Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sněženka25 ahoj ahoj
vítáme tě mezi nás!
..a víš, kolikátý den jsi po ovulaci?? nebo to při těch nepravidelných cyklech nevysleduješ?? Snažíš se o první?? Držím palce, ať se tu s náma moc dlouho nezdržíš!
![]()
Hezký večer
. Tak my se začínáme snažit od teď
. Tak ať se nám všem zadaří co nejdříve
![]()
Zdravim, muzu se mezi vas vetrit?
Snazime se uz rok, zatim marne.
Mam uz doma zadanky, v pristim cyklu si budu odebirat krev na hormonalni profil, ceka nas spermiogram.
Nebo se zastesti a ta mrcha skareda 25nedorazi
.
Kolecko s ovu testy mam za sebou, selhalo
tento cyklus jsem je zahodila a piju pouze fertipronu a caj podle mojzisove.
@mimis86 jak jsem se rozhodla že testovat budu zítra až… Já ráno tak rychle vypadla že jsem se nevzpomněl a ![]()
Tak holky, já dnes zkoušela tt…jako by se mi zdálo, že tam vidím nějaký stínek..ale opravdu minipidi stínek…ale možná to jsou halušky
…zkusím zase zítra..Jak jste na tom vy??Zkoušela jste některá??
@Hanulka2016 ahooj, je se vetři mezi nás!!
Přeju ať mrška nedorazí a ať jsi ušetřena všech těch vyšetření!! Kolik ti je??
Ahoj holky já taky chtěla dnes testovat, ve středu jsem mela test sněhový, tak jsem si říkala že v patek by něco mohlo byt. A než jsem došla rano na zachod tak dorazila mrcha
takže dokonce o dva dny dřív. @Hanulka2016 jsem na tom podobne jen ty už jsi o krok dále. Já ted teprve půjdu k doktorovi a budu chtít spermiogram a hormonální profil. Snažíme se taky cca rok. Tak držím vsem moc pěsti ![]()
@mimis86 jsem na mobilu tak vidim blbe ale doma mrknu na PC. To je mamatest vid? Pozor na něj dela falesny pididuchy, už se mi to stalo a to jsem pak moc oplakala, když jsem to dostala. Pak jsem to četla tady na diskuzich ze to holky o nem taky psaly. Ale dokud nedojde mrcha tak není nic ztraceno!
Kdy bys to mela dostat?
@mimis86 no, já ten mini proužek na tvé fotce taky vidím…tak moc držím palce!
Já jsem dnes 7 DPO tak nevím, od kdy začnu testovat…včera mi teplota klesla na 36.8 a dnes zas stoupla na 37.1, takže teoreticky by to mohl být implantacni pokles
a přesně od včerejška mě taky začaly bolet prsa.
Ale nechci si dělat naděje, protože u mě to je taky typicky příznak blížící se menses. ![]()
Tu mám dostat ve středu nebo čtvrtek příští týden ![]()
@Veverka61 tak zatím se neraduju..přece jen do MS mi zbývají nějaké dny..takže to beru s rezervou, a dál čekám
…ta tvoje teplota vypadá nadějně
!!!Zkus ten 10. DPO!!
@manti Ono to možná ani nebude mobilem, že nic moc nevidíš
..ono tam vlastně skoro nic není…držím se nohama na zemi…Toto je test Sluníčko,..ale myslím, že mamatest bude asi něco obdobného…Měla bych to dostat v pondělí..takže moooře času..a uvidíme..