladatelka prekvapila.
Ted docitam, ze pise o kombinaci AP a drobnem uc. uvazku. Pak to nejspis mozne je, aby ta castka stoupla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Ted docitam, ze pise o kombinaci AP a drobnem uc. uvazku. Pak to nejspis mozne je, aby ta castka stoupla.
neni to ap, je to skolni asistent 4 hodiny denne, 1 hodina denne jako nekvalifikovana ucitelka. Uz jsem to pocitala, k 18 se nedostane ani nahodou. Ke kvalifikaci ucitelky pry ji staci kurz ap.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten jeden den uc. uvazku tydne by odpovidal, ze jina uc. 1× tydne odjizdi do sve skoly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 píše:
To je troll dle mého názoru. I troll může odpovídat a udržovat diskuzi živou. Baví se těmi fabulacemi, co sem vypouští.Jsem si jistá, že by si to žádný ředitel netroufl, někoho takového zaměstnat na pozici, kterou nemůže vykonávat.
Nejsem troll, opravdu…
chtěla jsem se tu jen poradit
opravdu nekecám, takovýhke plat mi spočítali, že mi uznají nějakou praxi z administrativy +- 4 roky zbytek byl jiný obor, chtěli buď maturitu s pajdy nebo maturitu+ kurz
a znovu píšu žádnej troll nejsem, jen jsem se chtěla poradit ![]()
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
neni to ap, je to skolni asistent 4 hodiny denne, 1 hodina denne jako nekvalifikovana ucitelka. Uz jsem to pocitala, k 18 se nedostane ani nahodou. Ke kvalifikaci ucitelky pry ji staci kurz ap.
Tak to nechapu, jak to tam myskuji
.
Ale nedivim se vubec nicemu. Znam uc. ZS, ktera uci 16r., 4× rozdelala a nedodelala skolu. Ted teda opet studuje, takze uci dal. Kvalifikaci ma SS ped.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si za sebe myslím, že mě vzali z nouze…doteď nechápu, proč si z té hrstky uchazečů tedy vybrali mě
jako víc mě prostě táhne ten kancl…a sem mě zase zbytek rodiny tlačí, abych prý nedojížděla
aspoň rok to vydržet
![]()
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
Tak to nechapu, jak to tam myskuji.
Ale nedivim se vubec nicemu. Znam uc. ZS, ktera uci 16r., 4× rozdelala a nedodelala skolu. Ted teda opet studuje, takze uci dal. Kvalifikaci ma SS ped.
taky znam z okoli ucitele-vecne studenty. Oni teda skoncili, po dost dlouhou dobu to zkouseli. Od roku 2015 plati nove predpisy pro kvalifikaci ucitelu, mohou ucit jako nekvalifikovani a zahajit studium. Zakladatelce jsem doporucila zahaji studium, pry to neni treba, staci ji kurz ap.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já si za sebe myslím, že mě vzali z nouze…doteď nechápu, proč si z té hrstky uchazečů tedy vybrali mějako víc mě prostě táhne ten kancl…a sem mě zase zbytek rodiny tlačí, abych prý nedojížděla
aspoň rok to vydržet
![]()
fakt sem dej pak vedet, co mas v pracovni smlouve. Kdy ji mas podepsat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit