Smrt po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pepetina
6.5.12 22:36

...

Zviklat, pardon za tu hrubku..

• Citovat
  • Upravit
1046
9.6.12 23:41
@Krisťa81 píše:
Mám dvě děti a a ni jedno jsem nenechala naočkovat 2 vakcínami najednou. A překvapila mě naše dětská MUDra. Ani nečekala na to, až jí řeknu, čím tedy budeme očkovat, ale automaticky nechala ohřát i Hexa vakcínu i Prevenar. Jenže já Prevenar nechtěla. Prostě jsem měla a stále mám pocit, že pro tak malého tvorečka je toho najednou moc. Doktorka byla velmi dotčená a řekla mi doslova, že jsem teda pěkně hloupá, když to nechci, že teď je prevenar zdarma, ale když ho synovi nechám píchnout později, budu si ho muset zaplatit.

Jednoduchá diagnóza - Tvoje Mudra trpí bohorovností.
Bohorovnost - slovník synonym: nadřazenost, pohrdavost, povýšenost, povýšenectví, božskost.
První příznaky jsou nenápadné a spočívají v uspokojení sebou samým, v pocitu důležitosti až nezbytnosti a zejména v patentu na Pravdu… Posléze se zesilují v hrdost až pýchu, většinou nad dosaženým postavením.
Některé jedince také uspokojuje možnost ovládat druhé a mít nad nimi moc.
Bohorovnost se vyskytuje napříč celou společností, u lékařů je velmi rozšířená.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
10.6.12 14:11
@petjuska90 píše:
Ty si proste povedes dal svoji a proto nema cenu o tom s tebou diskutovat… jako jestli ti jako dukaz toho ze ockovani nefunguje nestaci ze nektere nemoci na ktere driv vymirali pomalu cele vesnice uz neexistujou prosim… asi podle tebe ty nemoci vymizeli sami od sebe a ne ockovanim ze ??? Jak rikam z nekym kdo neni schopnej uznat padne dukazy nema cenu diskutovat…

pádné důkazy neexistují a to, že na některé nemoci, na které dřív vymírali pomalu celé vesnice už neexistují je přeci logické, mluvíš o době válečného a poválečného období, kdy nebyla dostatečná hygiena, jídlo ani pitná voda, teplé obydlí, lidé někdy spali i se zvířaty atd. atd. atd..
A na chlup ve stejné době, kdy se začala úroveň blahobytu zlepšovat a úmrtnost začala klesat se objevily vakcíny ;)
Zkus si prostudovat pár informací o historii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
21.6.12 14:31
@kate02 píše:
hele, když jsem četla název diskuze a název článku, čekala jsem, že to bylo přímo zapříčiněný tím očkováním a ne, že z toho nakonec „vyleze“, že prcek umřel na meningokoka… :nevim: Je to tragédie, ale podle mě tomu sice očkování trochu zrychlilo průběh, ale nikdo už neřeší to, že RZS se na tu maminku vyprdla, když jim volala a řekli jim, že mají jet sami autem a tím se ta odborná pomoc oddálila atd… :nevim: Prostě za to nemohlo jen to očkování… :nevim:

Meningitida je uváděná jako jeden z vzácných vedlejších účinků očkování. Takže je velice pravděpodobné, že v tomhle případě smrt byla opravdu především důsledek očkování.

http://www.vakciny.net/…vani/DTP.htm
http://www.vakciny.net/…ani/rot.html

Jen se koukněte na nežádoucí účinky. Mňam.

Podle tabulky nežádoucích účinků má přinejmenším každé desáté dítě po rotarixu průjem. Každé desáté zvrací… Pochybuji, že by nějaký průměrně soudný pediatr píchl hexavakcínu dítěti, které má průjem nebo zvrací.

Obávám se, že někteří pediatři vůbec netuší, jaké jsou všechny možné nežádoucí účinky jednotlivých vakcín a kromě toho, proč by se namáhali přemýšlet, když jim výrobce tvrdí, že píchat všechno dohromady je v pořádku.

V tomhle ohledu jsou na tom pediatři stejně jako průměrné matky. Pediatři věří tomu, co jim řekne farmafirma. Matka tomu, co jí řekne pediatr. Ani jedni se obvykle nepoukoušejí myslet, dokud nedojde k průšvihu. :( Zajímalo by mě, kolik rodičů si přečetlo příbalový leták Hexavakcíny předtím, než jejich mrně dostalo první dávku. (Já ne. Bohužel.)

Joo, a taková drobnost - k vedlejším účinkům Hexavakcíny patří exém, kašel a astma - samé drobnosti - bohužel nikde není uvedeno, zda se toho ještě někdy zbavíte. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.8.12 22:33

Fotogalerie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
18.8.12 22:46

Mother, ten odkaz mi nefunguje. Prosím Tě, dej ho sem ještě jednou.

• Citovat
  • Upravit
2483
19.8.12 12:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
19.8.12 12:35

Mother, dík, je to strašné!

• Citovat
  • Upravit
2483
19.8.12 12:44
Taky mě to rozsypalo… :( :cert:
@kaštinka píše:
Mother, dík, je to strašné!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
19.8.12 12:50

Hrůza. A nebýt fotek den před očkováním a pár hodin po očkování, tak doktoři tvrdí do očí rodičům, že to není důsledek očkování. :twisted:

No, vlastně oni to tvrdí - příčinu reakce nenašli.

Příspěvek upraven 19.08.12 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
19.8.12 12:53

@lisacek a co neštovice? To platí také, že Jenner očkoval v poválečném období?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
19.8.12 13:02

Holky, vy co umíte anglicky a chtělo by se vám, mohly byste napsat shrnutí textu kolem fotek? A hlavne, jake následky si dítě, ktere tak závažně reagovalo na očkování proti hep B, nese do zivota? Nebo umřelo? Předem děkuji za rychle shrnutí.

• Citovat
  • Upravit
17221
19.8.12 13:07

@kaštinka
Umřelo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
19.8.12 13:16
:(
  • Citovat
  • Upravit
2483
19.8.12 13:34

Nedokážu si představit, jaké to je pro ty rodiče… :,(
Naše malá pořád lítá a občas spadne a rozpláče se fakt fest, tak mě občas vyděsí, jako když si na chvilinku vyrazila dech…
Už tehdy jsem měla srdce až v krku.
To, co se stalo chlapečkovi je čirá hrůza…

@alifie píše:
@kaštinka
Umřelo. :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek