Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 zkusim, dneska tt nebyl z ranni moci. Tak uvidime. zitra. doufam, ze bude duch
@mimis86 diky za odpoved, nejak se mi podarilo prispevek vlozit anonymne, telefon mi obcas blbne :-/ ptala jsem se na cyklus proto, ze po vysazeni HA a prvni slabe menstruaci jsme si 4,5 i 6 den spolu uzivali (momentalne se vidime jen vikendy) no a ten 5den jsem citila tlak v podbrisku jako pri ms. Mohla to byt ovulace? Cetla jsem tady ze nekdo ji miva bolestivou a vzhledem k tomu ze se snazime o prvni miminko, nikdy jsem nemela potrebu hledat kdy cca probiha ovulace. Jo a vubec nevim zda se ta prvni ms pocita, pouze jsem 2,5 dne spinila a to bylo vsechno :-/
@Lillis určitě to mohla být ovulace..ta často bývá bolestivá…říká se, že by měla být zhruba v půlce cyklu, ale zase..je to u každé jinak :-/..ani kalkulačky na PC nemusí být spolehlivé..nedávno tu někdo psal, že se mu ovulační kalkulačka na PC sekla i o 10 dnů…ted ti bphužel nezbývá než čekat, zda to vyšlo!!!Snad joooo!!
…
@mimis86 zatím nejprve vypukne era mojkacich dnů
ovulku mam tak 16-18den ![]()
@wewerka111 mojkacích dnů
hezký výraz!!! A ta era vypukne kdy??
@mimis86 Noo tak o víkendu bych to tak viděla že to odstartujem
![]()
![]()
![]()
@manti to je fakt…na jednu stranu nevím, proč se nedělá aspoň nějaké základní vyšetření, zda je vše v pořádku? Jako třeba že vůbec probíhá ovulace…nevím kolik ti je a kolik bys chtěla dětí, ale rok je dost dlouhá doba…proč to ti doktoři dělají tak automaticky ![]()
@Katie9 tak už přes rok…tEda moc držím palce ať už se na tebe konečně štěstí usměje! ![]()
@ivalinka tak škoda, ale zajímalo by mě, jestli ty ovu testy mohou zaznamenat těhotenství.
Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám do diskuze
Snažíme se 4 měsíce. Teď jsem 28.DC, ale cykly mívám nepravidelné 24-37 dní. tak jsem zvědavá, jestli MS dorazí…
@ivalinka a ovulační test jsi měla i dnes stejně pozitivní??Nebo jsi dnes zkoušela už jen těhotenský test??