Snažení 2017

• Fotoalbum (1038)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
18.1.17 07:07

Dobré ranko děvčata, tak muj test je sněhový a řeknu vam, že priste na to opravdu prdim…jsem desne zklamana… :,(
@Veverka61 my spolu spime ob den a rekla bych, že je to i nej reseni pro ty, co neví kdy maj ovulku, aby se trefily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.1.17 07:58

Já taky jsem ráno mela test sněhový. A opet jako každý měsíc si řikam, že priste už testovat nebudu. A stejne to pak nevydržím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
18.1.17 08:05

@Martulka23 @manti Nebudte smutné holky ;) Ja to dnes dostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
18.1.17 08:19

Já taky na testu nic. Ale nehroutim se 8) ještě je čas a dokud není ms tak žádná panika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
18.1.17 08:23

@Martulka23 más pravdu, a taky jsem četla, že když při sexu 2-3× týdně do roka neotehotnis, melo by se k doktorovi…
Jenže já si zatím nemyslím, že bychom měli problém, spis smůlu :? Spíme spolu cca 12× do měsíce, což by mělo být ok, ale pak v reálu vidím, že jsme si někdy užívali 4× za sebou a pak třeba týden nic…
No a jelikož ani při ovulaci není otěhotnění zaručené, a v 36 letech tím min, pochybuji, kolikrát jsme se za ten rok vlastně „strefili“ 8o
Obden po celý další rok to fakt nedáme, zrovna například včera i předevčírem bylo příteli špatně :(
Ale mam aspoň dobrý pocit z toho, že v době potvrzené ovulace sex byl obden 3×…tak příští týden uvidím
Všem vám přeji hodně štěstí, ať už je vaše metoda snažení jakákoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
18.1.17 08:27

@Veverka61 My máme za sebou denní i obden a i jenom v době ovulace, no da se říct že už jsme vyzkoušeli vše a furt nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.1.17 08:41

My se snažíme když je chuť, ale je fakt že si většinou hlídám, aby byl sex nekdy v době ovulace. Tu ale zcela přesne také nevím kdy a jestli ji vubec mam. Já ještě počkám na únor a pak půjdu k doktorovi to resit. I když z toho mám taky strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.1.17 09:11

Já ne, že bych se hroutila, ale po mých zkušenostech to snáším jinak ;)

@Katie9 no to je pech! Takže ta mrcha nakonec dorazila :cert:

@Veverka61 také Ti přeji, aby se zadarilo co nejdříve :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
18.1.17 09:11

@Katie9 a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
18.1.17 09:14

@manti a ty nechceš zjišťovat ovulaci pomocí měření BT a testů než půjdeš k doktorovi? Na mě doktoři často působí špatně psychologicky, mam pak pocit ze se jim „odevzdávám“ a nic není v mých rukou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
18.1.17 09:15

@Martulka23 děkuji! Nápodobně :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
18.1.17 09:22

@Martulka23 No ale se vší parádou, nemůžu se ani hnout a bolesti rozdychavam jak porod :zed: @Veverka61 přes rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.1.17 09:38

@manti @Martulka23 tak to mě mrzí :( vypadalo to tak nadějně
@Katie9 tak to nezávidím, já jsem zatím překvapená, že po té kyretáži ty bolestivé MS celkem ustály, celkově to mám jinak, kratší, zato silnější…Už bych si zas dala od MŠ pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
18.1.17 09:42

@Katie9 taky dobrý :roll: aspon nemusíš stresovat s testama :? Tak zase další měsíc v čoudu…já jsem 10DC takže za pár dní nám to začne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.1.17 10:20

@Veverka61 ja si ovulacni testy dělala ale nikdy mi nevyšla ta druha čárka silnější než ta kontrolní, takže jim moc neverim, resp. Nevím zda ovulaci mam. Na mereni BT jsem lempl :mrgreen: Doktor mi vloni v létě řekl že mám přijít az to bude rok. A to bude na přelomu února a března. Co když je třeba problém u pritele a snažíme se celý rok „zbytecne“ tak už bych ráda aby se s tim něco začalo dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí