Snažení 2017

• Fotoalbum (1038)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
19.1.17 21:17

@Sněženka25 ahoj ahoj :kytka: vítáme tě mezi nás! ;)..a víš, kolikátý den jsi po ovulaci?? nebo to při těch nepravidelných cyklech nevysleduješ?? Snažíš se o první?? Držím palce, ať se tu s náma moc dlouho nezdržíš! ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.1.17 21:18

@wewerka111 takže s chutí do toho, půl je hotovo!! :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.1.17 22:50

Hezký večer :-). Tak my se začínáme snažit od teď :-). Tak ať se nám všem zadaří co nejdříve :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.1.17 23:29

@LuHr tobě taky ;). První? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
20.1.17 00:17

Roční snažení o prvního andílka

Zdravim, muzu se mezi vas vetrit?
Snazime se uz rok, zatim marne.
Mam uz doma zadanky, v pristim cyklu si budu odebirat krev na hormonalni profil, ceka nas spermiogram.
Nebo se zastesti a ta mrcha skareda 25nedorazi :nevim:.
Kolecko s ovu testy mam za sebou, selhalo :) tento cyklus jsem je zahodila a piju pouze fertipronu a caj podle mojzisove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.1.17 07:29

@mimis86 jak jsem se rozhodla že testovat budu zítra až… Já ráno tak rychle vypadla že jsem se nevzpomněl a :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.1.17 09:05

@DrKiki takže dneska bez testu?? Zkusíš zítra??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.1.17 09:06

Tak holky, já dnes zkoušela tt…jako by se mi zdálo, že tam vidím nějaký stínek..ale opravdu minipidi stínek…ale možná to jsou halušky :lol: :lol:…zkusím zase zítra..Jak jste na tom vy??Zkoušela jste některá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.1.17 09:08

@Hanulka2016 ahooj, je se vetři mezi nás!! :) :kytka: :mavam: Přeju ať mrška nedorazí a ať jsi ušetřena všech těch vyšetření!! Kolik ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.1.17 09:10

..

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.1.17 09:27

Ahoj holky já taky chtěla dnes testovat, ve středu jsem mela test sněhový, tak jsem si říkala že v patek by něco mohlo byt. A než jsem došla rano na zachod tak dorazila mrcha :zed: takže dokonce o dva dny dřív. @Hanulka2016 jsem na tom podobne jen ty už jsi o krok dále. Já ted teprve půjdu k doktorovi a budu chtít spermiogram a hormonální profil. Snažíme se taky cca rok. Tak držím vsem moc pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.1.17 09:32

@mimis86 jsem na mobilu tak vidim blbe ale doma mrknu na PC. To je mamatest vid? Pozor na něj dela falesny pididuchy, už se mi to stalo a to jsem pak moc oplakala, když jsem to dostala. Pak jsem to četla tady na diskuzich ze to holky o nem taky psaly. Ale dokud nedojde mrcha tak není nic ztraceno! :kytka: Kdy bys to mela dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
20.1.17 09:34

@mimis86 no, já ten mini proužek na tvé fotce taky vidím…tak moc držím palce!
Já jsem dnes 7 DPO tak nevím, od kdy začnu testovat…včera mi teplota klesla na 36.8 a dnes zas stoupla na 37.1, takže teoreticky by to mohl být implantacni pokles :think: a přesně od včerejška mě taky začaly bolet prsa.
Ale nechci si dělat naděje, protože u mě to je taky typicky příznak blížící se menses. :?
Tu mám dostat ve středu nebo čtvrtek příští týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.1.17 09:38

@Veverka61 tak zatím se neraduju..přece jen do MS mi zbývají nějaké dny..takže to beru s rezervou, a dál čekám :D…ta tvoje teplota vypadá nadějně ;)!!!Zkus ten 10. DPO!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.1.17 09:40

@manti Ono to možná ani nebude mobilem, že nic moc nevidíš :lol: :lol:..ono tam vlastně skoro nic není…držím se nohama na zemi…Toto je test Sluníčko,..ale myslím, že mamatest bude asi něco obdobného…Měla bych to dostat v pondělí..takže moooře času..a uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí