Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@triada píše:
Já to tak dělám od nějakých 4 let.![]()
![]()
A to fakt nekecám. Možná je právě i problém v tom..Jsem zvyklá na tohle a radši si to rychle udělám osvědčeným způsobem než zkoušet něco nového..
Jenže bych to taky někdy chtěla zažít s partnerem, že jo..
Asi nechápu očem je řeč jao myslíte o té sprše
příjdu si třošku vtom mimo
![]()
@triada píše:
Já to tak dělám od nějakých 4 let.![]()
![]()
A to fakt nekecám. Možná je právě i problém v tom..Jsem zvyklá na tohle a radši si to rychle udělám osvědčeným způsobem než zkoušet něco nového..
Jenže bych to taky někdy chtěla zažít s partnerem, že jo..
A ja od sedmi co mas z toho
pockej a s partnerem nic..?Ani kdyz ti to dela treba rukou nebo tak..? Me sice chvili trvalo „vytrenovat“ ho takovym tim „ne tak silne! Nech tam tu rukuuu!
" no ale ted uz parada
.. a pri sexu se neudelam v kazde poloze.. nejosvedcenejsi je kdyz si ja "vylezu“ nahoru
ale jde to samozrejme i v jinych polohach ale kdyz ja sem nahore tak dycky 100 % ![]()
@beručka píše:
Asi nechápu očem je řeč jao myslíte o té sprše![]()
![]()
![]()
*
Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:03
@beručka píše:
Asi nechápu očem je řeč jao myslíte o té sprše![]()
![]()
![]()
tak o neco je jakoze o neco
ehm treba o polstar, perinu… sprcha se mi teda moc neosvedcila, to spis uz mam hezci zazitky z hydromasazni vany co je doma u nasich
ale to taky neni zaruceny.. ![]()
@Zuzee87 píše:
jako treba ho najdes jinde levnejc nebo tak, ja ho kupovala uz nekdy v lednuted sem kvuli tomu lezla do mejlu abych nasla odkaz
Jako podle toho coo píšeš co vše to má za funkce tak to vypadá hodně dobře a ia ta cena by se dala
na tolika fuknci určitě otom budu přemýšlet a asi si ho koupim a snad to sním konečně zažiju..děkuju za typ..
@beručka píše:
Jako podle toho coo píšeš co vše to má za funkce tak to vypadá hodně dobře a ia ta cena by se dalana tolika fuknci určitě otom budu přemýšlet a asi si ho koupim a snad to sním konečně zažiju..děkuju za typ..
nemas zac, budu drzet palce!
kazdopadne (nevim kolik ti je) kdyz si byla mladsi jakoze treba v puberte to si to nejak nezkousela..? Jakoze nejak na to prijit..? Asi jo ze (blba otazka ja vim, jen marne premyslim jak si to doted vydrzela
)
Už chápu co je o něco
vím co tím už myslíš ..no budu zkoušet jak se dá
@Zuzee87 píše:
A ja od sedmi co mas z tohopockej a s partnerem nic..?Ani kdyz ti to dela treba rukou nebo tak..? Me sice chvili trvalo „vytrenovat“ ho takovym tim „ne tak silne! Nech tam tu rukuuu!
" no ale ted uz parada
.. a pri sexu se neudelam v kazde poloze.. nejosvedcenejsi je kdyz si ja "vylezu“ nahoru
ale jde to samozrejme i v jinych polohach ale kdyz ja sem nahore tak dycky 100 %
*
Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:03
@triada A zkoušela si odšroubovat hlavici? M se to ze začátku taky nelíbilo, ale takhle je to super
@beručka píše:
Už chápu co je o něcovím co tím už myslíš ..no budu zkoušet jak se dá
*
Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:04
@Zuzee87 píše:
nemas zac, budu drzet palce!kazdopadne (nevim kolik ti je) kdyz si byla mladsi jakoze treba v puberte to si to nejak nezkousela..? Jakoze nejak na to prijit..? Asi jo ze (blba otazka ja vim, jen marne premyslim jak si to doted vydrzela
)
Je mi 21 a v pubertě jak sem už psala mě to nikdy nák nebralo to zkoušet jako zkusila sme to ale nic mi to nedělalo nijak mě to nevzrušilo nebo mam asi krátké prsty nebo nevim
![]()
@Anonymní píše:
@triada A zkoušela si odšroubovat hlavici? M se to ze začátku taky nelíbilo, ale takhle je to super
Tak to mě nenapadlo.. ![]()
@triada píše:
S partnerem právě nic. Nikdy s žádnym.Nahoře mi to bylo občas hodně příjemný, ale taky musim hodně hledat pozici. Některý zásuny jsou hodně hluboký a to občas i bolí. Spíš na krajíčku a když se na rukou jako by hodně zakloním dozadu. Nevím, jak to popsat.
Jinak sprchu jsem taky zkoušela a to mi bylo až něpříjemný. Nemluvě o tom, že bych vyplácala vody…
takova babska rada co vsude pisou na internetu „cvicit“ svaly panevniho dna - takovy to prerusovani treba kdyz curas, nebo je stahovat jen tak na prazdno, pry to zlepsuje prozitek pak
nemyslim pak pri sexu (jakoze klido taky) ale jako „posilit je“ a pak se to pry udela snadneji ![]()
@Zuzee87 píše:
takova babska rada co vsude pisou na internetu „cvicit“ svaly panevniho dna - takovy to prerusovani treba kdyz curas, nebo je stahovat jen tak na prazdno, pry to zlepsuje prozitek paknemyslim pak pri sexu (jakoze klido taky) ale jako „posilit je“ a pak se to pry udela snadneji
*
Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:04