Smrt po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
17.2.12 12:16
verenika píše:
Asho- oni ti praktici jsou tak sedření :lol: :zed:

Jo a taky padla hlaska, ze jim to pomuze v rozhodovani…ale to nevim, jestli se dotycny nepodrekl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.12 12:16
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
Car, to by mne zajimalo, kdo jim tu pokutu da? To uzaviraji nejaky smlouvy, kde je to v podminkach?
jo,nejaka dohoda,ten kolega se o ocko moc nezajima,tak sam nevi
Dohoda s dodavatelem…ktery jim driv nosil propisky a kalendare, pak pozvanky na konference … skvely system!

To je k bliti vid,mnohe to vysvetluje.
Btw,gratulace k emigraci :-) mate to uz vyreseny?co byl hlavni duvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.12 12:19
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
Car, to by mne zajimalo, kdo jim tu pokutu da? To uzaviraji nejaky smlouvy, kde je to v podminkach?
Dohoda s dodavatelem…ktery jim driv nosil propisky a kalendare, pak pozvanky na konference … skvely system!
Btw,gratulace k emigraci :-) mate to uz vyreseny?co byl hlavni duvod?

Dik! Hlavni duvod byla prace, manzel dostal nabidku :) Jinak bychom byli tady. Pristi tyden se stehujem. Zatim jsem klidna :mrgreen: Balit budu v pondeli a utery 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.2.12 12:20
medulinkax píše:
Peggy :mrgreen:. To u nás je zase můj tatínek matematický mozek a já jsem na to úplně tupá, tak doufá, že vnučka se podědí a už jí kupuje počítání pro děti a tak :mrgreen:. Jelikož si to nakousla, můžu se zeptat, proč neočkuješ? Jesti nechceš, nemusíš odpovídat :kytka:Předtištěný recept jsem taky neviděla 8o, ale je pravda, že jsem u praktickýho byla ani nepamatuju, teda když nepočítám prohlídku v těhotenství :lol:, kde mi do zprávy napsal fyziologický nález (snad píšu dobře :)ú - těhotenství, no vzhledem k tomu, že to na mě nešlo přehlídnout mě to trošku pobavilo :lol:

Já neočkuji proto, že jedno dvojče mělo hnusnou reakci na vakcínu proti TBC. Měla mega zvětšené podpažní uzliny, začaly se jí dělat vředy a ty hnisaly. Začala jsem pátrat a mj. jsem narazila i na tenhle článek a to rozhodlo, že žádný další svinstvo už nebude.
 http://www.slobodavockovani.sk/…fanrix-hexa/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
17.2.12 12:24

Peggy děkuju za odpověď. Doufám,že už malá žádné následky z očkování nemá. Jeden můj učitel na základce měl po očkování na TBC jednu ruku kratší :?. Děkuju i za odkaz, je to vlastně ten ze začátku diskuze, já si to alespoň pořádně přečtu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.12 12:26
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
Dik! Hlavni duvod byla prace, manzel dostal nabidku :) Jinak bychom byli tady. Pristi tyden se stehujem. Zatim jsem klidna :mrgreen: Balit budu v pondeli a utery 8o

To ses rada,vid :-) ja bych taky brala cizinu,ale to je nemozny,nemluvime ani jeden nemecky a zacinat od nuly je hodne tezky a ja umim jen to co delam :=D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.12 12:27
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
Dik! Hlavni duvod byla prace, manzel dostal nabidku :) Jinak bychom byli tady. Pristi tyden se stehujem. Zatim jsem klidna :mrgreen: Balit budu v pondeli a utery 8o
To ses rada,vid :-) ja bych taky brala cizinu,ale to je nemozny,nemluvime ani jeden nemecky a zacinat od nuly je hodne tezky a ja umim jen to co delam :=D

Pisu SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.2.12 12:27
medulinkax píše:
Peggy děkuju za odpověď. Doufám,že už malá žádné následky z očkování nemá. Jeden můj učitel na základce měl po očkování na TBC jednu ruku kratší :?. Děkuju i za odkaz, je to vlastně ten ze začátku diskuze, já si to alespoň pořádně přečtu :palec:

Má ještě pořád dvě zvětšené uzliny. Trvá to už přes rok. Nakopala bych si za to, že jsem se o to všechno nezačala zajímat dřív. Kdyby šel vrátit čas.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.12 12:29
medulinkax píše:
Peggy děkuju za odpověď. Doufám,že už malá žádné následky z očkování nemá. Jeden můj učitel na základce měl po očkování na TBC jednu ruku kratší :?. Děkuju i za odkaz, je to vlastně ten ze začátku diskuze, já si to alespoň pořádně přečtu :palec:

myho vojtiska naockovali v porodnici bez myho vedomi na tbc taky,ale na silnou zloutenku.mel z toho zachvat a od ty doby se o to zajimam.hexu jsem nedostala,dostal infanrix hib bez zloutenky a obrny,prvni davku v roce,drhou po dvou mesicich a treti az za pul roku.mmr odlozeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.2.12 12:30
peggy.sl píše:
medulinkax píše:
Má ještě pořád dvě zvětšené uzliny. Trvá to už přes rok. Nakopala bych si za to, že jsem se o to všechno nezačala zajímat dřív. Kdyby šel vrátit čas.. :?

tos ale nemohla vedet,kdyz jsme byli vsichni masirovany,jak je to dulezity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.12 12:31

Holky, co neočkujete, můžu se přidat s dotazem? Ségra chce nechat malou očkovat ( až se za měsíc narodí )proti TBC, ale na kalmetizaci jí řekli, že ji naočkují až po 6. měsíci a zabouchli jí před nosem :zed: . Jde o to, že včera u její starší dcery diagnostikovali otevřenou TBC plic ( není očkovaná ). Co byste radili?Dík.

• Citovat
  • Upravit
20557
17.2.12 12:31
careynka píše:
peggy.sl píše:
medulinkax píše:
Má ještě pořád dvě zvětšené uzliny. Trvá to už přes rok. Nakopala bych si za to, že jsem se o to všechno nezačala zajímat dřív. Kdyby šel vrátit čas.. :?
tos ale nemohla vedet,kdyz jsme byli vsichni masirovany,jak je to dulezity

Já vím…Ale mohla jsem se o to zajímat. Místo toho jsem vybírala dvojčecí kočár… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
17.2.12 12:33

Peggy to si nevyčítej, nemohla jsi to ovlivnit, hlavně holky nejsou tvoje první děti, takže když holky zvládly vše na jedničku, nemohla jsi předpokládat, že to tak nebude dále :hug:

Careynko hmm, tak to je taky drsný. Oni vůbec v porodnici si dělají co chtějí :cert:. Víš co mě štve, že prostě nikdo neinformuje o alternativách a vůbec se s tebou nikdo nebaví :cert:. Malá naštěstí vakcínu na TBC nedostala, alespoň něco!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.2.12 12:34
Anonymní píše:
Holky, co neočkujete, můžu se přidat s dotazem? Ségra chce nechat malou očkovat ( až se za měsíc narodí )proti TBC, ale na kalmetizaci jí řekli, že ji naočkují až po 6. měsíci a zabouchli jí před nosem :zed: . Jde o to, že včera u její starší dcery diagnostikovali otevřenou TBC plic ( není očkovaná ). Co byste radili?Dík.

Já bych jí poradila ať nakontaktuje tu doktorku co byla před 14ti dny v Sama doma, je to primářka plicního oddělení tuším že ve Vinohradské nemocnici a je to garant pro očkování proti TBC. Myslím, že lepší info než od ní jí nikdo nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.12 12:34
Anonymní píše:

A kde tu dceru ma? Tohle je na izolaci v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek