Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@iwitka píše:
Ahojte Ferinko a Pinkeee85,
jak jste nakonec dopadly? Já jsem na tom stejně, snažíme od července a pořád nic, poslední dva měsíce místo ms taky jen špiním a mám tlaky v podbříšku, TT negativní, minulý měsíc jsem si dělala i ovu testy, Ovulace mi vyšla až 17. den!! při 26 denním cyklu…a to ani ne nějak evidentně - testovací proužek byl světlejší než kontrolní..
myslíš, jak jsem dopadla potom? jeden měsíc mi ms prostě vynechala, pak už bylo vše ok, podle doktorky je 1-2 vynechání ms za rok normální, jinak testovací proužek musí být stejný nebo silnější než kontrolní, pokud je slabší je test negativní, ale třeba jsi už mohla být po ovulce a nebo taky u každé ta pozitivita trvá jinak dlouho, mám kamarádku, ta má pozitivní test dva dny a jiná si v době, kdy by mohl být test pozitivní dělá testy 3×denně, má ho pozitivní ráno a v poledne už slabší a večer už nemá čárku…takže jsi se třeba jen netrefila.
Zajdi si k doktorovi, pokud jen špiníš, třeba to může být taky nízkou sliznicí, to odhalí ultrazvukem. Držím palce
Páni ty jsi půl doktorky
, testy jsem si dělala od 11 dne denně ve stejnou dobu…tak nevím
, k doktorce určo zajdu…dík moc
@iwitka píše:
Páni ty jsi půl doktorky, testy jsem si dělala od 11 dne denně ve stejnou dobu…tak nevím
, k doktorce určo zajdu…dík moc
to je jen výsledek 1,5 roku stráveném na e-mimi ![]()
Ahoj,
mám 11m syna, po 8 měsících od porodu jsem začala menstruovat a teď už se 3. měsíc snažíme o druhé miminko (první dítě se nám povedlo napoprvé). Menstruace mám skoro pravidelné (+- den nebo dva), ale oproti menstruacím před těhotenstvím jsou docela slabé. Nikdy jsem neměla kdovíjak silné menstruace, ale teď je jsou ještě o poznání slabší. No a co se mi stalo teď - v úterý mě bolelo celý den břicho jako při menstruaci, ale nic neteklo, ve středu nebolelo nic, ale měla jsem slabě růžový výtok, dneska už tmavě červená, něco mezi špiněním a slabým krvácením a na TT je slabý duch. Při prvním těhotenství se mi stalo, že jsem měla v době očekávané menstruace ten růžový výtok, ale nekrvácela jsem.
Máte někdo podobnou zkušenost? Vím, že můžu být těhotná a nemusím a holt se ukáže za pár dní, jen bych si o tom chtěla prostě pokecat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám 11m syna, po 8 měsících od porodu jsem začala menstruovat a teď už se 3. měsíc snažíme o druhé miminko (první dítě se nám povedlo napoprvé). Menstruace mám skoro pravidelné (+- den nebo dva), ale oproti menstruacím před těhotenstvím jsou docela slabé. Nikdy jsem neměla kdovíjak silné menstruace, ale teď je jsou ještě o poznání slabší. No a co se mi stalo teď - v úterý mě bolelo celý den břicho jako při menstruaci, ale nic neteklo, ve středu nebolelo nic, ale měla jsem slabě růžový výtok, dneska už tmavě červená, něco mezi špiněním a slabým krvácením a na TT je slabý duch. Při prvním těhotenství se mi stalo, že jsem měla v době očekávané menstruace ten růžový výtok, ale nekrvácela jsem.
Máte někdo podobnou zkušenost? Vím, že můžu být těhotná a nemusím a holt se ukáže za pár dní, jen bych si o tom chtěla prostě pokecat
Někdo píše že má i ms v době těhu a nebo může jít o ranný potrat
@luciekal Já vím, že může
. Jen mě to zarazilo, protože u prvního jsem nic takového neměla. ![]()
Ahojky, protože ms dorazila dřív par kapek krve, a pak lehke špinení dělala jsem si test byl tam dušik, dnes už test sílil, žadný duch, ale co to špinení, vydrželo přes to někomu tehu?
Měla jsem to tak minulý měsíc, špinila jsem plus krvácela už od 8 dpo to trvalo týden pak 4 dny ok a pak se rozjelo krvácení s velkýma bolestma a potratila jsem… Držím palce ![]()
Hm, tak že je to jasný
.děkuju jsem si jistá, že zas nic nevyjde.
Neplaš, moje sestra to měla taky tak a vše ok, je to 50 na 50, duch sílí to je důležité, ale bylo by dobré brát utrogestan, pokud to nepřestane
Utroše beru, ale vypada to zle.dnes zase krev po kapkach, žadné bolesti, prsa nic ![]()
Zdravím chci se zeptat tento měsíc už sem měla menstruaci skončila mi a tet my přišla znova. A je slabá snažíme. Se i miminko myslíte že můžu být tehotna