Šmakuje nám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
26.3.18 20:39
@Regina Hero píše:
a myslíš, že bude i fotečka hovínečka v plenčičce? Nebo spíš v plynčičce? ;)

a už tu byla ale tam se řešilo jestli je to hlenovitá stolička či ne e… ale já to z fotečky nepoznala tak jsem se zdržela komentáříku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.3.18 20:40
@jdukolem píše:
a už tu byla ale tam se řešilo jestli je to hlenovitá stolička či ne e… ale já to z fotečky nepoznala tak jsem se zdržela komentáříku :jazyk:

už tu byla od téhle zakladatelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.3.18 20:41
@jdukolem píše:
eště zelíčko k tomu bysem si dala ňam…

Jojo bez zelicka by to nebylo ono :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Regina Hero píše:
už tu byla od téhle zakladatelky?

od téhle ne e… to byla jiná..ale fotky byly dvě a hned v úvodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313

@werika Co to je??tohle dokáže napsat dospělá ženská? tohle už je moc teda… 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.18 20:42
@Amys píše:
Jojo bez zelicka by to nebylo ono :P

a to pivo bych dokázala i desítečku kdyby byla nouzička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.3.18 20:44
@jdukolem píše:
a to pivo bych dokázala i desítečku kdyby byla nouzička..

A ještě skvarecky a vypecky (vypecicky? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.3.18 20:44
@Amys píše:
Ty jo, ale já bych si prejticek s piveckem klidně dala, prasatecko už jsem v týhle formě neměla, ani nepamatuju :mrgreen: Ty jo, co to je za slova, ani mobilní slovník je nezná a dopisovat diakritiku nehodlám. :mrgreen:

Dojed na JM. Nas mistni reznik kazde pondeli zabijacka a v utery si muzes koupit cerstve varit. Ale nam to chutna ted, kdyz byla zima. A rikame tomu obchazka se zelim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.18 20:46
@Amys píše:
A ještě skvarecky a vypecky (vypecicky? )

sádlíčko se škvarečkama na čerstvej chlebíček..a výpečíčky se špenátem a bramborovými špalíčky.. ňááám tak a jdu do lednice :jazyk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.3.18 21:18
@debra.morgan píše:
Odkdy je rohlik se syrem a kecupem normalni jidlo ty zprzneny zjeve? vzdyt to neni ani vtipny, proboha… :roll:

zprzněný zjeve…pobavilo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
26.3.18 21:25

@jdukolem Jo, to si vzpomínám, klikla jsem na to u snídaně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.18 21:30
@xstrasilka píše:
@jdukolem Jo, to si vzpomínám, klikla jsem na to u snídaně :poblion:

jo já měla po jídel tak dobrý, ale tam mě to nijak nepohoršilo toto byla vyplašená matka co se zeptala, tedy jako poměrně naturalisticky no to jako jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
26.3.18 21:34

Tak dobře udělaný domácí prejt je kvalitním zdrojem železa. Já sice zabijackove výrobky nemusím, ale kdyby to zbytek rodiny obedval, tak bych 16.měsíčnímu dala taky, kdyby to jedlo. Nekde jsem cetla, ze kdyby matky nedelaly z výživy takovou vědu, netrpelo by spoustu zen v těhotenství a spoustu malých dětí nedostatkem železa a zvysenou kazivosti zubů. Chybí jim to zelezo a také sůl, mineral.

Mam stareho Domaciho lékaře, po babičce. Tam je vyloženě doporucovano těhotných 1krát za 14 dní tepelně upravený prejt, hovězí játra, pastiku. Detem hovězí vývar, sem tam játra a pastiky, pokud jim to chutná. Dnes frčí dietní bílé maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
26.3.18 21:45

A co se týče kečupu, můj bratranec jako malinký chtel kecup úplně do vseho a vsude. Rikal tomu „orajskat“,jako sloveso. Teta mu to nalila i do hovězí polevky. Většinu roku meli domácí kecup z vypestovanych rajcat, jen kdyz nebylo, tak koupili.Dnes je dospělý, zdravý, zije normální zivot a jí vsechno a vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.18 21:57
@Jana206 píše:
Tak dobře udělaný domácí prejt je kvalitním zdrojem železa. Já sice zabijackove výrobky nemusím, ale kdyby to zbytek rodiny obedval, tak bych 16.měsíčnímu dala taky, kdyby to jedlo. Nekde jsem cetla, ze kdyby matky nedelaly z výživy takovou vědu, netrpelo by spoustu zen v těhotenství a spoustu malých dětí nedostatkem železa a zvysenou kazivosti zubů. Chybí jim to zelezo a také sůl, mineral.Mam stareho Domaciho lékaře, po babičce. Tam je vyloženě doporucovano těhotných 1krát za 14 dní tepelně upravený prejt, hovězí játra, pastiku. Detem hovězí vývar, sem tam játra a pastiky, pokud jim to chutná. Dnes frčí dietní bílé maso.

tak tam ani nejde o to z čeho to je ale pro mě je blbé to koření - příliš soli, pepře, česneku atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí