Slabá menstruace a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3813
16.10.13 12:46
@iwitka píše:
Ahojte Ferinko a Pinkeee85,
jak jste nakonec dopadly? Já jsem na tom stejně, snažíme od července a pořád nic, poslední dva měsíce místo ms taky jen špiním a mám tlaky v podbříšku, TT negativní, minulý měsíc jsem si dělala i ovu testy, Ovulace mi vyšla až 17. den!! při 26 denním cyklu…a to ani ne nějak evidentně - testovací proužek byl světlejší než kontrolní..

myslíš, jak jsem dopadla potom? jeden měsíc mi ms prostě vynechala, pak už bylo vše ok, podle doktorky je 1-2 vynechání ms za rok normální, jinak testovací proužek musí být stejný nebo silnější než kontrolní, pokud je slabší je test negativní, ale třeba jsi už mohla být po ovulce a nebo taky u každé ta pozitivita trvá jinak dlouho, mám kamarádku, ta má pozitivní test dva dny a jiná si v době, kdy by mohl být test pozitivní dělá testy 3×denně, má ho pozitivní ráno a v poledne už slabší a večer už nemá čárku…takže jsi se třeba jen netrefila.
Zajdi si k doktorovi, pokud jen špiníš, třeba to může být taky nízkou sliznicí, to odhalí ultrazvukem. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwitka
16.10.13 13:08

Páni ty jsi půl doktorky :D, testy jsem si dělala od 11 dne denně ve stejnou dobu…tak nevím :-(, k doktorce určo zajdu…dík moc

• Citovat
  • Upravit
3813
16.10.13 15:10
@iwitka píše:
Páni ty jsi půl doktorky :D, testy jsem si dělala od 11 dne denně ve stejnou dobu…tak nevím :-(, k doktorce určo zajdu…dík moc

to je jen výsledek 1,5 roku stráveném na e-mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.14 12:59

Ahoj,
mám 11m syna, po 8 měsících od porodu jsem začala menstruovat a teď už se 3. měsíc snažíme o druhé miminko (první dítě se nám povedlo napoprvé). Menstruace mám skoro pravidelné (+- den nebo dva), ale oproti menstruacím před těhotenstvím jsou docela slabé. Nikdy jsem neměla kdovíjak silné menstruace, ale teď je jsou ještě o poznání slabší. No a co se mi stalo teď - v úterý mě bolelo celý den břicho jako při menstruaci, ale nic neteklo, ve středu nebolelo nic, ale měla jsem slabě růžový výtok, dneska už tmavě červená, něco mezi špiněním a slabým krvácením a na TT je slabý duch. Při prvním těhotenství se mi stalo, že jsem měla v době očekávané menstruace ten růžový výtok, ale nekrvácela jsem.
Máte někdo podobnou zkušenost? Vím, že můžu být těhotná a nemusím a holt se ukáže za pár dní, jen bych si o tom chtěla prostě pokecat :-)

• Citovat
  • Upravit
8020
6.11.14 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám 11m syna, po 8 měsících od porodu jsem začala menstruovat a teď už se 3. měsíc snažíme o druhé miminko (první dítě se nám povedlo napoprvé). Menstruace mám skoro pravidelné (+- den nebo dva), ale oproti menstruacím před těhotenstvím jsou docela slabé. Nikdy jsem neměla kdovíjak silné menstruace, ale teď je jsou ještě o poznání slabší. No a co se mi stalo teď - v úterý mě bolelo celý den břicho jako při menstruaci, ale nic neteklo, ve středu nebolelo nic, ale měla jsem slabě růžový výtok, dneska už tmavě červená, něco mezi špiněním a slabým krvácením a na TT je slabý duch. Při prvním těhotenství se mi stalo, že jsem měla v době očekávané menstruace ten růžový výtok, ale nekrvácela jsem.
Máte někdo podobnou zkušenost? Vím, že můžu být těhotná a nemusím a holt se ukáže za pár dní, jen bych si o tom chtěla prostě pokecat :-)

Někdo píše že má i ms v době těhu a nebo může jít o ranný potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
6.11.14 13:13

@luciekal Já vím, že může :-). Jen mě to zarazilo, protože u prvního jsem nic takového neměla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
6.11.14 13:23

@Hoa Mai Každé těhotenství je jiné to je přecijasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.16 21:38

Ahojky, protože ms dorazila dřív par kapek krve, a pak lehke špinení dělala jsem si test byl tam dušik, dnes už test sílil, žadný duch, ale co to špinení, vydrželo přes to někomu tehu?

• Citovat
  • Upravit
3409
26.4.16 21:41

Měla jsem to tak minulý měsíc, špinila jsem plus krvácela už od 8 dpo to trvalo týden pak 4 dny ok a pak se rozjelo krvácení s velkýma bolestma a potratila jsem… Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.4.16 21:42

Hcg pozitivní zjištěno z krve 20 dpo 282

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.4.16 21:44

Lehké špinění ale může být ok u mě znamenal dvakrát potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.16 21:49

Hm, tak že je to jasný :-(.děkuju jsem si jistá, že zas nic nevyjde.

• Citovat
  • Upravit
3409
27.4.16 05:38

Neplaš, moje sestra to měla taky tak a vše ok, je to 50 na 50, duch sílí to je důležité, ale bylo by dobré brát utrogestan, pokud to nepřestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.16 20:59

Utroše beru, ale vypada to zle.dnes zase krev po kapkach, žadné bolesti, prsa nic :-(

• Citovat
  • Upravit
28.12.20 11:55

Slabá menstruace

Zdravím chci se zeptat tento měsíc už sem měla menstruaci skončila mi a tet my přišla znova. A je slabá snažíme. Se i miminko myslíte že můžu být tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí