Sms v telefonu partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
31.7.13 23:43

@pikola Už jsem to našla, no tak oni to asi doma mají tak i tak zajímavý.
Jen mě udivuje, co ženský vymyslí za konstrukce, aby nějak omluvily, jak se dostaly k těm sms.
Počítám, že u nich je lustrování kde čeho na denním pořádku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
31.7.13 23:49

:mrgreen: tu jsem se zas pobavila na téhle diskuzi. Zakladatelko musíš si teď dávat pozor..a víc se snažit ve všech oblastech. Snad zůstane jen u zpráv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.8.13 00:23

Kteri, kteriiii??? 8o 8o 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
669
7.8.13 21:33

@Ssmajlik

že jsi trochu neseriózní když mu lezeš do mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
28.11.16 15:42

Ty vado :mrgreen: me se teda nikdy nestalo, ze by na me náhodou vykoukla nějaká SMS…já běžně nechavam telefon na stole…když si píšu s nějakým kamosem třeba na messengeru…je mi to jedno jestli to přítel čte nebo nečte…ale mít někde polozenej telefon a on by ho vzal a kouknul kdo mi píše a četl obsah jako že,,potají,, tak bych mu vyjmenoval a celej slovník. Už se několikrát stalo, ze mu zvonil telefon v pul druhé ráno někdy i dyl…stalo se, ze mluvil jednou tiseji než je normální…ale to bych se z toho musela zblaznit. Akorát si pridelavas starosti…dobra rada…nelez do mobilu a nebudeš mít brouka v hlavě. Anebo za nim jdi a řekni ze ses mu Hrabala v telefonu a bude ještě větší zle. bože :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.11.16 16:55
@Ssmajlik píše:
Chtěla bych znát váš názor co si o tom myslíte.
Stalo se mi to, že jsem koukala na tv a slyším, že přišla příteli sms-bylo půl druhé ráno. Šla jsem spát ve dvě a nedalo mi to a koukla ne telefon a viděla jsem, že už je zpráva otevřená-ta byla v pořádku od rodičů. Jak to bývá zvykem, tak na mně vyběhla jiná sms co psal přítel. Psal nějaký holce, který vykal, že je ve vztahu spokojenej a chce to tak nechat. Že si můžou pokecat když se náhodou potkaj v práci. Pak tam bylo ještě, že tu skleničku nezazdil, že si to musí promyslet aj psal tam, aby mu nepsala na telefon, pouze když se ozve skrze to, že jí hodí oznámení na dopis do schránky. Pracuje jako poštovní doručovatelCo vy na to?

Je to jeho korespondence a ty jsi drza jak opice, ze mu lezes do soukromi. Kdo chce Moc vedet Moc se dozvi. Pokud s nim nechces byt protoze mu neduverujes, odejdi a nebo ho prestan spehovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí