Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beručka píše:
Taky si myslim že ta 21 neni štastné číslosme to chudáci! No vibrátor sme použila jednou ale přemýšlim oněm že bych siho pořídila
*
Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:01
@triada píše:
Taky o něm přemýšlím.![]()
Krasny vecer vsem
zajimave tema, jinak co se tyce orgasmu u mne, tak sem na tom podobne jako zakladatelka, sebeuspokojovani mne nejak nebere. S pritelem mame perfektni sex, milujem se vsechno, ale orgasmu sem jeste nedosahla, kazdopadne ja na tom nejak nebaziruju, pro mne je nadherny ten samotny akt. Jinak se mi obcas stane, ze mam orgasmus ze snu. Zrovna na dnesek se mi zdalo, jak se milujem s pritelem a probudilo mne, ze sem byla hotova
tak ze u mmne tak to a podotykam, ze 28 mi je pryc.
Nemusite mi nejakyho umelyho nadsamce, me treba jde jen o vibrace, takze mi staci takovy malinky cvrcek
mam s kytickama ![]()
Tak koukám že natom nejsem sama kdo má takovýhle problém..já právě ale eště neměla žádný pocit ani ze snu mě se taky líbí samotny akt sexu a všeho kolem vše mě vzrušuje ale chtěla bych něco více..! Jinak dělala sem si samozřejmě srandu nadsamce nepotřebuju ale at už to je ![]()
@triada píše:
@beručka To teda..Holky nemáte nějaký návrhy na dobrého roberta?
![]()
@beručka ja sem to ani nikdy jako problem nebrala, sex mam rada a moc a sveho muze miluju nade vse a je to muj nejlepsi sex jaky jsem kdy mela, tak ze za mne orgac nepotrebuju, libi se mi to i bez nej ![]()
@Lindii píše:
@beručka ja sem to ani nikdy jako problem nebrala, sex mam rada a moc a sveho muze miluju nade vse a je to muj nejlepsi sex jaky jsem kdy mela, tak ze za mne orgac nepotrebuju, libi se mi to i bez nej
jako taky si kuly tomu neškubu vlasy ale sem zvědavá co to vlastně je každej ten pocit nak popisuje a ja bych ho chtěla zažít a tim i udělat radost partnerovi.-)
Tak u mě přišel opravdový mokrý orgasmus až s druhým těhotenstvím…a to jsem se vyděsila, že mi praskla voda
Do té doby jsem si jen myslela, že ho mám a od té doby se mi daří i několikrát během jednoho aktu což je v rádu desítek minut
Rekord je asi sedmkrát za jedno milování
Ale dosáhnu ho jen v polohách kdy na můj klytorys dosáhne manžel rukou nebo při análním sexu, který mi ještě před měsícem nic neříkal. Jinak je mi 27let,
@Anonymní píše:
Tak u mě přišel opravdový mokrý orgasmus až s druhým těhotenstvím…a to jsem se vyděsila, že mi praskla vodaDo té doby jsem si jen myslela, že ho mám a od té doby se mi daří i několikrát během jednoho aktu což je v rádu desítek minut
Rekord je asi sedmkrát za jedno milování
Ale dosáhnu ho jen v polohách kdy na můj klytorys dosáhne manžel rukou nebo při análním sexu, který mi ještě před měsícem nic neříkal. Jinak je mi 27let,
*
Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:01