Slabá čárka na tt, zatím nesílí

133
6.6.25 05:30

Slabá čárka na tt, zatím nesílí

Mám 4. den zpoždění ms, testovala jsem dnes ráno už potřetí, tři dny po sobě, a čárka stále stejná a nesílí. Je to duch. Kdy by měla případně začít ideálně sílit? Jsem už po jednom potratu a mám hrůzu aby bylo vše, jak má být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1041
6.6.25 06:05

Ahoj,

ovulace mohla probehnout treba o neco pozdeji, kazdopadne tohle ti asi nikdo nemuze rict, musis jeste par dni pockat… Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.6.25 06:09

Díky moc za odpověď, to já moc ráda počkám, jen jestli je to takto zatím pořádku a čárka ještě může zesílit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.6.25 06:11

@lenik22
Urcite muze silit, bohuzel taky nemusi… ale takhle na zacatku to je vazne o trpelivosti. Kazdopadne drzim palce, at je vse v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.6.25 06:12

Ahoj, to je zvláštní, třetí den stejně silná čárka už naznačuje spíš biochemické těhotenství. Já to také měla. HCG by se mělo každé dva dny zdvojnásobit. Takže pokud je test jednou pozitivní… Některá tato těhotenství nejdou často ani zachytit testem. Moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.6.25 06:39

@lenik22 pořád slabé čárky jsem měla u biochemického těhotenství, jednou mi teda čárka přišla trochu silnější a další den byla zas světla a po týdnu asi přišlo ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.6.25 08:18

@deMerteuil Už jsem v čekárně u Dr. ať se na mě podívá, případně ať odebere krev, nebo dá vyvolávací injekci. Nějak nevydržím čekat do pondělí co bude, zítra mám běžecký závod, tak ať vím, jestli můžu běžet nebo raději ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
6.6.25 08:37

Duch? Je tam vůbec něco nebo to máš vykoukané? Dej sem fotku.
Mohla jsi mít ovulaci později, to se stává, ale na testech by nějaký progres měl bylt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.6.25 08:41

@Janli
Vykoukané to nemám, slabá čárka tam je určitě, jen na fotce špatně viditelná, asi jako když sem do diskuze někdo dává fotky testů kolem 10DPO.
První test byl dělaný ve středu kolem poledne, druhý ve čtvrtek ráno a poslední dnes ráno. Všechny tři mi přijdou stejné. Ani nesílí, ale ani neslábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.6.25 08:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.6.25 08:46

@Janli
Co jsem tak koukala tady v diskuzích, tak od 10DPO do 13DPO může být čárka pořád slabá, ale pak už by sílit měla no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
6.6.25 08:51
@lenik22 píše: Více

Takhle na fotce to vypadá opravdu jen jako pididuch :(.
Uvidíš, co krev, jen je ji taky potřeba zopakovat alespoň dvakrát s odstupem pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.6.25 08:54

@ivašot.
Já už se začínám smiřovat s tím nejhorším. Ale ty těhotenské příznaky tam jsou. Tak stále maličko doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
6.6.25 08:56
@lenik22 píše: Více

Já bych asi taky moc optimistická nebyla. Ale třeba to ještě dobře dopadne, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36010
6.6.25 09:12

To bych brala jako negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie