Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mamky,
nenašla jsem podobné téma, tak zakládám nové.
Sbíráte teď ty samolepky, co jsou k nákupu, aby jste za ně dostaly šmoulíka?
My poctivě sbíráme, máme zatím taťku šmoulu a ještě syn touží po šmoulince a koumákovi a když by se zadařilo, tak by si moc přál tu „Šmoulinku“ z druhé série.
Tak jsem chtěla poprosit, kdyby tu některá mamka nesbírala nebo nepotřebovala, bylo by možné poslat poštou? Samo bych poštovné zaplatila.. díky moc za odpovědi ![]()
Tak si kup happy mela v mc a tam ti dají jakého smoulu chceš:))
Segra brigádničí v Bertu, takže budeme mít hodně brzo všechny… ale přebytečné samolepky či co to je bych ti mohla poslat ![]()
@gina76 u nás MC není ![]()
@MiskaKosa to by jsi byla zlatá, kdyžtak bys mi písla potom sz a já bych poslala adresu a peníze za poštu?
@dandysek píše:
@gina76 u nás MC není
@MiskaKosa to by jsi byla zlatá, kdyžtak bys mi písla potom sz a já bych poslala adresu a peníze za poštu?
Ok
Uvidím sestru v neděli, tak se s ní domluvím
a na poštovný kašli to bude prd ![]()
@MiskaKosa jsi moc hodná, děkuju!!! právě jsem byla v hypce na nákupu s tím, že mi chybí 5 bodíků na jednoho šmoulu. nakupuju a pak u chipsů a u čajů měli nálepky, že dávají k jednomu určitýmu druhu bodík navíc. tak jsem zajásala a ono u pokladny prd prd. No šla jsem na info a ono se těch věcí musí vzít po třech kusech. Ale KDE TO TAM MAJÍ PSANÝ?
navíc jsou šmoulové rozdělený do etap, třeba Šmoulinka bude až od zítřka a pak ta tmavá šmoulinka bude až od září ![]()
@dandysek píše:
@MiskaKosa jsi moc hodná, děkuju!!! právě jsem byla v hypce na nákupu s tím, že mi chybí 5 bodíků na jednoho šmoulu. nakupuju a pak u chipsů a u čajů měli nálepky, že dávají k jednomu určitýmu druhu bodík navíc. tak jsem zajásala a ono u pokladny prd prd. No šla jsem na info a ono se těch věcí musí vzít po třech kusech. Ale KDE TO TAM MAJÍ PSANÝ?
navíc jsou šmoulové rozdělený do etap, třeba Šmoulinka bude až od zítřka a pak ta tmavá šmoulinka bude až od září
jo jo segra říkala, že je to na etapy, tak já jí večer brnknu a zeptám se jí co už má a nemá
a kdyžtak v neděli ji uvidím, tak by mi dala ty kartičky ![]()
Ahoj nemá někdo prosím šmoulí nálepky navíc? moc by jsme si je přáli, ale nestíháme nasbírat. díky moc.
@Edita27 radím zajeď si do albertu, chvíi se motej kolem pokladen, spousta lidí to nesbírá, někdo si to ani nebere. Já takhle včera získala 6 nálepek během asi 10 minut co jsem zaplatila a pomalu šla k východu a cestou jsem poprosila a povedlo se. Jinak by se nám nepovedlo tolik jich nasbírat
Ahoj, nemáte někdo navíc doma Vexy? Koupim? Případně vymenim za toho chlapecka. máme dva.
Ahoj taky bych si přála tu vexy nebo jak se jmenuje, prý už nebude to mě naštvali, já bych si jí tak moc přála
![]()
@renda81 mrkni na fb albert, je tam email kam napsat, pro 5000 lidí Vexy bude, nechají je pro velký zájem dovyrobit
@lokynka píše:
@renda81 mrkni na fb albert, je tam email kam napsat, pro 5000 lidí Vexy bude, nechají je pro velký zájem dovyrobit
díky moc mrknu
Ahojky!
Taky moc prosím, jestli někdo nemá přebytečné bodíky. Chybí nám 7 na poslední kartičku. Na výměnu mohu nabídnout starší kartičky z Penny, Billy a Albertu - ale bohužel nemám všechny čísla. Děkuji za nabídky ![]()