Škrábání v krku - jak zabránit kašli?

14
28.2.17 19:38

Škrábání v krku - jak zabránit kašli?

Ahoj.
Dneska ráno jsem se probudila s pocitem škrábání v krku. Během dne cítím, že to není dobrý. Co je vhodné jíst/pít/jaké léky, abych zabránila většímu kašli, nemluvení, nemoci?
Popíjím teď heřmánkový čaj… ;) Co pomáhá vám?
Jinak jsem tu nová, tak snad mě přijmete mezi sebe a poradíte :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
28.2.17 20:27

Já v takovou chvíli nasazuju Priznitz, šátek, kus igelitu, mokrý kapesník a omotat na krk. Až uschne, vyměnit. Taky jsem cucala müllerovy pastilky se šalvějí. Moc mi chutná jitrocelový sirup :) Večer teplá sprcha, nohy udržovat v teple a odpočívat :) Když už se jó bojím, kloktám večer stopangin. Fuj, ale zabírá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
28.2.17 20:38

A já ještě poradím kloktat vodu se solí. Je to dobrota, ale zabírá to a hlavně hodně tekutin ;) Mně se to teda rozjelo parádně a už se cpu antibiotiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.17 21:09

Tyhle tipy jsem potřebovala znát o víkendu. :D V pondělí sem měla tak šílenou bolest v krku, že jsem nemohla mluvit a zkusit jen otevřít pusu bylo jako kdybych měla v krku žiletky. Dneska jsem pila zázvorový čaj a během chvíle to poskočilo z fáze „bolí v krku škrabe“ přes „krk nebolí, ale rýma je šílená“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.3.17 16:37

Musím říct, že mi opravdu pomáhá „psí sádlo“ od Dr Weisse. Nikdy jsem se nezbavila nemoci tak rychle jako od té doby, co ho používám ;) pomohlo mi hlavně na kašel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí