Snažení 2017

• Fotoalbum (1038)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
16.1.17 09:42

@mimis86 ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.1.17 09:58

@mimis86 Jsme prdlý :D Ale já myslím, že to děláme skoro všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
16.1.17 10:46

@mimis86 prvni se nam zadaril hned druhý cyklus a teď se snažíme od května ale tak jako úplně naostro se sledovanim ovulky a tak třetí měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
16.1.17 10:51

BT merim třetí měsíc je to zajímavé :D prvni křivka se od druhé lisila natolik že to vypadalo jak by to bylo od jiné baby :D tak jsem zvědavá jak bude vypadat ta třetí :lol: ale stáhla jsem si do mobilu pěknou appku v češtině ovuview je to aj na záznamy jiné nejen teploty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
16.1.17 10:53

Jinak mám taky hodně bolestivou ovulku takže neprehlednutelna :D jen mě matl takový divný hnědý hlen tak kolem 10-12 dne cyklu tak jsem potrebovala si upřesnit jestli mam ovulku kdyz je ten hlen nebo když je bolest 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.1.17 11:09

@wewerka111 Vidíš, to je pravda…
Já mám taky bolestivou ovulku, ale hlen mám až třeba 3tí den po tom, co mě děsně bolí ten spodek, že mám vždy pocit, že mi upadne,…Ty jo,..takže abych si nemyslela, že to je ovulka a on to bude jen nějaký preovulační syndrom :mrgreen: a ovulka bude až ten hlen,.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.1.17 11:31

Testy u mě taky letí ještě před MS, ale v září jsem to těhu poznala taky tak, že mě před MS nebolely prsa ale přitom se zvětšila. První těhu jsem poznala zase podle chuti na okurky :) Druhé jsem tušila že vyšlo, to byla intuice :lol: Je to individuální nejen u každé z nás, ale i různá těhotenství u jedné. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.1.17 12:10

@RenKa33 Já tenhle měsíc děsně ujíždím na mandarinkách, které jsem nikdy tolik nejdela a najendou jím kvanta…ale to by znamenalo, že bych otěhotněla už dřív, což není možné, jelikož ano,…zkoušet jsme to začali už před ms, kteoru jsem měla 26.12.2016, ale zase už to bylo jakou dobu po ovulce, takže je nemožné abych otěhotněla :nevim:
A nebo mi prostě začaly chutnat víc mandarinky no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
16.1.17 12:52

@Martulka23 no ja mám ten hlen tak 4-5dni před ovulkou ale je to jen jednorazove takový hnědý nechutny sliz jinak to ani nejde popsat ale ten jsem před porodem nemivala to jsem mela jen bolesti…ale tusila jsem ze bolesti znamenaji ovulku jelikož jsme se u toho prvniho večer mojkali a břicho me zaclo bolet v noci tudíž to tam bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.1.17 12:58

@wewerka111 no uvidíme, co z toho bude :mrgreen:

Každopádně já tomám dostat cca v neděli, pondělí,…a břicho mě začalo dosti pobolívat už teď + záda v kříži,…to je pěknej vopruz a doufám, že to po x leteh nedostanu dřív :zed: pač mám ve čtvrtek a v pátek na plánu vycestovat z domu a spát jinde a představa, že bych to měla dostat mě teda děsí,..vzhledem k mojí dost bolestivé ms, taky každou chvíli musím lítat na wc, pač ms mám odst silnou… :(

a po revizi musím říct, že to mám fakt pravidelně každý 28, max. 29. den…tak snad mě teď nezradí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
16.1.17 13:57

Tak jsem nevydržela a testla a ani duch, takže z toho nic nebude ;) Ale ty prsa mi za chvilku upadnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.1.17 14:21

@Katie9 třeba je ten test vadný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.1.17 14:24

@Katie9 a dívala jsi se pořádně?? Zítra by jsi to (ne)měla dostat, ne?? A špinění taky žádné??Nebo nešpiníš před MS?? Někomu se nemusí ukázat duch před MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
16.1.17 14:26

No ono se bohužel těm testům taky nedá na 100% věřit :( ale ono to určitě vyjde :) chce to jenom čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
16.1.17 14:29

@Martulka23 Jooo kez by :lol: @mimis86 Divala jsem se ze vsech stran :mrgreen: nespinim, neboli me ani nijak břicho ale za to ty prsa bolej ukrutně ale jakoby na bocích, jak kdybych posilovala :lol: Ja zkusím ještě zítra ráno a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí