Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
verenika píše:
Asho- oni ti praktici jsou tak sedření![]()
Jo a taky padla hlaska, ze jim to pomuze v rozhodovani…ale to nevim, jestli se dotycny nepodrekl
![]()
asha píše:careynka píše:Dohoda s dodavatelem…ktery jim driv nosil propisky a kalendare, pak pozvanky na konference … skvely system!asha píše:jo,nejaka dohoda,ten kolega se o ocko moc nezajima,tak sam nevi
Car, to by mne zajimalo, kdo jim tu pokutu da? To uzaviraji nejaky smlouvy, kde je to v podminkach?
To je k bliti vid,mnohe to vysvetluje.
Btw,gratulace k emigraci
mate to uz vyreseny?co byl hlavni duvod?
careynka píše:asha píše:To je k bliti vid,mnohe to vysvetluje.careynka píše:Dohoda s dodavatelem…ktery jim driv nosil propisky a kalendare, pak pozvanky na konference … skvely system!asha píše:jo,nejaka dohoda,ten kolega se o ocko moc nezajima,tak sam nevi
Car, to by mne zajimalo, kdo jim tu pokutu da? To uzaviraji nejaky smlouvy, kde je to v podminkach?
Btw,gratulace k emigracimate to uz vyreseny?co byl hlavni duvod?
Dik! Hlavni duvod byla prace, manzel dostal nabidku
Jinak bychom byli tady. Pristi tyden se stehujem. Zatim jsem klidna
Balit budu v pondeli a utery ![]()
medulinkax píše:
Peggy. To u nás je zase můj tatínek matematický mozek a já jsem na to úplně tupá, tak doufá, že vnučka se podědí a už jí kupuje počítání pro děti a tak
. Jelikož si to nakousla, můžu se zeptat, proč neočkuješ? Jesti nechceš, nemusíš odpovídat
Předtištěný recept jsem taky neviděla
, ale je pravda, že jsem u praktickýho byla ani nepamatuju, teda když nepočítám prohlídku v těhotenství
, kde mi do zprávy napsal fyziologický nález (snad píšu dobře
ú - těhotenství, no vzhledem k tomu, že to na mě nešlo přehlídnout mě to trošku pobavilo
Já neočkuji proto, že jedno dvojče mělo hnusnou reakci na vakcínu proti TBC. Měla mega zvětšené podpažní uzliny, začaly se jí dělat vředy a ty hnisaly. Začala jsem pátrat a mj. jsem narazila i na tenhle článek a to rozhodlo, že žádný další svinstvo už nebude.
http://www.slobodavockovani.sk/…fanrix-hexa/
Peggy děkuju za odpověď. Doufám,že už malá žádné následky z očkování nemá. Jeden můj učitel na základce měl po očkování na TBC jednu ruku kratší
. Děkuju i za odkaz, je to vlastně ten ze začátku diskuze, já si to alespoň pořádně přečtu ![]()
asha píše:careynka píše:Dik! Hlavni duvod byla prace, manzel dostal nabidkuasha píše:To je k bliti vid,mnohe to vysvetluje.careynka píše:Dohoda s dodavatelem…ktery jim driv nosil propisky a kalendare, pak pozvanky na konference … skvely system!asha píše:jo,nejaka dohoda,ten kolega se o ocko moc nezajima,tak sam nevi
Balit budu v pondeli a utery
To ses rada,vid
ja bych taky brala cizinu,ale to je nemozny,nemluvime ani jeden nemecky a zacinat od nuly je hodne tezky a ja umim jen to co delam :=D
careynka píše:asha píše:To ses rada,vidcareynka píše:Dik! Hlavni duvod byla prace, manzel dostal nabidkuasha píše:To je k bliti vid,mnohe to vysvetluje.careynka píše:Dohoda s dodavatelem…ktery jim driv nosil propisky a kalendare, pak pozvanky na konference … skvely system!asha píše:jo,nejaka dohoda,ten kolega se o ocko moc nezajima,tak sam nevi
Balit budu v pondeli a utery
ja bych taky brala cizinu,ale to je nemozny,nemluvime ani jeden nemecky a zacinat od nuly je hodne tezky a ja umim jen to co delam :=D
Pisu SZ ![]()
medulinkax píše:
Peggy děkuju za odpověď. Doufám,že už malá žádné následky z očkování nemá. Jeden můj učitel na základce měl po očkování na TBC jednu ruku kratší. Děkuju i za odkaz, je to vlastně ten ze začátku diskuze, já si to alespoň pořádně přečtu
Má ještě pořád dvě zvětšené uzliny. Trvá to už přes rok. Nakopala bych si za to, že jsem se o to všechno nezačala zajímat dřív. Kdyby šel vrátit čas.. ![]()
medulinkax píše:
Peggy děkuju za odpověď. Doufám,že už malá žádné následky z očkování nemá. Jeden můj učitel na základce měl po očkování na TBC jednu ruku kratší. Děkuju i za odkaz, je to vlastně ten ze začátku diskuze, já si to alespoň pořádně přečtu
myho vojtiska naockovali v porodnici bez myho vedomi na tbc taky,ale na silnou zloutenku.mel z toho zachvat a od ty doby se o to zajimam.hexu jsem nedostala,dostal infanrix hib bez zloutenky a obrny,prvni davku v roce,drhou po dvou mesicich a treti az za pul roku.mmr odlozeno
peggy.sl píše:medulinkax píše:Má ještě pořád dvě zvětšené uzliny. Trvá to už přes rok. Nakopala bych si za to, že jsem se o to všechno nezačala zajímat dřív. Kdyby šel vrátit čas..
tos ale nemohla vedet,kdyz jsme byli vsichni masirovany,jak je to dulezity
Holky, co neočkujete, můžu se přidat s dotazem? Ségra chce nechat malou očkovat ( až se za měsíc narodí )proti TBC, ale na kalmetizaci jí řekli, že ji naočkují až po 6. měsíci a zabouchli jí před nosem
. Jde o to, že včera u její starší dcery diagnostikovali otevřenou TBC plic ( není očkovaná ). Co byste radili?Dík.
careynka píše:peggy.sl píše:tos ale nemohla vedet,kdyz jsme byli vsichni masirovany,jak je to dulezitymedulinkax píše:Má ještě pořád dvě zvětšené uzliny. Trvá to už přes rok. Nakopala bych si za to, že jsem se o to všechno nezačala zajímat dřív. Kdyby šel vrátit čas..
Já vím…Ale mohla jsem se o to zajímat. Místo toho jsem vybírala dvojčecí kočár…
![]()
Peggy to si nevyčítej, nemohla jsi to ovlivnit, hlavně holky nejsou tvoje první děti, takže když holky zvládly vše na jedničku, nemohla jsi předpokládat, že to tak nebude dále ![]()
Careynko hmm, tak to je taky drsný. Oni vůbec v porodnici si dělají co chtějí
. Víš co mě štve, že prostě nikdo neinformuje o alternativách a vůbec se s tebou nikdo nebaví
. Malá naštěstí vakcínu na TBC nedostala, alespoň něco!
Anonymní píše:
Holky, co neočkujete, můžu se přidat s dotazem? Ségra chce nechat malou očkovat ( až se za měsíc narodí )proti TBC, ale na kalmetizaci jí řekli, že ji naočkují až po 6. měsíci a zabouchli jí před nosem. Jde o to, že včera u její starší dcery diagnostikovali otevřenou TBC plic ( není očkovaná ). Co byste radili?Dík.
Já bych jí poradila ať nakontaktuje tu doktorku co byla před 14ti dny v Sama doma, je to primářka plicního oddělení tuším že ve Vinohradské nemocnici a je to garant pro očkování proti TBC. Myslím, že lepší info než od ní jí nikdo nedá.
Anonymní píše:
Holky, co neočkujete, můžu se přidat s dotazem? Ségra chce nechat malou očkovat ( až se za měsíc narodí )proti TBC, ale na kalmetizaci jí řekli, že ji naočkují až po 6. měsíci a zabouchli jí před nosem. Jde o to, že včera u její starší dcery diagnostikovali otevřenou TBC plic ( není očkovaná ). Co byste radili?Dík.
A kde tu dceru ma? Tohle je na izolaci v nemocnici.