Smutné Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
26.11.15 14:01
@mahdalka píše:
Já teda na ty starší založený diskuze nekoukala :nevim: ale je fakt, že se už delší dobu chystám po malým vyřazovat hračky a věci, tak co s tím? Vyhodit to je škoda a fotit a dávat na bazárek? Tam toho je plno

my jsme kdysi nepotřebné, ale funkční hračky a oblečení zanesli do místního dětského domova. Nebo můžeš kojeňák, když jsou to chrastidla…Dneska se dá na různých bazarech nakoupit pro děcka za pakatel a nemusím nikde žebrat, takže příspěvek zakl. je slušně řečeno podivný. Navíc z toho co píše mají nárok na řadu dávek od státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.11.15 14:02

Holky, co tady pisete ze muze na brigadu. Treba koji a mimco lahev odmita ;). Treba taky ne, nechci se zakladatelky nesmyslne zastavat. Jen ze je tady i ta moznost. Nevim kolik se da vydelat na brigade, ale UM taky neco stoji, tak by se jim to treba ani nevyplatilo :)
Jinak jsem cetla jednu starou diskusi a radsi to nekomentuju, protoze to je :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
26.11.15 14:03

@EPC vždyť dárky se dají i vyrobit. Přeci nejsou Vánoce o hoře dárků pod stromečkem. Já jsem teď třeba mým kloučkům ušila ze zbytků látek hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
26.11.15 14:04

@pe-terka S temi prispevky to tak nemusi byt, partner je z Kuby, je otazka, jakou narodnost ma dite, ktere by melo cerpat sirotci duchod a jak se resi socialni davky v techto pripadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.11.15 14:05

@Pink Lady nebo ma chlapa, kteremu by mimino nesverila. I to bych chapala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
26.11.15 14:08

@Majkla Dobrý Anděl podporuje rodiny dětí s rakovinou či jiným vážným onemocněním, ne rodiny, kde otec nepracuje a nenosí domů peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@Cuddy píše:
@pe-terka S temi prispevky to tak nemusi byt, partner je z Kuby, je otazka, jakou narodnost ma dite, ktere by melo cerpat sirotci duchod a jak se resi socialni davky v techto pripadech.

aha, to jsem nevěděla…Nicméně do životního minima jim stát doplnit musí a nějaké příspěvky na bydlení a energie taky, pokud prokáží, že jsou v nouzi…Navíc chlap žijící v Praze aby si tu nebyl schopen najít práci? S takovým bych vyběhla, protože jak píše @Jensina, s takovým si bude zoufat celý život.

Příspěvek upraven 26.11.15 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
@Pink Lady píše:
Holky, co tady pisete ze muze na brigadu. Treba koji a mimco lahev odmita ;). Treba taky ne, nechci se zakladatelky nesmyslne zastavat. Jen ze je tady i ta moznost. Nevim kolik se da vydelat na brigade, ale UM taky neco stoji, tak by se jim to treba ani nevyplatilo :)
Jinak jsem cetla jednu starou diskusi a radsi to nekomentuju, protoze to je :zed: :zed: :zed:

tak si může sehnat práci domů a může makat i ten její :nevim: hele řešeních je spousty, ten její může po brigádách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
26.11.15 14:09
@AndreaS92 píše:
@EPC myslis, ze 5.mesicni syn potrebuje nejake darky? Nase dcera ma pul roku a jsem si jista, ze ji vice zaujmou svetylka na stromecku a mamincina naruc nez kopa hracek po cizich detech tot muj nazor. :roll: plus cele to na me pusobi jako citove vydirani pred Vanoci. Male miminko zadne finance tak to zkusim na emiminu zahraju maminkam na city a treba se nekdo slituje :nevim: jak rikam kasli na darky to neni dulezite a pro 5.mesicni uz vubec ne :roll:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.11.15 14:10
@Pomka píše:

Přesně. nedávno byl v televizi případ, kdy cholerickej chlap dítě umlátil, páč brečelo, zavolal sanitku až když bylo dítě mrtvý a vymýšlel si pohádky :pocitac: A matka dítěte mu uvěřila a je s ním dodnes(chlapa ještě nezavřeli).To je naprosto tragický :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.11.15 14:11
@Pomka píše:

To je taky fakt 8o Pro male mimco by ten jeho „obcasny afekt“ mohl mit fatalni nasledky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.11.15 14:13

Jinak klokánek je dobrej nápad :palec: myslím že je i přímo v naší čtvrti ale nedávno tu proběhla diskuze kde někdo psal, že v dětským domovech apod.nad tím ohrnují nos a chtějí jen nové věci, značkové :nevim:
Ale ta čekárna dětského lékaře je nápad :palec: Aspoň si tam bude mít Kubíček s čím hrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.11.15 14:16
@Pomka píše:
@mahdalka proc vyhazovat? Daruj maminkam v nouzi. Je tu diskuze. Najdes podobne skupiny i na fb. Pokud neposles zakladatelce… tady si netroufam soudit.Mimochodem, bylo by mi lito, kdyby me 5mesicni dite nemelo nic pod stromecke. Za to bych neodsuzovala.

Mam syna 5 mesicu a nechystam ani strom. Vánoce neprozivam a dárky neresim. Moje dítě dostává hračky tak nějak pořad a jestli to bude přesně na vánoce nebo později je mu je to jedno.
Až bude mit rozum, tak zacnu ty vánoce organizovat vysloveně pro něj.
A prozatím opravdu stačí nějaká fólie nebo obal od čokolády :-))

• Citovat
  • Upravit
2144
26.11.15 14:18
@ka2ka píše:
tak si může sehnat práci domů a může makat i ten její :nevim: hele řešeních je spousty, ten její může po brigádách :nevim:

Tak chlapa bych hnala do prace davno, i kdyby za minimalni mzdu umyvat zachody. :cert: Spatna prace se da najit vzdycky, o tom zadna ;) Ja reagovala jen na to, ze ne vzdycky muze jit matka od mimca na pul dne na brigadu ;)
Ohledne prace na doma, vis jak to je dneska. Samej podvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.15 14:19

Tak do Klokánků určitě ne. Aspoň ne tady u nás. Pracovala tam kamarádky maminka a ta naopak tahal věci nám. Ti tam měli takové kvanta dobrot, plyšáků,…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová