Sladění pokojíčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4619
8.10.12 21:30

@faldy pokoj se maloval na bílo s tím, že si to pak utvořím k obrazu svému, ale určitě ho nenechám jen tak bílý. No… a teď tvořím a tvořím…a furt jsem u toho tvoření. :lol: Dlouho mi trvá, než se k něčemu odhodlám, tak třeba…
Já zkouším přes PC, jak by to vypadalo, ale až mám představu, vždy mě něco nahlodá a já od ní upustím a hledám dál. Mé zkoušky :lol: :oops: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
8.10.12 21:56

Tak aspon se neunahlis, beranci jsou pekni, jen bych k nim jeste neco pridala…ale co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
8.10.12 21:58

Nevim, neco zeleneho? Nebo tam supnout duhu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
8.10.12 22:02

@faldy duha zní dobře, ale stejně to začínám vidět bledě… Vždy se pro něco nadchnu a potom skutek utek. :roll: No, asi začnu tím, že mu namaluji ten pruh u postýlky.
Tam vím na 100% že bude modrá stěna, lampička ve tvaru měsíčku a hvězdičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
8.10.12 22:05

Tak hodne stesti, at se dilo podari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
10.10.12 22:25

Tak jsem se naštvala a ještě včera pohledala…no a dneska, když si malý hrál na dečce, nakreslila jsem mu v pokojíčku žirafu (použití - metr). Dokreslím tam ještě nějaké ptáčky nebo něco pro oživení a vymaluji a pak se s tím budu chlubit. Manžel říkal, že žádnou bublinu ve stylu „Ahoj, já jsem žirafa“ tam dávat nemusím, tak jsem ráda. :potlesk:

A napadá mě další sladění… pokud si teda tuto diskuzi někdo přečte.
Co vaše fotografie? Kde je máte? Ložnice, obývák? Chtěla bych třeba jednu fotku ze svatby, další fotky syna a pod. dát na stěnu, ale kam? V ložnici se s nimi nepochlubím, ale v obýváku to je až moc na očích. :nevim: Kde je máte vy???

A když jsem zmínila ložnici, máte něco na zdi? Popř. co?

:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.10.12 10:43

Ahojky tak v obýváku mám 2 větší fotografie, v síni pár fotek dětí a v ložnici nad postelí samolepící dekoraci. Pokud vydržíš, pošlu fotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.10.12 10:57

Tak tady něco pro inspiraci ;) Na té poslední je taky ložnice. Tam mám jen malou svatební a větší kreslenou karikaturu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.10.12 11:00

A tady s náma spí naše maličká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
11.10.12 18:31

@Bajča ta labuť s hodinami je pěkná. ;) Na tom prostředním obrazu je strojek na hodiny? Kde se to dá koupit?
Dík za inspiraci. ;) Já právě přemýšlím kam dát fotky. Přijde mi to osobní, ale zároveň se tím chci pochlubit. :oops: Do ložnice se mi lidi vodit nechtějí, ale v obýváku by to bylo zase moc na očích. :nevim: V chodbě máme málo místa na obrázky.

Jaká barva se podle tebe hodí jako podklad? Říkala jsem si, že udělám pruh, třeba dva metry a do něj „vsadím“ ty fotky - barevné. Šedá, čoko hnědá? :think:

A ty rámečky - to je koupené nebo jsi to dělala? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.10.12 11:09

Ahoj, promin za zpoždění, nejde nám net.Ted jsem u ségry. Ty hodiny jsem koupila přes net, normálně si zadej obraz jako hodiny a něco ti to najde. V barvách se moc nevyznám, asi podle toho kdo má jakou rád. Jinak rámečky jsem koupila za 2 kila v nějakým hoby marketu.ty hnědé. Ty modré jsou z ikea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
14.10.12 16:57

@Bajča v pohodě. Já koukala vcelku se mi líbí i ty clip „rámy“. Je to jen sklo, žádný rám. Prakticky nemusím shánět barvy, aby to ladilo s místností. :palec:

Včera jsem k žirafě (metr) domalovala dva ptáky. No nevím. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný