Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych znát váš názor co si o tom myslíte.
Stalo se mi to, že jsem koukala na tv a slyším, že přišla příteli sms-bylo půl druhé ráno. Šla jsem spát ve dvě a nedalo mi to a koukla ne telefon a viděla jsem, že už je zpráva otevřená-ta byla v pořádku od rodičů. Jak to bývá zvykem, tak na mně vyběhla jiná sms co psal přítel. Psal nějaký holce, který vykal, že je ve vztahu spokojenej a chce to tak nechat. Že si můžou pokecat když se náhodou potkaj v práci. Pak tam bylo ještě, že tu skleničku nezazdil, že si to musí promyslet aj psal tam, aby mu nepsala na telefon, pouze když se ozve skrze to, že jí hodí oznámení na dopis do schránky. Pracuje jako poštovní doručovatelCo vy na to?
Že tě nechce podvést, ale dělá mu dobře, že o něj někdo stojí.
@Ssmajlik píše:
Stalo se mi to, že jsem koukala na tv a slyším, že přišla příteli sms-bylo půl druhé ráno. Šla jsem spát ve dvě a nedalo mi to a koukla ne telefon a viděla jsem, že už je zpráva otevřená-ta byla v pořádku od rodičů. Jak to bývá zvykem, tak na mně vyběhla jiná sms co psal přítel. Psal nějaký holce, který vykal, že je ve vztahu spokojenej a chce to tak nechat. Že si můžou pokecat když se náhodou potkaj v práci. Pak tam bylo ještě, že tu skleničku nezazdil, že si to musí promyslet aj psal tam, aby mu nepsala na telefon, pouze když se ozve skrze to, že jí hodí oznámení na dopis do schránky. Pracuje jako poštovní doručovatelCo vy na to?
Že mu nemáš lézt do telefonu.
Mně by se to nelíbilo. Na rovinu bych to na něj nevybalila, vyčkávala bych, ale strašně by mě to žralo…
Vypadá to, že po něm nějaká jde, ale on se díky bohu brání..zatím bych to nechala být..sice asi nebudeš mít klid, ale pokud se on nějak neochladí vůdči tobě tak se nic nekalého neděje..
@Ssmajlik píše:
Stalo se mi to, že jsem koukala na tv a slyším, že přišla příteli sms-bylo půl druhé ráno. Šla jsem spát ve dvě a nedalo mi to a koukla ne telefon a viděla jsem, že už je zpráva otevřená-ta byla v pořádku od rodičů. Jak to bývá zvykem, tak na mně vyběhla jiná sms co psalpřítel. Psal nějaký holce, který vykal, že je ve vztahu spokojenej a chce to tak nechat. Že si můžou pokecat když se náhodou potkaj v práci. Pak tam bylo ještě, že tu skleničku nezazdil, že si to musí promyslet aj psal tam, aby mu nepsala na telefon, pouze když se ozve skrze to, že jí hodí oznámení na dopis do schránky. Pracuje jako poštovní doručovatelCo vy na to?
Já teda nevím jak, ale u nás zprávy jen tak nevybíhaj
Napiš rovnou, že jsi se mu hrabala v telefonu, bude to určitě znít líp… Každopádně přijde mi to tak, že podvíst tě nechce, jen si pohonit ego
Hmmm sice se brani, ale jestli se ubrani…no kazdopadne, tam asi uz bylo domluvene rande…nevim, no me by tohle znepokojovalo… ![]()
@Ssmajlik že není CO řešit, a že respekt ztratíš když se přiznáš že šmejdíš
@Ambriel píše: Že mu nemáš lézt do telefonu.
samozřejmě, já bych nikdy příteli do mobilu nelezla..nemám ráda, přímo nesnáším když tam někdo leze mě..jednou je to moje i když nemám co skrývat..ale trocha soukromí nee je potřeba..
Že se nějaká zakoukala do pošťáka a chtěla by, aby zvonil dvakrát
Mě by se ta odpověď v rámci možností celkem líbila
Když tu čtu, co všechno některý chlapi píšou, tak je úplnej Mirek Dušín, dokonce „zazdil“ pozvání na skleničku.
Popřemýšlej, zda vašemu vztahu něco nechybí, kdy jste naposled byli spolu venku a tak a jinak bych to neřešila
Holka předem tě lituju… ty tě tady ukamenují… Tady totiž žádná příteli či manželovi do telefonu neleze!!!
![]()
Když už jsi mu ten mobil prolustrovala, tak máš dvě možnosti.
Buď na něj uhodíš a tím se přiznáš, nebo budeš mlčet a doufat že to nic neznamená.
@Ambriel píše: Že mu nemáš lézt do telefonu.
přesně tak ![]()
A ještě se tím tady chlubit, ale asi to tady na emiminu moc neznáš
![]()