Slůně už na začátku těhotenství

4784
31.7.12 11:12

Slůně už na začátku těhotenství

Zdravím…všechny co jsou na tom podobně jako já. Jsem teprve v 8.týdnu těhotenství a už teď vím, že pokud nepůjdu rodit se 100 kily, tak to bude zázrak. Takže teď přemýšlím, jak přibrat co nejméně…je tady někdo kdo je na tom podobně a chtěl by si popovídat a nebo předat nějaké vlastní zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
31.7.12 11:14

Tak přibereš no, to je jedině dobře seš těhotná tak se vykašli na kila ty pak dáš dolů …co bych ja dala za to abych přibrala jsem ve 34tt a přibrala jsem jen 2 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
31.7.12 11:15

Ahoj Lucíku, z toho si nic nedělej, tak zase zhubneš no :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
31.7.12 11:17

@Ter91 To si říkáš teď…že by si chtěla přibrat…když si štíhlá…ale až by si tahala těch 100 kilo, tak by si změnila názor. Navíc mi jde hlavně o zdravotní problémy spojený s těma kilama a až pak o ty kila!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
31.7.12 11:18

@Misschelle Ty aby si se nepřidala viď, když si to shodila předem :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
31.7.12 11:19

@Misschelle A jak ti je kočičko???Kdy jdeš na 3D???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
31.7.12 11:19

@Lucík 25 Víš jak mi každý nadává že místo přibírání hubnu? 8o Kolik máš nahoře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
31.7.12 11:21

Neboj se jez pořád stejně žádný jezení za dva, stejně budeš (měla bys) teď jíst o dost víc zeleniny a ovoce nějakou vlákninu a ono to půjde.. :palec: Samo že nabereš, něcobude vážit miminko, něco plodová voda, budeš mít víc krve, něco prsa a to jsou všechno položky co se pak ztratí..:)
Hodně pij to taky zamezí obr hladu.. neboj to dáš hlavně že jsi si toho vědomá a chceš s tím něco dělat, jsou ženský co se na toho vykašlou-jsou přeci těhotné, dovolené je vše, ale co s tím pak? :roll: neboj dobře to dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.7.12 11:21

Heled´. Já měla nakázáno, že ze zdravotních důvodů nesmím přibrat nad 10 kilo. Tak jsem se prostě stravovala tak, abych víc nepřibrala, bylo to přesně těch 10.
Není důležité jíst za 2,nebo 3.Těhotenství není o tom, že budu žrát jak nezavřená. Je důležité jíst vyváženou stravu, hodně zeleniny a ovoce a pak to není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
31.7.12 11:23

Tak pokud to řešíš k vůli zdraví tak to je v pořádku ja myslela že patříš k těm co jsou strašně nas… že v těhotenství přibrali…

Ja mam za cele těhu 2 kg nahoře, ale vůbec to nechápu snim 3 porce oběda dojidam i po příteli 6 sladkostí deně i více 7 rohlíku a takhle jim každej den :D :D :D

Ale já tak jedla i když sem nebyla těhotnaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
31.7.12 11:25

@Misschelle Zatím asi ještě tak nějak nic..možná tak kilo.To pořád zvracíš, že ještě hubneš???
@evick2 @berry4 Děkuju za rady holky…to jsem potřebovala slyšet, že to snad dělám správně, piju hodně a snažím se jíst víckrát denně po menších porcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
31.7.12 11:27

@Ter91 Tak to gratuluju…patříš mezi ty šťastné s rychlým metabolismem. Samozřejmě, že s kilama jdou ruku v ruce problémy a že jich je :zed: Tak snad se mi jich vyhne co nejvíc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
31.7.12 11:28

@Lucík 25 Tak co plašíš že budeš mít 100 kilo když ještě nic nepřibíráš? :lol:
Jojo zvracím a snesu málokteré jídlo, spíš zeleninu ovoce a polévky. O masu si můžu nechat jen zdát a cokoliv tučného jen vidím tak běžím na záchod. Takže maras :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
31.7.12 11:29

@Misschelle No mě chutná skoro všechno :D Už si mě dlouho neviděla zlato viď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
31.7.12 11:29

Budu držet palcee :srdce: a přeji pohodové těhotenství a krásné zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí