Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veverka61 tak dokud nepříde červená, je pořád naděje. 10 dpo ještě není jistý výsledek. Držím palce ![]()
@Hanulka2016 to mě mrzí ![]()
Jestli správně dočítám, tak tu máte dnes testovací den, tak držím palce, někomu se přeci duch objevit musí ![]()
Držím palce holky ![]()
Dobré ráno holky¨:-) teda to testování je docela psycho
, já místo ovu testů, si už 4měsíce měřím teplotu, to mě pro začátek poradila dr… dostaly jste některá něco na podporu otěhotnění?
@Veverka61 píše:
Já jsem 10 DPO a snehobilo…vím že je ještě brzy, ale už od čtvrtka mě tak strašně bolí prsa ze jsem to asi ještě nezažila…takže jestli je to jen PMS, tak mě to naštve. Mam to dostat ve středu - čtvrtek
To jsme na tom uplne stejne
ja uz teda vymyslim, jak to udelam dalsi cyklus. Kupovat ovu testy, nekupovat? :/je twn smutne
@Hanka_S_V děkuji, dam vědět jak za 2-3 dny dopadnu!
Jinak vsem držím palce a přeji hodně pozitivní energie ![]()
@Hanulka2016 taky už se mi podobné myšlenky honí hlavou
na fertility friend doporučuji rozhodně netestovat dřív než 12 DPO ale jsou tam grafy (a ne málo ) kde holkam vyšel + test už i dřív (9, dokonce i 8 DPO)…
Tak jsem si dnes ráno řekla ze to zkusím, co kdyby…
@Veverka61 tak nadeje umira posledni. Znam holky, ktere tehotne byli a test byl negativni i par dnu po terminu ms.
@Hanulka2016 ten později pozitivní test bývá ale většinou opožděnou ovulací, když se ví kdy ovu byla, tak jsou ty šance při zpoždění menší, ikdyž výjimky jsou vždycky.
Ovu testy můžeš zkusit, tím nic nezkazíš, akorát jakmile se dostaneš do testovacího kolotoče, už bude hodně těžké na to tolik nemyslet. Na mě testy zabírají pěkně, leze mi hladina LH dost pomalu, takže je mám pozitivní dokonce tři dny, ale někomu vyleze rychle třeba jen na hodinu a nepovede se mu pozitivní čárku vychytat.
@Hanka_S_V ja uz testovala, snazime se rok
Tento mesic jsem je zahodila.
Přeji všem krásný den, děvčata chtěla jsem se zeptat jestli může mít cysta vliv na otěhotnění. V prosinci jsem byla roční prohlídce u doktorky a ta zjistila, že mám na vaječníku cystu. Příští týden mám jít na kontrolu, zda se cysta sama vstřebala. Jednou už jsem to takto měla, ale cysta sama zmizela. Tak si říkám jestli to taky nemůže ovlivnit snažení.
Krasny den preji, koukam ze jste se s prispevkama vcera cinily
ja jsem dnes 9 den od ovu, tak uvidime. Akorat tomu nedavam velke nadeje. Manzel jezdi domu jen na vikendy a ja se vcera probudila s bolesti dutin a kolem oci, pri obede jsem najednou v pulce jidla mela pocit ze pujdu zvracet a od te doby me to drzelo, celou noc bolesti hlavy, nevolnost a navaly horka. Vadilo mi svetlo a podivat se do telefonu na vase prispevky neprichazelo v uvahu. Dnes uz je lip, ale mrzi me promarneny vikend a jeste vic me desi to, ze to odmarodim ![]()
@Hanulka2016 a zachytilas ovulaci? Roku už je docela dlouhá doba, byla už si to řešit u doktora? to už máš nárok na nějaké základní vyšetření a taky na spermiogram.
@Missma cysta mít vliv může a nemusí, záleží jak je velká a jak na ní tělo reaguje, někomu může trochu rozhodit cyklus.
@Hanka_S_V uz se chystam odebirat si hormonalni profil, jakmile jej budu mit, jdeme na spermiogram
mam super doktora, tak nam snad pomuze.
@Hanka_S_V
Právě, že doktorka mi k tomu skoro nic neřekla, jen že je asi 4×2cm velká a že snad po další MS praskne, ale ať radši přijdu. Ta cysta mě nebolí, kdyby mi to neřekla doktorka tak o ní ani nevím, ani cyklus mi nenabourala. Jen si říkám jestli to třeba není tím, že se nám prcek už 7 měsíců nedaří. ![]()
Ahojky mam dotaz snazime se s manzele o miminko ms skoncila vcera rano vecer jsme na to skocili a dnes rano jsem zjistila ze zase opet spinim nevite co to muze byt nikdy se mi tohle nestalo
@Anonymní píše:
Ahojky mam dotaz snazime se s manzele o miminko ms skoncila vcera rano vecer jsme na to skocili a dnes rano jsem zjistila ze zase opet spinim nevite co to muze byt nikdy se mi tohle nestalo
Bohuzel vam nepovim cim to muze byt, ale stalo se mi to po povysazeni HA, prvni ms skoncila, druhy den jsme na to skocili a dalsi den jsem spinila