Snaha o orgasmus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.7.12 23:28

@triada No právě, chce to čas a hlavně v těhotenství je fakt tělo hodně citlivé, ale bacha je to návykové, jak se mu to nepovede aspoň dva krát do konce tak ho nenechám být ikdyby usínal únavou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4201
21.7.12 23:29

Fuha, zapeklity to problem.. ja muzu vrele doporucit „bunnyho“ vibrator co ma z jedny strany takove kralici usicka a vibruje ti to na klitorisu. Sama si nastavis jake vibrace, je to moc prijemne a druhy konec - jakoze normalne „vibrator“ tak tomu se zase otaci spicka, taky to jde vypnout nebo nastavit rychlost..je to naprosto paradni..ne jak nektery vibratory co maji vibrace i na nejnizsi otacky hrozne silne, to je pak spis neprijemne..kdybys chtela pisni najdu ho nekde a hodim ti odkaz.. :palec:

jinak jestli se ti to nedari „pomoct“ si vlastni rukou, zkousela jsi to i nejak jinak? jakoze „o neco?“..

ono tezko navadet partnera kdyz nejak nevis sama jak na to :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
21.7.12 23:30

*

Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
21.7.12 23:35

Budu ráda když mi pošlel odkaz na toho " králíčka " taky bych už konečně chtěla prolomit ledy a pak at to jde samo! Jne vám asi nák nerozumim jak o něco? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.12 23:36

Ještě mě napadla sprcha :oops:

• Citovat
  • Upravit
4201
21.7.12 23:36
@triada píše:
Taky o něm přemýšlím. :think: :mrgreen:

jak uz jsem ted napsala, mam bunnyho uz sem nasla i odkaz mam ho i primo z tohodle obchodu, poslali mi ho s dalsima trema darkama (dalsi vibrator - baterka - pro me naprosto priserny, krouzek na penis - nejvetsi sranda ho tak leda nasadit :D a vzorek lubrikantu jahodovyho) http://www.willistore.cz/…crazy-rabbit je naprosto uuuuzasny. :lol: :andel: vyuzitelny kdyz je vam smutno kdyz je zrovna draha polovicka pryc a nebo s nim! =) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
21.7.12 23:37
@triada píše:
Ten vypadá fakt dobře. :potlesk:
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.7.12 23:38
@triada píše: ,,O něco" to pomáhá mně. :oops: :lol:

jj tak sem na to prisla jeste ehm v detskym veku :oops: :palec:

@beručka píše:
Budu ráda když mi pošlel odkaz na toho " králíčka " taky bych už konečně chtěla prolomit ledy a pak at to jde samo! Jne vám asi nák nerozumim jak o něco? :mrgreen: :mrgreen:

uz sem to sem hodila ten odkaz, je jich hrozne moc tech „bunny“ typu, ja po dlouhem vybirani vybrala tenhle a jsem maximalne spokojenaa =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
21.7.12 23:39

*

Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
21.7.12 23:39
@Zuzee87 píše:
jak uz jsem ted napsala, mam bunnyho uz sem nasla i odkaz mam ho i primo z tohodle obchodu, poslali mi ho s dalsima trema darkama (dalsi vibrator - baterka - pro me naprosto priserny, krouzek na penis - nejvetsi sranda ho tak leda nasadit :D a vzorek lubrikantu jahodovyho) http://www.willistore.cz/…crazy-rabbit je naprosto uuuuzasny. :lol: :andel: vyuzitelny kdyz je vam smutno kdyz je zrovna draha polovicka pryc a nebo s nim! =) 8)

Dokonalý já si to snad pořídím a eště ty dárky k tomu noooooo :potlesk: :potlesk: nestačim se divit o co vše sem se do téjle doby připravovala…diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.7.12 23:41
@beručka píše: :potlesk: :potlesk: :palec:

prisel mi totiz mnohem zajimavejsi nez jen obycejny.. a navic opravdu to ma hrozne moc do sebe kdyz to krasne vibruje i na klit.. otaceni i ty vibrace maji tri stupne nastaveni, a jeste u te spicky normalniho onoho muzes nastavit jestli chces aby se tocil doleva nebo doprava :D (mozna to ma kde jakej to nevim) ale ja byla unesena! Navic cena se mi taky nezdala nijak hrozna. A jeste pri objednani v tom obchode si muzes vybrat jako „od koho“ chces aby ti to prislo, jakoze treba tam hodi na balik adresu jakoze papirnictvi a tak :D maji jich tam par na vyber takze nikdo na tebe blbe nekouka kdyz ti to dovezou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
21.7.12 23:42
@Zuzee87 píše:
uz sem to sem hodila ten odkaz, je jich hrozne moc tech „bunny“ typu, ja po dlouhem vybirani vybrala tenhle a jsem maximalne spokojenaa =)

*

Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.7.12 23:43
@triada píše:
@Zuzee87 Moc díky za typ! Určitě do něj půjdu. :palec:

zkus, snad udela stejnou radost i tobe, u nas ma cestne misto hned vedle postele =).. navic ma i hrozne prijemnej povrch :mrgreen: poprvne sem na to byla zvedava co jako bude, musis si sama nastavit co na kolik vrceni chces jak je ti to nejlepsi a pak.. pak je vsechno kolem jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.7.12 23:44
@beručka píše:
Dokonalý já si to snad pořídím a eště ty dárky k tomu noooooo :potlesk: :potlesk: nestačim se divit o co vše sem se do téjle doby připravovala…diky :*

jako treba ho najdes jinde levnejc nebo tak, ja ho kupovala uz nekdy v lednu :) ted sem kvuli tomu lezla do mejlu abych nasla odkaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
21.7.12 23:47
@triada píše:
Já to tak dělám od nějakých 4 let. :oops: :oops: :oops: A to fakt nekecám. Možná je právě i problém v tom..Jsem zvyklá na tohle a radši si to rychle udělám osvědčeným způsobem než zkoušet něco nového.. :roll: Jenže bych to taky někdy chtěla zažít s partnerem, že jo.. :cert:

Asi nechápu očem je řeč jao myslíte o té sprše :mrgreen: :mrgreen: příjdu si třošku vtom mimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí