Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katie9 dva dny do MS?? A zatím jsi nezkoušela žádný test?? Já to nikdy nemůžu vydržet netestnout
![]()
@mimis86 Tenhle cyklus ne, segra mi tvrdi, že až konečně nebudu testovat před MS tak budu těhotná, tak to zkouším
Jinak uz jsem měla nutkání protože mě bolej prsa jak blázen a je mi blbě ale trpím na to i když má přijít menstruace, takže buď a nebo
A do úterý to uz vydržím ![]()
@Katie9 tu trpělivost ti závidím!!! Ale hlavně strašně držím palčáčky, ať už MS nepřijde!!! Už teď jsem napnutá za tebe!! ![]()
@mimis86 Taky bych si to přála ale po tolika měsících zklamání.. uvidíme no, není všem dnům konec ![]()
Ahoj holky, jsem teď 3 měsíce po revizi a asi to opět začneme zkoušet. Bude to naše 3ti. Tak jsem zvědavá, jestli bude platit, že po revizi to rychle klapne. Před tím jsme se snažili 14 měsíců, i když ne vždy důkladně ![]()
@RenKa33
ahoooj..a vítej!
..taky jsem slyšela a od hodně holek tu na miminu četla, že po revizi je to hned!! Tak ti přeju aby to byl i tvůj případ!! A v jaké fázi jsi?? Kdy (ne)čekáš MS?
Ach jo holky…kéž by už ta mrcha nedorazila co ![]()
Nikdy jsem se netesila na „ms“ jako teď
jsem zvědavá zda se zadarilo…
Kdybych měla alespon nějaké tehu příznaky uz ![]()
@mimis86 teď jdeme do fáze snažení, ovu dle kalendáře cca za 2 dny. Tak uvidim. Ovu testy nedělám, nic neberu. První k nám přišla na druhý pokus, druhý přišel na první pokus třetí bude třešinkou na dortu, tak to nechávám jen tak plynout. Mě přání jen je, ať je to „pouze“ třetí a zdravé, čekala jsem totiž už 2× dvojčata. U druhého, ale jedno zaniklo a teď v říjnu jsem o to přišla.
Jinak všem zapojeným přejí ať je ta 7 na konci pro nás tou šťastnou ![]()
@Martulka23 MS nedorazí!!Nesmí!!Má zákaz!
Jsi teprv 4. den po OVU, ne?? To je ještě brzo…Já bych měla být taky tak nějak…
@RenKa33 tyo..tak to jsi skoro extra plodná!! Myslím na dnešní IVF dobu…já myslím, že ta 7 šťastná bude! ![]()
@mimis86 Přesně jak píšeš Ty, MS nedorazí..nebo spíš nemusela by ![]()
@mimis86
bejvávalo
u prvních dvou dětí jsem měla dvacet, tak to šlo všechno tak nějak samo. Teď už mi je o 10 více a už to tak asi nejde.
@Martulka23 vydrž, přeju ať MS nepřijde, přeju ať těhu příznaky přijdou ![]()