Smutné Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
26.11.15 14:30
@Anonymní píše:
Tak do Klokánků určitě ne. Aspoň ne tady u nás. Pracovala tam kamarádky maminka a ta naopak tahal věci nám. Ti tam měli takové kvanta dobrot, plyšáků,…

Já jsem si to myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.11.15 16:28

@Sinquinita Psala, že byl přítel tento rok 3× na operaci, proto jsem si myslela, že nemůže do práci nebo kvůli nemoci ztratil zaměstnání!!Bohužel, po přečetení staré diskuze jsem si dala 1+1 dohromady :roll: Ke všemu zakladetelka nereaguje, tak je asi celá věc víc než jasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
26.11.15 17:52

Jinak upřímně nadpis smutné vánoce je dost zavádějící, smutné by byli kdyby vám nedej bože někdo umřel, ale to že nemáte na dárky na tom není nic až tak smutného dárky se dají i vyrobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.15 00:08

@martina.se 8o 8o Moc to neznám :-(,je to smutný, já nevím. Před skoro třemi roky mi tu maminky pomohli, odejít na azyl a holce i mně darečky, bylo to takle před vánocmi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.15 00:10

Ale, o nic jsem nežadala pouze psala deniček vlastně :)

• Citovat
  • Upravit
7.2.16 11:50

sám a bez prostředků

Dobrý den. Jsem rozhozená a prosím vás o vaše zkušenosti. Bohužel jsem musela ukončit vztah s přítelem. On byl přesvědčený že miluje mne i mého synka ale život s ním byl čisté peklo. Cukr a bič. Chvíle štěstí a zoufalství. Nešlo to jinak. Skončila bych v blázinci a kluk by zůstal sám. Ale dnes jsem vyhazovala nějaké krámy a uvědomila jsem si jak mi to a ono připomíná třebas právě ty vánoce. A zase přijdou další. Budeme s prckem sami. Nechci si už nikoho hledat. Bylo to strašně těžký a bolestný pro nás všechny i pro přítele. Strašně jsme se milovali a strašně jsme si ublížili. A on je v dluzích a bude sám a bez prostředků. Dluhy měl už na začátku a staré a neřešené. Ani neví nebo nechtěl říct kolik to je. Pracovat nechce. Exekutor by mu vzal část výdělku a on se cítí omezen na svobodě. Vím že to jsou nesmysly a nedospělé řešení…ale prostě já a prcek budeme sedět - snad!!! v nejlepším případě!!! u stromečku a v teple a za oknem ve tmě bude možná někde on sám a smutný. Je to jako by mi zemřel. Jako bych ho zabila já. Jak zvládáte vánoce po ztrátě milované osoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
7.2.16 14:21

Bylo by dobré, kdybys na pár týdnů v tom blázinci skončila. Tam by ti pomohli získat náhled na sebe a svou situaci. Jinak - takový starosti, bych chtěla mít, jak to bude o příštích vánocích, bože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
7.2.16 14:26

@janina_veverka??? Ty se zajimej o to, kde bude tvoje dite a ne nejake netahlo, co odmita pracovat a resit sve zavazky. Na Vanoce jdi k rodine, ta ma v tvem zivote nejakou cenu. Mas 10 mesicu na to, abys mela vesele Vanoce, tak se koukej snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.16 14:45

@Cuddy proč myslíš že nejsem u své rodiny… nic jiného pro mne nemá cenu a nic jiného mne nedrží při životě… koukej se snažit… dělám jen to že se snažím. díky za kritický rozbor - možná někdo taky bude sdílet své pocity podobné mým. Zatratit někoho není snadné. Na tomto malém prostoru asi nejde situaci vyjasnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
7.2.16 14:51

@janina_veverka Myslím, že se ted zbytečně stresuješ…Uvidíš, co přijde třeba za půl roku. Třeba si na něj už ani nevzpomeneš :kytka: A, že budete sedět u stromečku s malým sami? Máš 10.měsíců na změnu života :) A to nejduležitější je, že budeš se svým prckem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
7.2.16 15:32

@janina_veverka Tak psala jsi, ze budete s prckem sami. Takze tedy nebudete sami, kdyz jsi u rodiny. Predpokladam, ze jako milujici ena jsi udelala vsechno, abys mu pomohla otevrit oci a vratit ho do normalniho zivota. Evidentne nema zajem, viz ten vztah k praci. Po urcite dobe soucit opadne a nastoupi zlost. Ta ti pomuze se s rozchodem vyporadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.16 17:20

@Cuddy no já nevím jak si představuješ rodinu. sourozence nemám a rodiče mi dávno zemřeli. Bývalý manžel mi v době kolem rozvodu fakt hodně ubližoval a tak v tomto ohledu jsem opravdu sama. Mám jen dlouholetou kamarádku a ta bohudíky rodinu má úplnější - dvě dětičky a manžela takže ani nápad se s ní nějak družit - nechám ji na pokoji :-) jo. My jsme dvoučlenná rodina. Až se trochu zklidníme a usadíme - máme plán pořídit si kotátko a budeme takto 3 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová