Sladkosti ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4156
17.8.16 13:55

@Kelsey já bych řekla, že je to kec, že neslazený děti nepijí. My měli naopak problém, že u nás byl na pití jen čaj a tedy mléko ke svačině. A vodu jsme si museli vybojovat a nebyli jsme jediní. Dcera čaj nepije, nemá ho ráda. Co vím, tak děcka vodu normálně pijí. Kdo chce sladké, dá si čaj, kdo nechce čaj, dá si vodu. A natočit do karafy vodu snad není problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
17.8.16 20:10

Taky mam deti naučené na nesladke pití, čaj nesladime, max. v zimě mírně medem.Ty přeslazene hnusy ve školkách, školách a nemocnicích nam nechutnaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
18.8.16 13:49

My pijeme doma čaj minimálně a když už, tak sladíme medem. Děti jsou zvyklé na vodu nebo na rybízovou nebo bezinkovou šťávu od babičky. A to je teda taky pěkný hubolep, ale aspoň z domácích zdrojů :mrgreen: Ve školce mají děti čaj nebo šťávu. S nástupem na ZŠ si nosí prázdnou láhev a ve škole si natočí vodu. Nemají s tím žádný problém a já fakt ty necelé 3 roky v MŠ neřeším.

Jak už jsem psala, sladkosi jako odměna za snězené jídlo mi přijdou příšerné.

Ale dělat z toho kauzu? Už jsem zažila rozsáhlou debatu o čištění zubů, o zamykání šaten přes bezpečnost na zahradě :zed: A všem těm rýpalům bych přála jeden den s 25 dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
18.8.16 14:01

Za prázdný talíř sladkost. to mě přijde už moc, i ty klasiské odměny ve velkém. Pak děti mají zažité, že za všechno dostají mls.co se týká narozenin to bych nechala na maminkách…ty děti co to rády nemajá a nejí, jak maminky tvrdí, tak to nechají ve skřínce..u nás děti dostavali po jednom kusu..zase bych to tak nehrotila..kdo cche bát sušený banán, hrozinku, tak dá, kdo chce dát jeden ks dětem, tak zase takové drama neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
18.8.16 19:23

@MisaHanuska Me osobně taky vadi čištění zubů ve školce bezprostředně po obědě, jsem toho názoru, ze se tak narušuje zubní polovina, mezi jídlem a cistenim má být odstup. Aféru jsem z toho nedělala, ale moje děti si ve školce po domluvě zuby necisti. Netknuty kartáček tam bohužel mit musí, kdyby prisla kontrola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin