Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fuha, zapeklity to problem.. ja muzu vrele doporucit „bunnyho“ vibrator co ma z jedny strany takove kralici usicka a vibruje ti to na klitorisu. Sama si nastavis jake vibrace, je to moc prijemne a druhy konec - jakoze normalne „vibrator“ tak tomu se zase otaci spicka, taky to jde vypnout nebo nastavit rychlost..je to naprosto paradni..ne jak nektery vibratory co maji vibrace i na nejnizsi otacky hrozne silne, to je pak spis neprijemne..kdybys chtela pisni najdu ho nekde a hodim ti odkaz.. ![]()
jinak jestli se ti to nedari „pomoct“ si vlastni rukou, zkousela jsi to i nejak jinak? jakoze „o neco?“..
ono tezko navadet partnera kdyz nejak nevis sama jak na to :/
Budu ráda když mi pošlel odkaz na toho " králíčka " taky bych už konečně chtěla prolomit ledy a pak at to jde samo! Jne vám asi nák nerozumim jak o něco?
![]()
@triada píše:
Taky o něm přemýšlím.![]()
jak uz jsem ted napsala, mam bunnyho uz sem nasla i odkaz mam ho i primo z tohodle obchodu, poslali mi ho s dalsima trema darkama (dalsi vibrator - baterka - pro me naprosto priserny, krouzek na penis - nejvetsi sranda ho tak leda nasadit
a vzorek lubrikantu jahodovyho) http://www.willistore.cz/…crazy-rabbit je naprosto uuuuzasny.
vyuzitelny kdyz je vam smutno kdyz je zrovna draha polovicka pryc a nebo s nim! =) ![]()
@triada píše: ,,O něco" to pomáhá mně.![]()
jj tak sem na to prisla jeste ehm v detskym veku
![]()
@beručka píše:
Budu ráda když mi pošlel odkaz na toho " králíčka " taky bych už konečně chtěla prolomit ledy a pak at to jde samo! Jne vám asi nák nerozumim jak o něco?![]()
uz sem to sem hodila ten odkaz, je jich hrozne moc tech „bunny“ typu, ja po dlouhem vybirani vybrala tenhle a jsem maximalne spokojenaa =)
@Zuzee87 píše:
jak uz jsem ted napsala, mam bunnyho uz sem nasla i odkaz mam ho i primo z tohodle obchodu, poslali mi ho s dalsima trema darkama (dalsi vibrator - baterka - pro me naprosto priserny, krouzek na penis - nejvetsi sranda ho tak leda nasadita vzorek lubrikantu jahodovyho) http://www.willistore.cz/…crazy-rabbit je naprosto uuuuzasny.
![]()
vyuzitelny kdyz je vam smutno kdyz je zrovna draha polovicka pryc a nebo s nim! =)
Dokonalý já si to snad pořídím a eště ty dárky k tomu noooooo
nestačim se divit o co vše sem se do téjle doby připravovala…diky ![]()
@beručka píše:![]()
![]()
prisel mi totiz mnohem zajimavejsi nez jen obycejny.. a navic opravdu to ma hrozne moc do sebe kdyz to krasne vibruje i na klit.. otaceni i ty vibrace maji tri stupne nastaveni, a jeste u te spicky normalniho onoho muzes nastavit jestli chces aby se tocil doleva nebo doprava
(mozna to ma kde jakej to nevim) ale ja byla unesena! Navic cena se mi taky nezdala nijak hrozna. A jeste pri objednani v tom obchode si muzes vybrat jako „od koho“ chces aby ti to prislo, jakoze treba tam hodi na balik adresu jakoze papirnictvi a tak
maji jich tam par na vyber takze nikdo na tebe blbe nekouka kdyz ti to dovezou ![]()
@Zuzee87 píše:
uz sem to sem hodila ten odkaz, je jich hrozne moc tech „bunny“ typu, ja po dlouhem vybirani vybrala tenhle a jsem maximalne spokojenaa =)
*
Příspěvek upraven 02.10.13 v 12:03
@triada píše:
@Zuzee87 Moc díky za typ! Určitě do něj půjdu.
zkus, snad udela stejnou radost i tobe, u nas ma cestne misto hned vedle postele =).. navic ma i hrozne prijemnej povrch
poprvne sem na to byla zvedava co jako bude, musis si sama nastavit co na kolik vrceni chces jak je ti to nejlepsi a pak.. pak je vsechno kolem jedno ![]()
@beručka píše:
Dokonalý já si to snad pořídím a eště ty dárky k tomu noooooo![]()
nestačim se divit o co vše sem se do téjle doby připravovala…diky
jako treba ho najdes jinde levnejc nebo tak, ja ho kupovala uz nekdy v lednu
ted sem kvuli tomu lezla do mejlu abych nasla odkaz ![]()
@triada píše:
Já to tak dělám od nějakých 4 let.![]()
![]()
A to fakt nekecám. Možná je právě i problém v tom..Jsem zvyklá na tohle a radši si to rychle udělám osvědčeným způsobem než zkoušet něco nového..
Jenže bych to taky někdy chtěla zažít s partnerem, že jo..
Asi nechápu očem je řeč jao myslíte o té sprše
příjdu si třošku vtom mimo
![]()
@triada No právě, chce to čas a hlavně v těhotenství je fakt tělo hodně citlivé, ale bacha je to návykové, jak se mu to nepovede aspoň dva krát do konce tak ho nenechám být ikdyby usínal únavou