Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cuddy
Přesně, bereš mi to z pusy. Taky jsem zvažovala, co bych mohla, byť mám dceru, poslat. PO přečtení starších témat, jsem došla ke stejnému závěru jako ty. Jsem proti mazání diskuzí, jen pokud se jedná o nějakou reklamu, klikačky a žebrání o hlasy.
@AndreaS92 aha holky, tak to já nevím, už tady tak často nejsem. Já bych neřešila ten Vánoční kolotoč, protože třeba může darovat i vyrobený dárek
Spíš mě štve, že má dítě s takovým chlapem
a holky tady na e-miminu jim mají zachraňovat Vánoce, protože ona si našla nemakačenka ![]()
@mahdalka @MisaHanuska @Klementyna holky, vy tomu opravdu věříte? Tohle je tu každý rok, jen zkouší, kolik bab se chytne a pak to přeprodávají ![]()
@Klementyna píše:
@Majkla To by ale za tu padesátikačku mohla koupit i blbost svému dítěti.
Jako pochybuju, že člověk v takové situaci obětuje tu stovku pro někoho cizího
Napadlo mě přesně to samé…
Ráda pomůžu, když můžu…ale tohle mi „smrdí“ - hra na city - před vánocema - a hnedle rovnou dvě diskuze.
@Majkla @Majkla hele ono vyrobit darek muze ale postovnymu se stejne nevyhne
proste nechapu proc se do kolotoce prihlasuje, kdyz smrdi korunou a „zebra“ tady o darky pro sve deti
5.mesicnimu bude stacit rozsviceny strom..
@martina.se píše:
@mahdalka @MisaHanuska @Klementyna holky, vy tomu opravdu věříte? Tohle je tu každý rok, jen zkouší, kolik bab se chytne a pak to přeprodávají
Jo jo
Je to smutné ![]()
No, tak největší dárek a to pořádného chlapa, Ti tu asi nikdo nevěnuje. S tímhle Tě budou čekat smutný Silvestr, smutné Velikonoce, smutné letní prázdniny, smutné narozeniny… a taška dárků pro děti nic nevyřeší. Ale to asi víš sama nejlíp, ne??
@admin - Myslíte, že je tohle vhodná maminka do Vánočního kolotoče???
@martina.se Tak víš, jak chrastítka jinak vyhodím, tak když někomu udělají radost
A fakt mě zarazil ten kolotoč. Vůbec nejde o to poslat někomu něco za cca 100Kč. Ale já být v takové situaci tak je nějaký kolotoč to poslední, co řeším.
Jak píše někdo výš, když zůstal přítel doma, tak ona může v pohodě na brigádu. Teď před vánocema je jich všude spousta. Hned by bylo na Vánoce a i na něco dalšího.
@martina.se píše:
@mahdalka @MisaHanuska @Klementyna holky, vy tomu opravdu věříte? Tohle je tu každý rok, jen zkouší, kolik bab se chytne a pak to přeprodávají
Já teda na ty starší založený diskuze nekoukala
ale je fakt, že se už delší dobu chystám po malým vyřazovat hračky a věci, tak co s tím? Vyhodit to je škoda a fotit a dávat na bazárek? Tam toho je plno
@mahdalka @MisaHanuska jasný, chápu, ale co třeba Adra, charity při diecézích atd? Tam hračky vezmou a rozhodně to půjde prověřeným lidem, né někomu, kdo si na netu vymyslí bajku ![]()
A jéje vánoce se blíží to zase bude diskuzí nemám na dárky pomozte
no zakladatelko mám jedinou radu co už ti tu holky napsaly dej děti hlídat chlapovi a jdi do práce
@mahdalka proc vyhazovat? Daruj maminkam v nouzi. Je tu diskuze. Najdes podobne skupiny i na fb. Pokud neposles zakladatelce… tady si netroufam soudit.
Mimochodem, bylo by mi lito, kdyby me 5mesicni dite nemelo nic pod stromecke. Za to bych neodsuzovala.
@mahdalka Ty větší pěkné věci jsem donesla do místního bazaru, něco jsme donesli do čekárny k našemu doktorovi - tam byly už hračky všechny rozbité, něco jsem dala do místní charity a hodně jsem toho vyhodila.