Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ranko děvčata, tak muj test je sněhový a řeknu vam, že priste na to opravdu prdim…jsem desne zklamana… ![]()
@Veverka61 my spolu spime ob den a rekla bych, že je to i nej reseni pro ty, co neví kdy maj ovulku, aby se trefily ![]()
Já taky jsem ráno mela test sněhový. A opet jako každý měsíc si řikam, že priste už testovat nebudu. A stejne to pak nevydržím ![]()
Já taky na testu nic. Ale nehroutim se
ještě je čas a dokud není ms tak žádná panika ![]()
@Martulka23 más pravdu, a taky jsem četla, že když při sexu 2-3× týdně do roka neotehotnis, melo by se k doktorovi…
Jenže já si zatím nemyslím, že bychom měli problém, spis smůlu
Spíme spolu cca 12× do měsíce, což by mělo být ok, ale pak v reálu vidím, že jsme si někdy užívali 4× za sebou a pak třeba týden nic…
No a jelikož ani při ovulaci není otěhotnění zaručené, a v 36 letech tím min, pochybuji, kolikrát jsme se za ten rok vlastně „strefili“ ![]()
Obden po celý další rok to fakt nedáme, zrovna například včera i předevčírem bylo příteli špatně ![]()
Ale mam aspoň dobrý pocit z toho, že v době potvrzené ovulace sex byl obden 3×…tak příští týden uvidím
Všem vám přeji hodně štěstí, ať už je vaše metoda snažení jakákoliv ![]()
@Veverka61 My máme za sebou denní i obden a i jenom v době ovulace, no da se říct že už jsme vyzkoušeli vše a furt nic ![]()
My se snažíme když je chuť, ale je fakt že si většinou hlídám, aby byl sex nekdy v době ovulace. Tu ale zcela přesne také nevím kdy a jestli ji vubec mam. Já ještě počkám na únor a pak půjdu k doktorovi to resit. I když z toho mám taky strach…
Já ne, že bych se hroutila, ale po mých zkušenostech to snáším jinak ![]()
@Katie9 no to je pech! Takže ta mrcha nakonec dorazila ![]()
@Veverka61 také Ti přeji, aby se zadarilo co nejdříve
![]()
@manti a ty nechceš zjišťovat ovulaci pomocí měření BT a testů než půjdeš k doktorovi? Na mě doktoři často působí špatně psychologicky, mam pak pocit ze se jim „odevzdávám“ a nic není v mých rukou ![]()
@Martulka23 No ale se vší parádou, nemůžu se ani hnout a bolesti rozdychavam jak porod
@Veverka61 přes rok..
@manti @Martulka23 tak to mě mrzí
vypadalo to tak nadějně
@Katie9 tak to nezávidím, já jsem zatím překvapená, že po té kyretáži ty bolestivé MS celkem ustály, celkově to mám jinak, kratší, zato silnější…Už bych si zas dala od MŠ pauzu…
@Katie9 taky dobrý
aspon nemusíš stresovat s testama
Tak zase další měsíc v čoudu…já jsem 10DC takže za pár dní nám to začne ![]()
@Veverka61 ja si ovulacni testy dělala ale nikdy mi nevyšla ta druha čárka silnější než ta kontrolní, takže jim moc neverim, resp. Nevím zda ovulaci mam. Na mereni BT jsem lempl
Doktor mi vloni v létě řekl že mám přijít az to bude rok. A to bude na přelomu února a března. Co když je třeba problém u pritele a snažíme se celý rok „zbytecne“ tak už bych ráda aby se s tim něco začalo dělat.