Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 i ja mám před sebou pracovní víkend a pondělí, úterý…4 denní, víkend bude nuda, takže to mě to bude lákat nejvíc, zase něco zkoumat a tak…no a v pondělí přijde mrcha a je to jasný ![]()
@mimis86 jsem spíš realista a počítám s horší variantou a raději budu překvapena ![]()
Ahoj holky
Tak my máme splněno a za 9 dní by měla MS dorazit.Snad nepřijde mrcha tento měsíc jsme se opravdu snažily
Jak tak koukám tak všechny máte před MS tak snad se vám taky zadaří a NEPŘÍJDE
Už se nemůžu dočkat jak to dopadne, ale nechci si dělat plané naděje takže si pořád říkám že spíš to nevyšlo.
PS: Taky vidím ducha ![]()
@Martulka23 píše:
@mimis86 i ja mám před sebou pracovní víkend a pondělí, úterý…4 denní, víkend bude nuda, takže to mě to bude lákat nejvíc, zase něco zkoumat a tak…no a v pondělí přijde mrcha a je to jasný
Mam to stejne. Ted je dcera nemocna, tak jsme doma a porad vymyslim hlouposti, testuju, googlim…Kdybych byla v praci, tak na to nemam cas a zjistim to az bude mestak ms…priadne kdyz dojde
coz snad nedojde…
@Martulka23 jsem stejná…připouštím si horší variantu, ale potichu a tajně doufám v tu lepší… ![]()
@mimis86 Nejsem si úplně jistá..asi 4 dny po OVU. Docela dost mě pobolívalo v podbřišku tak snad to byla OVU.
Taky vám držím palečky ![]()
@Martulka23 hrozně moc bych to tu všem přála!!
Krásné zdravé mmiminka!!
Ahoj, můžu se k vám přidat? Nemám teď před ms ale po ní a budem to zkoušet teď už 4 měsíc. Už mi teda není nejmíň, ale chutě mám. Mám teď půl roku nového přítele, tak to „zkoušíme“ každý den
a to by bylo, kdyby se to nepovedlo ![]()
Taky bych to tu všem moc moc přála!
![]()
@adéla695 pokud se na to citis, tak na to není nikdy pozdě ![]()
Tak přeji aby se co nejdříve uz zadarilo ![]()
Jinak holky, kolik námětů vlastně je let? Mě 24…už sem klidně 3 roky mohla jedno mimi mít
…si vždycky říkám, ze jsme na tom začali pracovat pozdě ![]()