Smrt po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
10.3.12 14:48
eLena F píše:
verenika píše:
asho- to nebylo myšleno na tebe :hug: Já vím že jsou tu holky co to mají v hlavě srovnaný, ale mají jiný názor než já ;)Taky vím, že v té vakcíně není svěcená voda…Beru to jako nutné zlo. Ten základ :!
stějně jako léky, atb. Nutné zlo, po kterém sáhnu až když není zbytí :nevim: taky nad tím přemýšlím, ikdyž se vám to možná nezdá :mrgreen:

Většina z vás stále vychází z předpokladu, že očkování alespon trochu pomáhá, a že možná trochu i škodí, někdy. Tak to není. Očkování nepomáhá nikdy, a škodí vždy, i když dítě neumře nebo viditelně neonemocní. Jsou na to vědecké důkazy, jenže se nerozšiřují, ale kdo hledá, najde. Hlavně málkdo ví, že mkroorganzmy, kterých se lidé stále bojí, NIKOHO NENAPADAJÍ, ale tělo je POUŽÍVÁ k opravám a rekonstrukcím tkáně, včetně odbourávání nádorů. Kdo se chce informovat, může nař.

zde: http://www.paprsky1.de/…ullrich.html

no vidíš a s tím já rozhodně nesouhlasím ;) očkování pomáhá ne že ne pkud si to nemyslíš tak je to tvůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 15:25

Někdo věří doktorům, někdo přírodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
10.3.12 15:32
eLena F píše:

já věřím svému úsudku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 15:42
Crystal87 píše:
eLena F píše:
já věřím svému úsudku ;)

No to já přece taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 15:59

Příspěvek upraven 20.03.12 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
10.3.12 16:03

Elenf Vzhledem k tomu žemmůj brácha měl vrozenou nemoc tak ze začátku dlabal hodně léků…já mám v prd…imunitu takže jsem měla věčně nemocné průdušky apod..kdžy jsem začala chodit do školy neusátle sjem měla něco zlomeného nebo tak.....očkování jsem an tu dobu mělaasi normální tkaže nejspíš veškěré žádné možná jedno dvě.....ale ěnkde jsem tuuváděla o pár stránek dopředu jaká je moje ne moc dobrá zkušenost s něčím na očkování byloa já ho nedala… a čekáme třetí tkaže byhc nerada aby ěm to potkalo zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.3.12 16:07
Crystal87 píše:
eLena F píše:
verenika píše:
asho- to nebylo myšleno na tebe :hug: Já vím že jsou tu holky co to mají v hlavě srovnaný, ale mají jiný názor než já ;)Taky vím, že v té vakcíně není svěcená voda…Beru to jako nutné zlo. Ten základ :!
stějně jako léky, atb. Nutné zlo, po kterém sáhnu až když není zbytí :nevim: taky nad tím přemýšlím, ikdyž se vám to možná nezdá :mrgreen:

Většina z vás stále vychází z předpokladu, že očkování alespon trochu pomáhá, a že možná trochu i škodí, někdy. Tak to není. Očkování nepomáhá nikdy, a škodí vždy, i když dítě neumře nebo viditelně neonemocní. Jsou na to vědecké důkazy, jenže se nerozšiřují, ale kdo hledá, najde. Hlavně málkdo ví, že mkroorganzmy, kterých se lidé stále bojí, NIKOHO NENAPADAJÍ, ale tělo je POUŽÍVÁ k opravám a rekonstrukcím tkáně, včetně odbourávání nádorů. Kdo se chce informovat, může nař.

no vidíš a s tím já rozhodně nesouhlasím ;) očkování pomáhá ne že ne pkud si to nemyslíš tak je to tvůj názor

Tak to asi ten kůň od známého, do té doby zdravý, leč neočkovaný, co dostal tetanus (a naštěstí přežil) potřeboval ty vlastně přátelské bakterie tetanu na svou opravu…? Fakt nějak nevím, jak si to podle té teorie jinak vyložit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
10.3.12 16:10
strelish píše:
Crystal87 píše:
eLena F píše:
verenika píše:

no vidíš a s tím já rozhodně nesouhlasím ;) očkování pomáhá ne že ne pkud si to nemyslíš tak je to tvůj názor
Tak to asi ten kůň od známého, do té doby zdravý, leč neočkovaný, co dostal tetanus (a naštěstí přežil) potřeboval ty vlastně přátelské bakterie tetanu na svou opravu…? Fakt nějak nevím, jak si to podle té teorie jinak vyložit. :nevim:

no jenže tohle já jaksi neberu neb fakt nesrovnávám zvířata a lidi a na nějaký videa nekoukám kdo chce at si kouká já si přečetla dost pro a proti a mám sůvj názor a tečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.3.12 16:11

Strelish, překládáš si to správně, nemoci způsobené bakteriemi, viry a plísněmi totiž neexistují. Mozkové nádory taky ne a metastázy už vůbec. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.3.12 16:20

Crystal to byl jen příklad neočkovaného jedince, u koní jich znám víc a i víc případů, kdy právě nenaočkovaní tetanus dostali. Lidí bez tetanovky tolik nebude - hlavně těch z rizikových skupin. A jako není potřeba mít očkovanou každou kravinu, ale všechno s mírou. PS: Ovšem vyléčený zápal plic za 2 dny to je hotový zázrak, škoda, že se ten lék nezačal vyrábět ve velkém, spousta důchodců a astmatiků by si ho cenila zlatem. :pankac:

Baba :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 16:32

Strelish neberu to jako narážku, v žádném případě… asi nejsem případ pro statistiky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 16:37

A nerozumím čemu se divíte, každé tělo má přece jiné regenerační schopnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 16:42
Baba píše:
Strelish, překládáš si to správně, nemoci způsobené bakteriemi, viry a plísněmi totiž neexistují. Mozkové nádory taky ne a metastázy už vůbec. :jazyk:

Trochu přeháníš, že ano? Rozumím, jen bych ráda slyšela i Tvoje argumenty Babo, nemusím snad opakovat, že s Tebou se dobře diskutuje ;) tak jestli píšu blbosti, oprav mně, od toho je diskuze… lékařské vzdělání nemám, což je pravda, ale argument to se dá lehce vyvrátit je jaksi málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.3.12 16:50

Příspěvek upraven 20.03.12 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.3.12 16:53
eLena F píše:
Baba píše:
Strelish, překládáš si to správně, nemoci způsobené bakteriemi, viry a plísněmi totiž neexistují. Mozkové nádory taky ne a metastázy už vůbec. :jazyk:
Trochu přeháníš, že ano? Rozumím, jen bych ráda slyšela i Tvoje argumenty Babo, nemusím snad opakovat, že s Tebou se dobře diskutuje ;) tak jestli píšu blbosti, oprav mně, od toho je diskuze… lékařské vzdělání nemám, což je pravda, ale argument to se dá lehce vyvrátit je jaksi málo :think:

Co přeháním? :think: Tohle je citace z odkazu, který jsi sem dala ty. Nezlob se, ale vlastně ani nechápu, co bych měla vyvracet. S vírou se bojovat nedá, to už sem psala. Mě tvoje víra nevadí, ale nechápu ji, protože na té stránce jsou fakt děsný blbosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek