Slepičky a kurník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10242
8.2.18 15:13

@aiwwa Já pamatuji slípky u babičky s dědou. Měli jich tak dvacet. Měli laťkový velký kurník, uvnitř takový zásobník na vodu, korýtko se zrním, a na noc chodili slípky po schůdkách do dřevěného zatepleného menšího uzavřeného kurníku, kdy byla ta žárovka, podestýlka ze sena a tam spávaly. Nevím proč, ale měli dva kohouty. Když jsem nalezl ještě teplé vajíčko, byl to pro mne vždy zážitek.
Přes den slípky pouštěli ven, bavilo mě večer pomáat se zahánění.
Sakra, škoda že už babi, děda, slípky nejsou a já místo se slepicema trávím čas na emiminu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115676
8.2.18 15:29
@Premek_Orac píše:
@aiwwa Já pamatuji slípky u babičky s dědou. Měli jich tak dvacet. Měli laťkový velký kurník, uvnitř takový zásobník na vodu, korýtko se zrním, a na noc chodili slípky po schůdkách do dřevěného zatepleného menšího uzavřeného kurníku, kdy byla ta žárovka, podestýlka ze sena a tam spávaly. Nevím proč, ale měli dva kohouty. Když jsem nalezl ještě teplé vajíčko, byl to pro mne vždy zážitek.
Přes den slípky pouštěli ven, bavilo mě večer pomáat se zahánění.
Sakra, škoda že už babi, děda, slípky nejsou a já místo se slepicema trávím čas na emiminu :-)

viď, kdeže loňské sněhy jsou, to byl život bez inernetu a mobilu, já už leccos pamatuju, dokonce dětství bez mobilu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
8.2.18 15:34

@aiwwa :-) Jj. Ty jo, nejsme my dva už vlastně staří? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.2.18 16:11

:-D na emiminu se řěší už dávno vše né jen kurníky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115676
8.2.18 16:11
@Premek_Orac píše:
@aiwwa :-) Jj. Ty jo, nejsme my dva už vlastně staří? :-)

Kdepak, já se cítím velmi mladě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
8.2.18 16:13

@aiwwa Viď. Já si vždycky říkám, Přemku, Přemku, takovej velkej a takovej vůl, takový dítě :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.2.18 19:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat