Snažení 2017

• Fotoalbum (1038)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1761
23.1.17 19:27

@fergi157 tak schválně Zajdu zítra zase do té samé lékárny :mrgreen: i když je tu možnost že tesy nebudou zase měsíc potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
23.1.17 19:53
@fergi157 píše:
@DrKiki V sobotu jsem byla u dr.Maxe a normálně ho tam mají ClearBlue :)

Tak ja si pojistila tou objednavkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.17 20:52

@DrKiki oni v Maxovi dávají automaticky ten jejich, až když se zeptáš nabídnou jiné. Ten digitální má ale horší citlivost - má 25, kdežto ty obyč mívají většinou 10, takže by měly ukázat těhotenství dřív.
možná bych spíš zvážila zajít na krev jako samoplátce, to už nevyjde o tolik dráž a výsledek je jasnější, pokud tedy nebyla hodně opožděná ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
23.1.17 21:00

@Hanka_S_V podle všeho byla před 14dny. Tak nevím já ji nijak nemerim… Počkám ještě jestli ms přijde jinak v týdnu zajdi na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.1.17 21:36
@Anonymní píše:
Ahojky mam dotaz snazime se s manzele o miminko ms skoncila vcera rano vecer jsme na to skocili a dnes rano jsem zjistila ze zase opet spinim nevite co to muze byt nikdy se mi tohle nestalo

No, mě se to stává docela často, pokud se milujeme po menstruaci. Když zkončí, vevnitř ještě něco málo zůstane a milováním jste to „rozšťourali“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.1.17 21:38

Jinak já dneska 10 dc, ještě se chci pokusit min. 26.1.(13. dc), jelikož od 27.1. nás čeká cca měsíční odloučení (s možná jednou návštěvou), tak abych mohla více doufat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
23.1.17 21:39
@LuHr píše:
No, mě se to stává docela často, pokud se milujeme po menstruaci. Když zkončí, vevnitř ještě něco málo zůstane a milováním jste to „rozšťourali“ :D

Taky myslím že je to zcela normální alespoň u mě to tak je vždycky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
23.1.17 21:41

Jinak se mi zdá, že mě začíná bolet břicho tudíž se zřejmě blíží ovu, no každopádně jsem pro jistotu přeprala manžela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
24.1.17 05:48

Tak druhý den ještě mrcha nic a test taky né… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.1.17 05:53

Dobré ranko ženy :mavam:
Ta me měla přijít mrcha v neděli, max. zítra, podbrisek me bolel fest a záda taky, nicméně bolesti uz skoro nejsou, jen zřídka a já ráno testla a jsem štěstím bez sebe, vůbec sem tomu nevěřila :oops: :srdce:

Na gyndu se chystám až za 14 dní, teď je ještě brzy :)

A jak jste na tom ostatní? Moc držím všem palecky  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.1.17 06:13

@Martulka23 tak to je paráda :palec:
Užívej si to!!! :kytka: :dance: moc gratuluji!

@DrKiki tak naděje ještě je, držím palečky ;)

Holky, já už chci úterý příští týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.17 06:37

@Martulka23 gratuluji moc :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.1.17 06:57

@Martulka23 Jů tak to je super 8o :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.1.17 07:25

@RenKa33 @LuHr @fergi157 holky moc Vám děkuji :hug: Jsem tak šťastná, hned to člověku zlepší náladu v práci :mrgreen:

@DrKiki naděje určitě ještě je :) vždyť já si dělala test 3 dny před termínem ms a nic, ani dušík a dneska teprve až,..takže nezoufej a držím moc palečky! :andel: :kytka:

Jinak holky testnu třeba zase v pátek, jestli čárka bude sílit :D Hlavně já jsem si nakoupila předevčírem asi 5 krabiček testů, většinou po dvou, takže se s nima teď mohu jít vyfotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.17 07:33

@Martulka23 gratuluji :potlesk: je to super a závidím a doufám, že tento měsíc mi to taky vyjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí