Slabost, pocení, třes, mdlo v těhotenství

79
17.6.20 13:58

Slabost, pocení, třes, mdlo v těhotenství

Zdravím všechny nastávající maminky i maminky :)
Prosím vás v pátek jdu na gyndu ale už teď bych tak nějak ráda věděla jestli jste to tak některá měla taky v těhotenství.
Jsem ve 3 měsíci a do teď jsem 7 týdnů jen ležela a nebyla ničeho schopná… Bylo mi šíleně zle ale opravdu tak šíleně že se dá říct že to byla hotová antikoncepce a už to nechci zažít. Ale teď k věci… Už 3 den je mi lépe takže jsem schopná dělat věci které jsem před tím nebyla schopná dělat… Takže každý den něco málo a prostě kdykoliv něco dělám tak se mi udělá strašně zle jakoby mdlo šílené pocení začnu se třást a jsem strašně slabá do toho se strašně zadýchávám a to jsem teď fakt jen vytírala a v půlce to na mě přišlo tak jsem to jen honem dodělala a musela jsem se jít natáhnout… To samé když jdu na procházku tak se začnu strašně zadýchavat a bolí mě břicho… Nebo jsem šla do krámu stojím frontu na salámy a najednou zase šílený pocení mdlo a strašně se mi začali třást ruce do toho jsem se nemohla udržet na nohou bylo to strašný…
Nevíte co to může být?? Trochu mě to děsí.. Děkuji moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.6.20 14:07

Nejsem těhotná a nikdy nebyla a asi nic,,odborného,, na míru Tobě nenapíšu, ale mně se tohle stává, když mám hypoglikemický šok. Nefungují mi hormony, tak jak by měly a léčím se s tím na endokrinologii, ale u Tebe to bude souviset spíš s tím těhotenstvím.

• Citovat
  • Upravit
21091
17.6.20 14:08

Mně se dělalo mdlo a slabo, protože jsem měla nízký tlak. K tomu zadýchávání. Pokud jsi x týdnů jen ležela, tak to může být i tím, že sis odvykla a nebo to může souviset s tím tlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
17.6.20 14:31

Mě se tohle stává když mám rozhozený hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
17.6.20 14:36

Měla jsem, kolikrát jsem musela odejít z obchodu od nakupu, u uklízení jsem převlékla postel a mohla jsem si jít lehnout :nevim: zadychávání je teda až ke konci těhotenství, to člověk funí i u mluvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.6.20 16:11

@MimiLola mám to samé, dr ki teď doporučila kardio.. Ale já vím, že je to těhotenstvím.. Prostě moje tělo to nese blbě.. U tebe to může být i tím, že jsi 7 týdnu ležela a teď makáš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí