Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katie9 a před MS tě normálně takto bolí prsa?? Zítra určitě znova!! A když si nebudeš jistá, tak to sem hoď, a my tam něco vyhledíme ![]()
@mimis86 Ja z těch bolesti ani nevím jestli uz byly fakt takhle bolavé
Jako jo pobolivaji pokaždé ale tohle je děs, nemůžu mít ruce u těla
Ja čekám na silnější čárku protože duchy mám skoro pokaždé ![]()
@Katie9 tak to vzhledem k těm netypickým bolestem nevypadá zle?!?!
..jako duchy na těhotenstkém testu máš skoro pokaždé??..to já u sebe nikdy ani pididušíka nenašla ![]()
@mimis86 Nebudu si dělat naděje ale už by bylo na čase
Tady jsou testy za poslední měsíce ![]()
@Katie9
..fííha, jsou všude?!?!
…a pak MS dostaneš vždycky v termínu, nebo máš zpoždění??
@Katie9 tak to je slušná sbírka
já tedy musím říct, že testy mě nikdy nezklamaly, a to jsem testovala i 5 dní předem a když vyšel duch, byla jsem i těhotná. Tak držím palce ať to už vyjde.
Ty jo ja nikdy naštěstí neměla duchy před ms teda jednou jo ale to jsem byla tehu
by mě asi omylo takové falešné naděje
to radši ať je snehobilo než aby z toho nic nebylo ![]()
@mimis86 Většinou jo, sem tam 2-4 dny zpoždění
Ale i když ji dostanu přesně tak duch tam je
@RenKa33 Ja když byla těhotná tak mi vyšel takhle slabí duch a těhotenství to bylo. Nevím co to má znamenat ze je mám opravdu všude i na clearblue jak se dělá plus a mínus tak tam byla taky slabá
@wewerka111 Taky si říkám, kolikrát je to i v limitu, takže vždy jen čekám jestli přijde MS nebo ne ![]()
Nesmíte koukat hned vedle té modré čárky, to je ta kontrolní co se zbarvi zda se udělal dobře. Pak jak je svisla čárka „duch“ tak to je z toho pluska. Je to prostě na palici ![]()
@mimis86 To ja taky, zkusím ho hned v půl sedmé az odvedu malou do školky ![]()
K těm bolestem prsou, mě tedka před MS dost bolely ještě jsem si říkala že by priznacek? No a pak jsem zjistila že mě vlastně nebolí prsa ale prsní svaly neboť jsem celý předchozí den tahala prcka na bobach
takže tak
ale ja na to netrpim ani před ms ani v prvním tehu ze začátku vůbec až pak jak se trošku nalily před porodem… ![]()
@wewerka111 Ja právě nic nedělala, nemají me z čeho bolet
Tak uvidíme co bude ale asi to dostanu, tak nějak s tim počítám ![]()
@Katie9 tak to jsem zvědavá, hlavně pak moc nenapinej a dej vědět ![]()
Tak test nic, jestli tam je duch tak ho zatím nevidím ale nic silného. Takže čekat ![]()