Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.17 20:42

A mate uz deti holky? Protoze my ano, ale chceme dalsi a zrovna se nejak nedari.

• Citovat
  • Upravit
1049
22.1.17 20:46
@Anonymní píše:
A mate uz deti holky? Protoze my ano, ale chceme dalsi a zrovna se nejak nedari.

Snažíme se o první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
22.1.17 20:49

@Missma uvidime. Od prvniho dne cyklu si budu odebirat hormonalni profil, az to budu mit, jdeme na spermiogram a podle vysledku budeme dal patrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.1.17 20:51
@Anonymní píše:

My se snažíme o první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.1.17 20:53

@Hanulka2016 Takže máte nějaký postup. To je super :) Ale snad to výjde i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
22.1.17 20:54

Tak to vypadá bledě… Už mě bolí břicho… Zítra nejdéle dorazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
22.1.17 20:57

@DrKiki jee opravdu :( ach jo…jinak cyklus jsem mela 28 dni pravidelně tak doufam ze se tam neco ukaze:( tak Ti drzim palce at neprijde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.1.17 21:50

Vítám všechny nové!!! :kytka: Tak nás tady přibývá :palec: doufám že stejně rychle nás bude holky i ubývat, jak se budeme stěhovat do skupinek s termínem porodu. Já jsem tento cyklus jak na trní, jsem 3 měsíce po kyretáži a podle toho, co říkali v nemocnici i můj Dr., tak by to mělo jít teď samo :oops:. Máme pojištěno, teď jen nekonečné čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
22.1.17 22:17

Teeda jste se tu nějak rozkecali jsem tu tři dny nebyla protože jsme byli na horách a koukám teda že zitra bude velké testování :lol: tak doufam že se to tady bude hemžit fotkama ať mužem hledat čárečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
23.1.17 05:38

@Simiona tak ještě nic :mrgreen: před práci Zajdu do lékárny pro další várku :think: uvidíme ještě není nic ztraceno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.1.17 07:28

Dobrý ranko holky :mavam:

Vítám všechny novačky :mrgreen: a přesně, jak už bylo zmíněno, doufejme, že nás bude rychle ubývat :mrgreen:
A jsem dneska zvědavá na Vaše dušíky :potlesk:

Jinak mě bolí fest břicho už od včera, ale mrcha zatím ani náznakem nikde a prsa přestávají docela pobolívat,…tak se strašně moc modlím, aby to vyšlo :oops:
Každou chvíli tedy lítám na wc, zda už nebo ne…je to na palici… :zed:

Testovat raději ještě nebudu, když, tak testnu až ve středu :)

Na gyndu jsem měla v plánu jít taky ve středu, pač u nás v té prd.. ordinují pouze sudé středy, ale když to dostanu, tak nepůjdu, to je jasné a když to nedostanu, tak možná taky nepůjdu, pač by to bylo ještě dost brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.17 07:29

Ahoj holky, můžu se přidat? V plánování 2016 kde jsem od počátků už moc lidí nezbylo :D „Snažíme“ se cca rok. Pár měsíců jsme tomu nechali volný průběh, ale jelikož cykly byly stejně rozházený jako při prvním snažení, zašla jsem na gyndu pro duphaston a teď už i pro clostilbegyt, díky kterému jsem otěhotněla předtím. tentokrát ale clostil moc nezabral, ovulace je stále dlouho. Opožděných ovulací už jsem měla plno a nikdy z nich nic nebylo :( Teď dávám clostilu poslední měsíc, tak čekám kdy ovu příde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
23.1.17 08:39

Tak u me snehobilo a spinim. Mrcha ma dorazit ve stredu.
Takze jsem protivna a mam zkazeny den. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
23.1.17 08:47

Já jsem 10 DPO a snehobilo…vím že je ještě brzy, ale už od čtvrtka mě tak strašně bolí prsa ze jsem to asi ještě nezažila…takže jestli je to jen PMS, tak mě to naštve. Mam to dostat ve středu - čtvrtek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
23.1.17 08:49

Tak sem nakoupila Lady max test… Mám 2 krabičky… Tak doma pokud nepřijde do té doby potvora tak testnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí