Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, stalo se vám někdy, že se vám pri sexu začaly hodně třást nohy? Nemohli jste udělat kvůli tomu krok, protoze se začaly třást ještě více? Pak i ruce a hlas.. Nevím čím to je.. Stalo se mi to poprvé.. Není to nepříjemné, ale spíš zvláštní.. Ví někdo? ![]()
Mám to vždycky.
Edit: teda vždycky při orgasmu, celou dobu ne ![]()
Já nikdy při sexu orgasmus neměla a tohle je vyloženě jen třes.. Holky co to je a proč? ![]()
Mivam to pri velkem vzruseni a orgasmu casto take. Jen se teda pri tom nesnazim udelat zadny krok ![]()
@Do-not-touch Já taky tak - po silném orgasmu se mně nohy i ruce klepou jak ratlíkovi. Chůze je v tyto chvíle nemožná
. Musím vždycky chvilku počkat, než to přejde a pak teprve můžu vyrazit
Prostě ty nožky po silném zážitku vůbec neposlouchají
No a někdy to třepání začíná ještě než orgasmus přijde - tak aspoň manžel pozná, že už se to blíží ![]()
@Barca.krizkova
iritující fáze těsně před orgasmem, v průběhu orgasmu obvykle odezní.
někdy přetrvává i nějakou dobu po orgasmu, zvlášť trvá-li déle. ale to už souvisí s postavením kyčlí, řekla bych. a už to patří k uvolnění. Toto možná myslíš, ten přetrvávající třes, je to jakoby únava končetin.
ale taky by to mohl být nedokončený orgasmus, přerušený těsně před vrcholem, to co píšu nahoře - pokud jinak orgasmus nezažíváš.
@JayLee - jo, taky mi přijde že to souvisí s postavením kyčlí. v některých polohách třes nemám vůbec.
Dřív, když jsem vzdycky měla nového chlapa v posteli
teď už né..
To mám se současným přítelem. Takovej sex jsem nikdy dřív nezažila. On se mi vždycky směje a ja taky. Jsem jak lemra ![]()
@Markéta80 píše:
@Barca.krizkova to je orgasmus ne![]()
to je pštros, ne??? ![]()
@pannda píše:
to je pštros, ne???
A co to žere?
Nebojte teta, vás ne
@Barca.krizkova píše:
Já nikdy při sexu orgasmus neměla a tohle je vyloženě jen třes.. Holky co to je a proč?
právě jsi ho měla ![]()