Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@faldy pokoj se maloval na bílo s tím, že si to pak utvořím k obrazu svému, ale určitě ho nenechám jen tak bílý. No… a teď tvořím a tvořím…a furt jsem u toho tvoření.
Dlouho mi trvá, než se k něčemu odhodlám, tak třeba…
Já zkouším přes PC, jak by to vypadalo, ale až mám představu, vždy mě něco nahlodá a já od ní upustím a hledám dál. Mé zkoušky
.
Tak aspon se neunahlis, beranci jsou pekni, jen bych k nim jeste neco pridala…ale co ![]()
@faldy duha zní dobře, ale stejně to začínám vidět bledě… Vždy se pro něco nadchnu a potom skutek utek.
No, asi začnu tím, že mu namaluji ten pruh u postýlky.
Tam vím na 100% že bude modrá stěna, lampička ve tvaru měsíčku a hvězdičky.
Tak jsem se naštvala a ještě včera pohledala…no a dneska, když si malý hrál na dečce, nakreslila jsem mu v pokojíčku žirafu (použití - metr). Dokreslím tam ještě nějaké ptáčky nebo něco pro oživení a vymaluji a pak se s tím budu chlubit. Manžel říkal, že žádnou bublinu ve stylu „Ahoj, já jsem žirafa“ tam dávat nemusím, tak jsem ráda. ![]()
A napadá mě další sladění… pokud si teda tuto diskuzi někdo přečte.
Co vaše fotografie? Kde je máte? Ložnice, obývák? Chtěla bych třeba jednu fotku ze svatby, další fotky syna a pod. dát na stěnu, ale kam? V ložnici se s nimi nepochlubím, ale v obýváku to je až moc na očích.
Kde je máte vy???
A když jsem zmínila ložnici, máte něco na zdi? Popř. co?
Ahojky tak v obýváku mám 2 větší fotografie, v síni pár fotek dětí a v ložnici nad postelí samolepící dekoraci. Pokud vydržíš, pošlu fotky ![]()
Tak tady něco pro inspiraci
Na té poslední je taky ložnice. Tam mám jen malou svatební a větší kreslenou karikaturu ![]()
@Bajča ta labuť s hodinami je pěkná.
Na tom prostředním obrazu je strojek na hodiny? Kde se to dá koupit?
Dík za inspiraci.
Já právě přemýšlím kam dát fotky. Přijde mi to osobní, ale zároveň se tím chci pochlubit.
Do ložnice se mi lidi vodit nechtějí, ale v obýváku by to bylo zase moc na očích.
V chodbě máme málo místa na obrázky.
Jaká barva se podle tebe hodí jako podklad? Říkala jsem si, že udělám pruh, třeba dva metry a do něj „vsadím“ ty fotky - barevné. Šedá, čoko hnědá? ![]()
A ty rámečky - to je koupené nebo jsi to dělala? ![]()
Ahoj, promin za zpoždění, nejde nám net.Ted jsem u ségry. Ty hodiny jsem koupila přes net, normálně si zadej obraz jako hodiny a něco ti to najde. V barvách se moc nevyznám, asi podle toho kdo má jakou rád. Jinak rámečky jsem koupila za 2 kila v nějakým hoby marketu.ty hnědé. Ty modré jsou z ikea
@Bajča v pohodě. Já koukala vcelku se mi líbí i ty clip „rámy“. Je to jen sklo, žádný rám. Prakticky nemusím shánět barvy, aby to ladilo s místností. ![]()
Včera jsem k žirafě (metr) domalovala dva ptáky. No nevím. ![]()