Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak buď to zítra dostanu nebo si to zase že mě dělá srandu..
@ivalinka to je blbý…ale četla jsem ze spousta holek měla // klidně až týden i víc po vynechání…
Já jsem teda v pokušení testovat už 2-3 dny před termínem MS, bolí mě prsa jak nikdy už několik dní, ze i v noci mě to budí - pořád si opakuji ze to může být jen brutální PMS ale takhle to tedy nemivam…tolik a tak dlouho…
ale možná je lepší ještě počkat ![]()
@Veverka61 no u prvniho jsem.mela uz v den kdy mela.ms prijit ducha… uvazuju o tom. digitalu. me tak nejak nic neni…strasne moc si to preju. Uz se snazime od cervna
@ivalinka tak to věřím…já sledují ovulku teprve druhý mesic ale antikoncepci neberu už skoro 2 roky…
Moc držím palce ať ti to co nejdříve vyjde! ![]()
@ivalinka já pro změnu začala už špinit
..takže zítra nebo pozítří je tady bestie ![]()
Tak mi začíná to nekonečně dlouhé období po snažení. Jsem 18DC. Takže test nejdříve za 10 dní - to ale určitě nevydržím ![]()
@RenKa33 Tak to jsme na tom stejně. Já musím počkat ještě 7 dní..a přijde mi to jako věčnost
![]()
Já už cítím od včera podbřišek i prsa,..a „vlhko“ na kalhoktách, tak každou chvíli lítám na wc, zda už dorazila nebo ne ![]()
Ale tipuji, že dnes, max. zítra, ji tu mám jak na koni
Tak už aby přišla,..většinou to mám i se špiněným cca 8 dní, takže je to vždycky dlouhý…