Slané koláče

674
29.4.14 13:55

Slané koláče

Moc všechny zdravím a zároveň prosím o rady a tipy. Čekáme větší oslavu a mimo jiné bych ráda upekla nějaký osvědčený všemivychvalovaný slaný koláč.
Prosím Vaše zkušenosti a o recepty na ty úspěšně oceňované koláče. Zajímá mě druh těsta (lístkové znám), náplň případně osvědčené rady.
Moc díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.4.14 13:59

@babice mi milujem tento: odkaz
Nebo ještě dělám variantu s brokolicí a se sýrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
29.4.14 13:59

@babice Ahoj, moc doporučuju tyhle slané rohlíčky, jsou moc dobrý, na oslavu nebo jinej sejšn ideální http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
29.4.14 14:03

U nás má vždycky úspěch štrůdl naplněný nivou smíchanou se šunkou :mavam:
jo a nebo pak mini pizzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.4.14 14:04

Miluju (a má rodina taky) cibulový koláč (ten s pivem, ne se zakysankou). Recept je zde, dělala jsem ho už mockrát a vždycky má úspěch.
Taky hodně můžu špenátový, jako podklad dávám listové těsto, na něj hotový špenát (česnek, vajíčko, sůl), šunku, rajčata, tvrdý sýr, zalít vejcem.
A do třetice „pizza“ podle mojí mamky - základ je jogurtové těsto (jako na litý koláč, ale bez cukru, osolené), na to směs cibule+rajčata+papriky+česnek (trochu osolit, osladit, okyselit), zasypat bohatě strouhaným sýrem, vejce (hodně), kečup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
29.4.14 14:04

@martina.se
Moc díky. Vypadá skvěle a náplň tvoří všechno to, co máme rádi. Mňam. ;)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
29.4.14 14:05

Rada delavam quiche, testo i priprava je velmi jednoducha.

Odkaz pres mobil neumim vlozit, ale pecu podle apetitonline.cz, konkretne kureci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.14 14:06
@babice píše:
@martina.se
Moc díky. Vypadá skvěle a náplň tvoří všechno to, co máme rádi. Mňam. ;) :mavam:

vyzkoušený, fakt dobrý :mrgreen: můj kluk ho taky miluje.. a naposledy jsem ho pekla pro tchýni a ta taky chválila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
29.4.14 14:07

@lendule.5 Štrůdl i minipizzy jsou naše tradiční pohoštění. Máme je taky moc rádi. Tentokrát jsem to ale chtěla zpestřit nějakým tím koláčem.
Ale i tak moc díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
29.4.14 14:07

@martina.se
Pokud chválí i tchýně, tak není co řešit. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
29.4.14 14:09

@sparkling
Moc děkuji za spoustu inspirace.
Ten špenátový mě zaujal. Asi ho někdy vyzkouším k obědu. Špenát můžeme v jakékoliv úpravě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
29.4.14 14:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
29.4.14 14:23

@LadyTommy Myslíš tento http://www.apetitonline.cz/…kuretem.html ? Ten peču taky moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.4.14 14:42

@babice my delame snecky a je to namka
rozvalet listove testo, lehce potrit kecupem, dat anglickou nebo sunku a tvrdy syr - srolovat na roladu a krajet na platky. dame na pecici papir kousek od sebe(zvetsi se) a pect do zlatova zprudka
da se tam pridat i treba cervena cibulka, kousky papriky, cesnek - co ma proste kdo rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
29.4.14 14:43

@lucka_mac
Tuňáka máme rádi, ale vím, že u všech lidí oblíbený není. Asi bych to neriskovala na oslavu pro víc lidí, ale doma někdy vyzkoušíme.
Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport