Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@mončíček píše:
tady se to očkuje taky všechno dokopy, že? a je možné, odložit si hexu kdybych se tak rozhodla? asi ne,že?
Všechno jde odložit a vše jde i odmítnout ![]()
@terinka4444 píše:
ta rotaviry sakra nejsou zadarmo, to je pěkná pálka.Očkování je dobrá věc, třeba moje tchýně vypráví, že můj švára jako malinký měl černý kašel a že to bylo děsivé a strašné.
Ale proč se to do nich proboha cpe najednou?
Tak jak to, že je čím dál víc dětí nemocných s černým kašlem, když jsou proočkovaný? Že by se změnil virus? Hi hi, já si myslim, že protilátky v krvi, které jsou patrné po očkování nezaručují, že touto nemocí nemůžeš onemocnět, ale pouze že se imunita s touto nemocí setkala. A tím pádem je očkování úplně zbytečné zatěžování vyvíjejícího se imunitního systému těch našich malých drobečků. Sotva se nadechnou a už do nich doktoři cpou jedy, uf
@berry4 píše:
A že sem nikdo nedá článek o tom,kolika dětem očko zachránilo život.
Tyhle výkřiky do tmy mně vážně …baví …
zrovna jsme to tady řešili ve čtvrtek https://www.emimino.cz/…ceni-104397/ tak doufám,že malá Meliska je už v pořádku a mamča se už poučila ![]()
@After eight píše:
A kolika dětem zachránilo očkování život? To by mě zajímalo, třeba nějakej graf, studie, důkaz .. .
Myslím že jako důkaz stačí většina vymýcených nemocí např. černý kašel, pravé neštovice, TBC atd.
Jinak 3 očkování mi taky přijdou dost ale naše malá měla hexa + prevenar vždy dohromady a až na menší únavu to vždy proběhlo OK.
After a další skalní příznivkyně NEočkování.
A dokážete čerpat také z něčeho jiného,než z grafů,studií ?
Důkazy?
Přemýšlela jsi někdy třeba nad tím,že netrpíme nemocemi přenosnými ze zvířat na lidi?
Připomenu dávno vymícené- červenka,slintavka-kulhavka,vzteklina atd atd? Nic ti to neříká?
Proč naše děti tak často neumírají na dětské nemoci,proti kterým je celoplošné očkování?
Proč?
Nějak očkování neřeším, prošli jsme si povinným očkováním a je fakt, že z mého andílka se už po prvním očkování stál nervák.
Ale to nemůžu soudit, zda za to může očko.
Jinak rotaviry atd..mamka dělá na dětském a roťáky tam snad chytne každý kdo tam dojde.
A mají to i očkované děti, ony jsou prý 4 druhy těch..virů a vakcína je jen na jeden. Takže rvát to do 9t mimina je šílenst.
Manželova sestřenka je „velké zvíře ve farmacii“ a tvrdí, že je to jen o penězích. Ono je třeba do nás dostat něco, co pomůže, ale v čem se zároveń připíchne i něco jiného… co by ekonomika dělala, kdyby byli všichno zdraví a nekupovaly se léky, vakcíny… ![]()
@berry4 píše:
Důkazy?
Přemýšlela jsi někdy třeba nad tím,že netrpíme nemocemi přenosnými ze zvířat na lidi?
Připomenu dávno vymícené- červenka,slintavka-kulhavka,vzteklina atd atd? Nic ti to neříká?
Proč naše děti tak často neumírají na dětské nemoci,proti kterým je celoplošné očkování?
Proč?
Grafy jsou aspoň daný, ne vycucaný z prstu, nebo že to někdo někomu natlačil do hlavy, nejlépe farmaceutický firmy doktorům - zaměstnancům. Červenku jsem třeba měla. Proč si lidi myslí, že se vyhnou všem nemocem očkováním? Nemoc beru jako součást života, neboť to je prostě příroda. Kdyby jsme ty vakcíny potřebovali k přežití, tak nám je dá příroda do vínku, ne? Naštěstí nejsme stvořitelé, jen si na ně doktoři hrají. Imunita ve stříkačce ha ha.
http://katerinabartosova.blog.idnes.cz/…ckovani.html
@k.a.c.k.a.1 píše:
Nějak očkování neřeším, prošli jsme si povinným očkováním a je fakt, že z mého andílka se už po prvním očkování stál nervák.Ale to nemůžu soudit, zda za to může očko.
Jinak rotaviry atd..mamka dělá na dětském a roťáky tam snad chytne každý kdo tam dojde.A mají to i očkované děti, ony jsou prý 4 druhy těch..virů a vakcína je jen na jeden. Takže rvát to do 9t mimina je šílenst.
Manželova sestřenka je „velké zvíře ve farmacii“ a tvrdí, že je to jen o penězích. Ono je třeba do nás dostat něco, co pomůže, ale v čem se zároveń připíchne i něco jiného… co by ekonomika dělala, kdyby byli všichno zdraví a nekupovaly se léky, vakcíny…
No právě, složení vakcín je ohromující, co všechno jsou schopni tam narvat a pak to stříknout do mimča
![]()
@After eight píše:
Grafy jsou aspoň daný, ne vycucaný z prstu, nebo že to někdo někomu natlačil do hlavy, nejlépe farmaceutický firmy doktorům - zaměstnancům. Červenku jsem třeba měla. Proč si lidi myslí, že se vyhnou všem nemocem očkováním? Nemoc beru jako součást života, neboť to je prostě příroda. Kdyby jsme ty vakcíny potřebovali k přežití, tak nám je dá příroda do vínku, ne? Naštěstí nejsme stvořitelé, jen si na ně doktoři hrají. Imunita ve stříkačce ha ha.
http://katerinabartosova.blog.idnes.cz/…ckovani.html
Brala by si smrt decka na cerny kasel ci jinou nemoc jako soucast zivota ??? Ja teda ne !!!
@petjuska90 píše:
Brala by si smrt decka na cerny kasel ci jinou nemoc jako soucast zivota ??? Ja teda ne !!!
A ty by jsi brala smrt dítěte po očkování?? ![]()
@Jana206 píše:
Tak naše malá prodělala rotaviry, těžký dvoufázový průběh, na kapačkách v nemocnici týden, měla lehce přes 2 roky.
Přesto nám říkali v nemocnici i naše dětská dr. že očkování v kojeneckém věku by tomu moc nepomohlo, že tam běžně mívají i očkované děti.
Právě. Malá byla na kapačkách s průjmy 2×, jednou s rotaviry, jednou bez. Těchto infekcí je taková spousta, že rvát do děcka spoustu chemie a uchránit ho před jedním virem ze sta/z tisíce (to si cucám z prstu) je nesmysl.
@berry4 píše:
Důkazy?
Proč?
A na tyto nemoci se někdy očkovalo?
To prece nerikam … ale myslim ze ockovani vic lidi zachranilo nez zabilo !!! Promin ale napsat ze nedam dite ockovat ptz nemoc je soucast ziviota mi prijde opravdu risk…vim ze tady na emiminu ma na to kazdej svuj nazor neminim se poustet do velkych diskuzi… jen pisu ze radsi risknu ockovani nez neockovani…a ze pokud je proti nemoci obrana nevidim duvod neockovat…nerikam naockovat proti vsemu co kde vidim ja treba odmitla rozsirene ockovani proti normal nestovicim ale jsou nemoci ktere bych neriskovala !!!