Šly byste bydlet do Ostravy nebo okolí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.23 16:17

Jsem rodilá Ostravacka, bydlím 40 let v Porubě ( to je město ve městě, je tu všechno) a pokud se někdy někam hnu, tak do Nového Jičína, to je moje srdcovka, mám tam rodinu a máme tam byt. V Ostravě jsme v pronájmu. Na koupi bytu tady to moc nevypadá.
V Opavě jsem studovala a taky paráda. Ráda cestuju po ČR, líbí se mi i menší města ( Frýdlant, Hranice na Moravě, teď jsme byli v Jablunkově), ale doma je doma, a Ostrava se hodně mění. Miluju to tu.

• Citovat
  • Upravit
sarah1618
17.10.23 00:13

@karinka ahoj jako rodilá Čeladňanka si dovolím nesouhlasit. Starousedliků je nás pořad stejně. Kam by jako šli ti starousedlíci? Jen se na Čeladnou přistěhovalo relativně dost novych lidí, ale to určitě neznamená, že se ti stávající odstěhovali

• Citovat
  • Upravit
696
17.10.23 07:19

@sarah1618
Kam by jako šli? Tak ti staří umřeli, mladí často odjedou na vysoké školy do Brna/Prahy a pak tam zůstanou kvůli práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
17.10.23 08:16

@johanka.1987 nonsense, všichni se do Čeladné stěhují a jen ti starousedlíci umírají nebo se stěhují pryč. Tak jo

• Citovat
  • Upravit
3596
17.10.23 09:55

Jak jsem psala výše, máme v Čeladné nějaké nemovitosti, ale neřekla bych, že je to nějaká hogofogo vesnice. Spíš se na to snaží hrát a dojíždí na to.
Moc nových lidí se tam zase nestahuje, protože si to málokdo muž dovolit.
Pár bytu k nájmu za cenu pro vrcholového manažera, který proč by šel zrovna bydlet do Čeladné…
Byty k prodeji od 6mil za 1+kk je úplně mimo. 2+kk za 10mil :lol:
Moc lidí si tohle fakt dovolit nemůže, takže Čeladná je možná hezká, ale na jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.2.24 19:54

Bydlení Karviná

Ahoj Kuba mohli by mě někdo prosím poradit 8) bydlím v Hořovicích a nechci vůbec hypotéku a ani jít do nájmu a můžu si koupit v Karviné byt v hotovosti super výhoda je ta že to je blízko Ostravy jenom 18 km prosím co by jste dělali vy na mém místě nechci mít hypotéku na 30 let a plánuji si koupit byt v Karviné a bydlet v Karviné prosím poradíte mě děkuji vám moc Jakub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.2.24 19:58

bydlení v Karviné

A chci se zeptat půjdou ceny taky nemovitostí v Karviné nahoru nebo zůstanou stejné ceny jako jsou tědko a nebo půjdou ceny nemovitostí dolů moc vám všem děkuji Kuba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 20:11

Anonym z důvodu bydliště, bydlím ve Lhotce, děti mame na škole v centru OV, dostupnost busem 10 minut, jsem spokojena. Dobrý je Hlučín, jak již někdo psal, to je pak do OVy dvacet minut.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.24 20:14
@Oszsfasq píše:
Ahoj Kuba mohli by mě někdo prosím poradit 8) bydlím v Hořovicích a nechci vůbec hypotéku a ani jít do nájmu a můžu si koupit v Karviné byt v hotovosti super výhoda je ta že to je blízko Ostravy jenom 18 km prosím co by jste dělali vy na mém místě nechci mít hypotéku na 30 let a plánuji si koupit byt v Karviné a bydlet v Karviné prosím poradíte mě děkuji vám moc Jakub

Moc nechápu, co chceš poradit. To si musíš rozhodnout sám. Karviná je hnusná, dobrovolně bych tam nešla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max