Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Semtex píše: Více
stačí nechat třeba v autobuse
je to šílená buzerace, chce sledovat Tebe, ne dítě…
Já bych teda záměrně nezahazovala/neničila něco, co dostal od otce, to bys nebyla o moc lepší, než on
Prostě bych to nechala ležet doma a na případné dotazy, jaktože se syn nehne z bytu, odpovídala, že prostě ten náramek nosit nechce a tečka. Víc bych se v tom nerejpala.
@unuděná píše: Více
Taky mi neprijde spravne takhle drahou vec zbytecne znicit. Vzdyt ji muze vyuzivat u tatinka
Tak si k náramku nainstaluj potřebnou aplikaci a chtěj vědět, kde dítě je během doby, co je s otcem. Co otec na to? Jinak teda ne. U dítěte, co se nepohybuje samo, to postrádá smysl. Takže buď neví, že se nepohybuje sám anebo chce sledovat tebe.. náramek bych nechala doma a otci řekla nebo napsala, kde jste byli. Škola, hřiště, kroužek, úkoly, vana a postel. Nazdar. A ať to píše i on tobě.
@zuzanka320 píše: Více
To by mě zajímalo, kde se ta naše chlupinda toula po nocích. ![]()
Jak píše @Midaku. Udelala bych to ferove, ať polohu vidíte oba. A pokud by se on doptaval, proč jste byli tam a tam, dělala bych to samé.
@malákráličice píše: Více
ale u decka co chodi jeste pomalu s mamou za ruku? fotr je pakun a nic cisteho v tom nevidim
@malákráličice píše: Více
já mám známou, co provozuje kočičí útulek, ale má i své vlastní koččky, před pár lety dala nějaké sledovací zařízení na svého oblíbeného kocoura a nestačila se divit - kocour samozřejmě vykastrovaný, tak v noci chodil 2 kilometry mimo domov a co je ještě horší, přitom přecházel přes obrovské vlakové nádraží, kde je asi 8 kolejí - nechápala, kam tam chodí a hlavně jaktože se mu nikdy nic nestalo, že před nádražím přecházel ještě docela frekventované silnice už je jako nic,
takže snad raději nevědět