Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A mate uz deti holky? Protoze my ano, ale chceme dalsi a zrovna se nejak nedari.
Snažíme se o první…
@Missma uvidime. Od prvniho dne cyklu si budu odebirat hormonalni profil, az to budu mit, jdeme na spermiogram a podle vysledku budeme dal patrat.
@Anonymní píše:
A mate uz deti holky? Protoze my ano, ale chceme dalsi a zrovna se nejak nedari.
My se snažíme o první.
@Hanulka2016 Takže máte nějaký postup. To je super
Ale snad to výjde i bez toho.
Tak to vypadá bledě… Už mě bolí břicho… Zítra nejdéle dorazí..
@DrKiki jee opravdu
ach jo…jinak cyklus jsem mela 28 dni pravidelně tak doufam ze se tam neco ukaze:( tak Ti drzim palce at neprijde:)
Vítám všechny nové!!!
Tak nás tady přibývá
doufám že stejně rychle nás bude holky i ubývat, jak se budeme stěhovat do skupinek s termínem porodu. Já jsem tento cyklus jak na trní, jsem 3 měsíce po kyretáži a podle toho, co říkali v nemocnici i můj Dr., tak by to mělo jít teď samo
. Máme pojištěno, teď jen nekonečné čekání…
Teeda jste se tu nějak rozkecali jsem tu tři dny nebyla protože jsme byli na horách a koukám teda že zitra bude velké testování
tak doufam že se to tady bude hemžit fotkama ať mužem hledat čárečky ![]()
@Simiona tak ještě nic
před práci Zajdu do lékárny pro další várku
uvidíme ještě není nic ztraceno ![]()
Dobrý ranko holky ![]()
Vítám všechny novačky
a přesně, jak už bylo zmíněno, doufejme, že nás bude rychle ubývat ![]()
A jsem dneska zvědavá na Vaše dušíky ![]()
Jinak mě bolí fest břicho už od včera, ale mrcha zatím ani náznakem nikde a prsa přestávají docela pobolívat,…tak se strašně moc modlím, aby to vyšlo ![]()
Každou chvíli tedy lítám na wc, zda už nebo ne…je to na palici… ![]()
Testovat raději ještě nebudu, když, tak testnu až ve středu ![]()
Na gyndu jsem měla v plánu jít taky ve středu, pač u nás v té prd.. ordinují pouze sudé středy, ale když to dostanu, tak nepůjdu, to je jasné a když to nedostanu, tak možná taky nepůjdu, pač by to bylo ještě dost brzo ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? V plánování 2016 kde jsem od počátků už moc lidí nezbylo
„Snažíme“ se cca rok. Pár měsíců jsme tomu nechali volný průběh, ale jelikož cykly byly stejně rozházený jako při prvním snažení, zašla jsem na gyndu pro duphaston a teď už i pro clostilbegyt, díky kterému jsem otěhotněla předtím. tentokrát ale clostil moc nezabral, ovulace je stále dlouho. Opožděných ovulací už jsem měla plno a nikdy z nich nic nebylo
Teď dávám clostilu poslední měsíc, tak čekám kdy ovu příde.
Tak u me snehobilo a spinim. Mrcha ma dorazit ve stredu.
Takze jsem protivna a mam zkazeny den. ![]()
Já jsem 10 DPO a snehobilo…vím že je ještě brzy, ale už od čtvrtka mě tak strašně bolí prsa ze jsem to asi ještě nezažila…takže jestli je to jen PMS, tak mě to naštve. Mam to dostat ve středu - čtvrtek ![]()
Tak sem nakoupila Lady max test… Mám 2 krabičky… Tak doma pokud nepřijde do té doby potvora tak testnu