Ovulační testy a možnost těhotenství

6
2.6.25 18:38

Ovulační testy a možnost těhotenství

Ahoj holky,
včera a dnes jsem si dělala ovulační testy. Přikládám viz foto s datumy a časy. S přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk víckrát. Konkrétně 30.5., 31.5., 1.6. Vždy s přítelovou ejakulací. Dnes mi vyšel ovulační test dvakrát si myslím celkem pozitivní, co myslíte vy? A myslíte že naše načasování bylo správné? Snad se povede. A jaké TT doporučuje. Které jsou nejcitlivější a kdy je začít nejdříve dělat? Cca 7-10 dni po OV?
Díky za rady. Potřebovala jsem se o to s někým podělit. Přítel odjel na služební cestu. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16292
2.6.25 18:53
@L117 píše: Více

Ovulační test jsem nikdy nedělala, ale pokud vím, tak druhá čárka má být silná stejně, nebo více, než ta první a to nemáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
2.6.25 19:02

Pozitivní není ani jeden. Možná zítra už bude pozitivní. Ovulace přichází 12-48 po pozitivním testu (ale také nemusí, test značí, že se tělo k ovulaci chystá, až bazální teplota prokáže proběhlou ovulaci). Možná jste to ještě stihli, kdo ví. V návodu je napsáno, kdy je test pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 20:23

Pozitivni ovulacni test vypada takto. Testovaci carka musi byt stejne silna nebo silnejsi nez ta kontrolni. testuj dale :)

• Citovat
  • Upravit
789
2.6.25 21:13

Pozitivni není ani jeden. Obě čárky musil být stejně silné. Jaký den cyklu jsi? Jak bude čárka síli tak testuj i dvakrát denně, mě třeba dopoledně ukázal dvě stejné čárky a odpoledne už ne, tak abys to vůbec na testech zachytila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.6.25 21:37

@miamia142 17 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
2.6.25 22:00
@L117 píše: Více

Nevím jak máš dlouhý cyklus. Buď už ovulace byla anebo bude. Anebo můžeš milt taky anovulační cyklus. Zkus dělat testy dál, pak i další cyklus. Já třeba mám cyklus 28 dní a ovulace mezi 11-13 dnem. V těchto dnech testuju i víckrát za den. Tohle jsou testy v jeden den, kdybych testovala jen odpoledne tak peak nestihnu a myslim si že
Ovu teprve bude. Ale naštěstí ovu poznám tak že 24 hodin po pozitivnim testu mě dost boli vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.6.25 14:45

Vypadá to, že dnes už ovulace přijde. Čárky jsou stejné silné, testovací možná i trochu silnější. Tak super. Přítel ještě dnes než bude odjíždět přijede domu. Tak na to vlítneme a snad se zadaří. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.25 15:30

@L117 ano, tohle uz je krasne pozitivni ovulacni test. Tak hodne stesti :)

• Citovat
  • Upravit
789
3.6.25 16:34

@L117 Ano dneska je ten správný den. Držím palce, ať je úspěšný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.25 16:45

Dobrý den, chci se zeptat. V polovině května jsem měla menstruaci 5 dni pak 3 dny po skončení menstruace jsem začala zase špinit, ale hnědý výtok a bolesti v levém podbříšku, tak jsem si udělala těhotenský test a byl pozitivní a za 3 hodiny jsem si udělala další a taky pozitivní. Tak jsem se objednala na gynekologii ale na ultrazvuku doktor nic neviděl, tak mi odebrali krev na HCG a ta byla pozitivní. V neděli jsem si udělala digitální těhotenský test a ten vyšel opět pozitivní a 2-3 týdny mi to ukazovalo. Objednali me zase za týden a opět na ultrazvuku nebylo nic vidět. A za dva týdny jdu opět na odběr krve na HCG a dva dny po tom znovu na kontrolu. Vůbec nevím co si mám myslet, a dokonce se i bojím conse semnou deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
3.6.25 18:29

@Veronika25200 na ultrazvuku jde zpravidla něco vidět pokud je hcg nad 1000 jednotek. Kolik jsi měla ty? Nenašel tam ani dutinku? Těhotenství může být mladší proto nic neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.25 18:31
@miamia142 píše: Více

Neřekli mi kolik mám jednotek, jen že to bylo pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
3.6.25 18:54

@Veronika25200 aha to je škoda, podle mě vám to měli sdělit. Ale za dva týdny už by mělo být něco vidět. Hodně štěstí ať to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.25 14:33
@miamia142 píše: Více

Doufám ze to vyjde, protože s přítelem nám to dlouho nešlo, tak doufám ze se to povede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí