Šmoulí mánie v hypernově

3831
27.8.13 15:35

Šmoulí mánie v hypernově

Ahoj mamky,
nenašla jsem podobné téma, tak zakládám nové.
Sbíráte teď ty samolepky, co jsou k nákupu, aby jste za ně dostaly šmoulíka?
My poctivě sbíráme, máme zatím taťku šmoulu a ještě syn touží po šmoulince a koumákovi a když by se zadařilo, tak by si moc přál tu „Šmoulinku“ z druhé série.
Tak jsem chtěla poprosit, kdyby tu některá mamka nesbírala nebo nepotřebovala, bylo by možné poslat poštou? Samo bych poštovné zaplatila.. díky moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1336
27.8.13 15:39

Tak si kup happy mela v mc a tam ti dají jakého smoulu chceš:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.8.13 15:39

Segra brigádničí v Bertu, takže budeme mít hodně brzo všechny… ale přebytečné samolepky či co to je bych ti mohla poslat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
27.8.13 15:41

@gina76 u nás MC není ;)
@MiskaKosa to by jsi byla zlatá, kdyžtak bys mi písla potom sz a já bych poslala adresu a peníze za poštu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.8.13 16:10
@dandysek píše:
@gina76 u nás MC není ;)
@MiskaKosa to by jsi byla zlatá, kdyžtak bys mi písla potom sz a já bych poslala adresu a peníze za poštu?

Ok :-) Uvidím sestru v neděli, tak se s ní domluvím :-) a na poštovný kašli to bude prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
27.8.13 17:12

@MiskaKosa jsi moc hodná, děkuju!!! právě jsem byla v hypce na nákupu s tím, že mi chybí 5 bodíků na jednoho šmoulu. nakupuju a pak u chipsů a u čajů měli nálepky, že dávají k jednomu určitýmu druhu bodík navíc. tak jsem zajásala a ono u pokladny prd prd. No šla jsem na info a ono se těch věcí musí vzít po třech kusech. Ale KDE TO TAM MAJÍ PSANÝ?
navíc jsou šmoulové rozdělený do etap, třeba Šmoulinka bude až od zítřka a pak ta tmavá šmoulinka bude až od září :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.8.13 17:15
@dandysek píše:
@MiskaKosa jsi moc hodná, děkuju!!! právě jsem byla v hypce na nákupu s tím, že mi chybí 5 bodíků na jednoho šmoulu. nakupuju a pak u chipsů a u čajů měli nálepky, že dávají k jednomu určitýmu druhu bodík navíc. tak jsem zajásala a ono u pokladny prd prd. No šla jsem na info a ono se těch věcí musí vzít po třech kusech. Ale KDE TO TAM MAJÍ PSANÝ?
navíc jsou šmoulové rozdělený do etap, třeba Šmoulinka bude až od zítřka a pak ta tmavá šmoulinka bude až od září :(

jo jo segra říkala, že je to na etapy, tak já jí večer brnknu a zeptám se jí co už má a nemá :-) a kdyžtak v neděli ji uvidím, tak by mi dala ty kartičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
27.8.13 17:45

@MiskaKosa jsi zlatá, díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
7.9.13 20:17

Ahoj nemá někdo prosím šmoulí nálepky navíc? moc by jsme si je přáli, ale nestíháme nasbírat. díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
7.9.13 20:22

@Edita27 radím zajeď si do albertu, chvíi se motej kolem pokladen, spousta lidí to nesbírá, někdo si to ani nebere. Já takhle včera získala 6 nálepek během asi 10 minut co jsem zaplatila a pomalu šla k východu a cestou jsem poprosila a povedlo se. Jinak by se nám nepovedlo tolik jich nasbírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vexy
8.9.13 16:51

Ahoj, nemáte někdo navíc doma Vexy? Koupim? Případně vymenim za toho chlapecka. máme dva.

• Citovat
  • Upravit
6536
8.9.13 16:53

Ahoj taky bych si přála tu vexy nebo jak se jmenuje, prý už nebude to mě naštvali, já bych si jí tak moc přála :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
8.9.13 18:46

@renda81 mrkni na fb albert, je tam email kam napsat, pro 5000 lidí Vexy bude, nechají je pro velký zájem dovyrobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.9.13 18:47
@lokynka píše:
@renda81 mrkni na fb albert, je tam email kam napsat, pro 5000 lidí Vexy bude, nechají je pro velký zájem dovyrobit

díky moc mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.13 21:18

Ahojky!
Taky moc prosím, jestli někdo nemá přebytečné bodíky. Chybí nám 7 na poslední kartičku. Na výměnu mohu nabídnout starší kartičky z Penny, Billy a Albertu - ale bohužel nemám všechny čísla. Děkuji za nabídky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný