Smutné Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
26.11.15 13:28
@EPC píše:
Ahoj děvčata. Prosím Vás o názor. Již rok a půl žiji s přítelem, který ovdověl před 5 lety a společně vychováváme jeho nezl. syna (10 let). Syn má ke mne nádherný vztah, moc si rozumíme, bere mne jako náhradní maminku. Přítel je bez zaměstnání - nepracuje už přes rok - od 5/2012, takže jsem sama na všechny finanční výdaje - poplatky, jídlo, doprava apod.. Malému jsem zaplatila na prázdniny tři tábory - je velice spokojený, každý den mi telefonuje. Problém nastal včera, když byl přítel v restauraci nas pivku a přisedla si k němu švagrová e švagrem - sestra jeho zemřelé manželky. Nemají mne rádi a začali mu říkat, proč malému zakazuji, aby je navštěvoval. Nikdy jsem malému nic nezakazovala. Přítel to moc dobře věděl, ale jim řekl, že on je otec a že on si nenechá ode mne nic nařizovat, že to není žádný podpantoflák. Také mu řekli, proč mi děloá sluhu a chodí mi k autobusu pro tašky s nákupem. Prostě mu včera do hlavy „vlejvali“ informace, aby mne poškodili a já byla ta nejhorší. Přítel je hodný, ale když ho to chytne, je strašně agresivní, křičí na mne, několikrát na mne vztáhnul i ruku (modřiny) a dokonce to jednou došlo tak daleko, že jsem skončila s tříštivou zlomeninou v nemocnici. Včera na mne opět křičel, ponižoval mne a dokonce, když jsem dávala prádlo do pračky, přišel, pustil na vaně sprchu a vodu pouštěl na mne. Celá koupelna plavala, na stropě se odrolila malba. Před 2,5 lety se přítel nepohodl s rodinou zemřelé manželky, ale letos se dali opět dohromady. Od té doby na mne všechno vidí a jdou proti mne. Nevím, co mám dělat, jak se mám chovat apod.. Budu moc ráda za jakýkoliv příspěvek. Děkuji.

to je pořád ten samý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.11.15 13:30

Teď jsem sem dávala příspěvek a najednou tu není… tak znovu a lépe…

@EPC píše:
Ahoj děvčata. Prosím Vás o názor. Již rok a půl žiji s přítelem, který ovdověl před 5 lety a společně vychováváme jeho nezl. syna (10 let). Syn má ke mne nádherný vztah, moc si rozumíme, bere mne jako náhradní maminku. Přítel je bez zaměstnání - nepracuje už přes rok - od 5/2012, takže jsem sama na všechny finanční výdaje - poplatky, jídlo, doprava apod.. Malému jsem zaplatila na prázdniny tři tábory - je velice spokojený, každý den mi telefonuje. Problém nastal včera, když byl přítel v restauraci nas pivku a přisedla si k němu švagrová e švagrem - sestra jeho zemřelé manželky. Nemají mne rádi a začali mu říkat, proč malému zakazuji, aby je navštěvoval. Nikdy jsem malému nic nezakazovala. Přítel to moc dobře věděl, ale jim řekl, že on je otec a že on si nenechá ode mne nic nařizovat, že to není žádný podpantoflák. Také mu řekli, proč mi děloá sluhu a chodí mi k autobusu pro tašky s nákupem. Prostě mu včera do hlavy „vlejvali“ informace, aby mne poškodili a já byla ta nejhorší. Přítel je hodný, ale když ho to chytne, je strašně agresivní, křičí na mne, několikrát na mne vztáhnul i ruku (modřiny) a dokonce to jednou došlo tak daleko, že jsem skončila s tříštivou zlomeninou v nemocnici. Včera na mne opět křičel, ponižoval mne a dokonce, když jsem dávala prádlo do pračky, přišel, pustil na vaně sprchu a vodu pouštěl na mne. Celá koupelna plavala, na stropě se odrolila malba. Před 2,5 lety se přítel nepohodl s rodinou zemřelé manželky, ale letos se dali opět dohromady. Od té doby na mne všechno vidí a jdou proti mne. Nevím, co mám dělat, jak se mám chovat apod.. Budu moc ráda za jakýkoliv příspěvek. Děkuji.

to je pořád ten samý? Komu není rady… ach jo… tak snad jednou budeš moct napsat, že se máš líp a jsi šťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.11.15 13:30

@EPC myslis, ze 5.mesicni syn potrebuje nejake darky? Nase dcera ma pul roku a jsem si jista, ze ji vice zaujmou svetylka na stromecku a mamincina naruc nez kopa hracek po cizich detech tot muj nazor. :roll: plus cele to na me pusobi jako citove vydirani pred Vanoci. Male miminko zadne finance tak to zkusim na emiminu zahraju maminkam na city a treba se nekdo slituje :nevim: jak rikam kasli na darky to neni dulezite a pro 5.mesicni uz vubec ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.11.15 13:31

Teď jsem prolítla ty minulé diskuze. Tak to je síla 8o

Fakt jako, proč jsi se hlásila do vánočního kolotoče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.11.15 13:32

@Regina Hero Ano je to on. Už před více jak dvěma lety psla, že je spojila tragédie a že spolu vychovávají jeho syna, takže je to on :zed: Nechápu, jak píše přítel je moc hodný, jen mě občas zfackuje a někdy něco zláme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.15 13:34

@Regina Hero
No že tě baví dávat po dvou letech stejné příspěvky :lol:

Tipnu si, že je to ten samý. Zakladatelka si sama sebe naprosto neváží, a jejím smyslem je obětovat se.

Komu není rady, tomu není pomoci.
Myslím, že zde by vyhrála první cenu: https://www.emimino.cz/…ankovani/11/?…

Příspěvek upraven 26.11.15 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.11.15 13:35

@Klementyna Proč by se nehlásila? To jí zase neodsuzujte…Chce být pod stromečkem třeba taky překvapená. Ona od toho blba určitě nic nedostane. Když jsem byla sama s dcerou taky jsem se přihlásila, bylo hezké vědět, že na mě nějaké malé překvapení také čeká ;) Vžďyť může koupit dárek za 50 Kč nebo něco sama vyrobí ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.11.15 13:35

Pche, a za chvíli bude mít diskuze takovou hezkou ikonku visacího zámečku a zítra smazáno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.11.15 13:37
@Klementyna píše:
Teď jsem prolítla ty minulé diskuze. Tak to je síla 8oFakt jako, proč jsi se hlásila do vánočního kolotoče?

no protoze chce dostat darek a pak sama napsat ze ji na darek pro urcitpu osp u nezbylo :roll: ze nema penize…achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.11.15 13:37

@Majkla To by ale za tu padesátikačku mohla koupit i blbost svému dítěti.
Jako pochybuju, že člověk v takové situaci obětuje tu stovku pro někoho cizího :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
26.11.15 13:38

@Apaji A toto je presne duvod, proc by se diskuze mazat nemely! Po precteni uvodniho prispevku jsem byla naklonena pomoci, po prostudovani starsich temat vidim, ze tady se pomoci neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.11.15 13:38
@Majkla píše:
@Klementyna Proč by se nehlásila? To jí zase neodsuzujte…Chce být pod stromečkem třeba taky překvapená. Ona od toho blba určitě nic nedostane. Když jsem byla sama s dcerou taky jsem se přihlásila, bylo hezké vědět, že na mě nějaké malé překvapení také čeká ;) Vžďyť může koupit dárek za 50 Kč nebo něco sama vyrobí ne???

jak to bylo loni? Spousta maminek zadny darek nedoatala proto, ze takove maminky pak napsaly ze nemaji penize :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.11.15 13:41

@Cuddy Přesně, také jsem chtěla pomoct, ale po chvíli zjišťuji, že to nemá vůbec smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.15 13:41
@Daja.pribram píše:
Dobry den, napište ni věk a adresu kluku.

ty věříš nováčkovi? Tohle je tu pořád, akorát naletíš :zed: podívej se na zbytek - je to naprosto marné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.11.15 13:42

@Cuddy
Přesně, bereš mi to z pusy. Taky jsem zvažovala, co bych mohla, byť mám dceru, poslat. PO přečtení starších témat, jsem došla ke stejnému závěru jako ty. Jsem proti mazání diskuzí, jen pokud se jedná o nějakou reklamu, klikačky a žebrání o hlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová