Sledování polohy dítěte, když je v péči druhého rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17477
30.9.24 13:29
@Semtex píše: Více

stačí nechat třeba v autobuse :mrgreen: je to šílená buzerace, chce sledovat Tebe, ne dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.9.24 13:49

Já bych teda záměrně nezahazovala/neničila něco, co dostal od otce, to bys nebyla o moc lepší, než on ;) Prostě bych to nechala ležet doma a na případné dotazy, jaktože se syn nehne z bytu, odpovídala, že prostě ten náramek nosit nechce a tečka. Víc bych se v tom nerejpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
30.9.24 14:11
@unuděná píše: Více

Taky mi neprijde spravne takhle drahou vec zbytecne znicit. Vzdyt ji muze vyuzivat u tatinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
30.9.24 14:17

Tak si k náramku nainstaluj potřebnou aplikaci a chtěj vědět, kde dítě je během doby, co je s otcem. Co otec na to? Jinak teda ne. U dítěte, co se nepohybuje samo, to postrádá smysl. Takže buď neví, že se nepohybuje sám anebo chce sledovat tebe.. náramek bych nechala doma a otci řekla nebo napsala, kde jste byli. Škola, hřiště, kroužek, úkoly, vana a postel. Nazdar. A ať to píše i on tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
30.9.24 16:01
@zuzanka320 píše: Více

To by mě zajímalo, kde se ta naše chlupinda toula po nocích. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
30.9.24 16:03

Jak píše @Midaku. Udelala bych to ferove, ať polohu vidíte oba. A pokud by se on doptaval, proč jste byli tam a tam, dělala bych to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.9.24 17:42
@malákráličice píše: Více

ale u decka co chodi jeste pomalu s mamou za ruku? fotr je pakun a nic cisteho v tom nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
30.9.24 17:50
@malákráličice píše: Více

já mám známou, co provozuje kočičí útulek, ale má i své vlastní koččky, před pár lety dala nějaké sledovací zařízení na svého oblíbeného kocoura a nestačila se divit - kocour samozřejmě vykastrovaný, tak v noci chodil 2 kilometry mimo domov a co je ještě horší, přitom přecházel přes obrovské vlakové nádraží, kde je asi 8 kolejí - nechápala, kam tam chodí a hlavně jaktože se mu nikdy nic nestalo, že před nádražím přecházel ještě docela frekventované silnice už je jako nic,
takže snad raději nevědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect