Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1761
24.1.17 09:45

@Simiona zatím po ms ani památky… Jen mě vždycky večer začne strašně bolet břicho a záda… A já myslím že už a ono nic…Jen dneska ráno takový bílý výtok / hlen :nevim: minulý měsíc jsem měla 10 dní spozdeni a testy negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.1.17 09:58

@Veverka61 jj to je klasika no,..člověk se pak na ty příznaky zaměří a je z toho zmagořený :D…Jinak věk máš ještě pořád dobrej, neboj :) Kámoška má své první dítko v 38 a je spokojená mamina a ještě plánuje jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.1.17 10:00

@DrKiki já měla dva dny před termínem ms, takový hlen, myslela jsem si, že jsem se asi zbláznila a že mám teprve ovu a že to je plodný hlen a od soboty mám zase takový jakoby hustší bílý výtok, ale bez zápachu, bez svědění,…

Akorát se mi holky před chvílí začaly ozývat zase prsa, pomalu nemůžu dát ruce k sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.17 10:15

Holky člověk je z těch příznaků a nepříznaků a testování opravdu úplně zmagořený. :zed:

Taky mám kamarádku, ta měla svoje první v 35 a teď je jí 40 a pokoušej se o další mimi. Tak tvůj věk je úplně v pohodě a pokud se na to cítíš, tak zkoušej a nezoufej… 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
24.1.17 10:15

@Atriplexik taky jsem poprvé nemusela nic řešit malý se zdařil hned druhý měsíc :lol: teď bude mít v květnu tři roky tak doufám že do té doby se nám zadaři ať nemusím nastupovat do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
24.1.17 10:16

@Martulka23 tak nějak to mám teď taky… Mám sto chutí ještě jeden test pocurat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753

Me je 37, takz nejvyssi cas, ale omlouvam me, ze uz deti mame, jen jsme se rozhodli, ze jeste jedno by bylo moc fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824

@Hanka_S_V uvidíme další měsíc snad se zadaří duch tam byl i švagrová viděla tak snad už třeba, mám pocit že to druhé jde hůř než to první :D no každopádně se něco děje s mým tělem jelikož menstruace taky nějaká divná takovou neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.1.17 10:35

@DrKiki nooo, to znám, člověk by si je dělal ráno, odpoledně, večer, furt,..jen aby tam byl něco vidět :D
Ale možná být Tebou, zkusím třeba ve čtvrtek až,..Já vím, je to k něvydržení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.17 10:46

Ahoj holky, tak se k vám také přidávám :mavam: :mavam: :mavam:. Ochranu jsme vysadili cca před měsícem, ale leden byl takový divný, takže z toho asi nic nebude. Nicméně, v sobotu jsem s jednodenním zpožděním (což je nic) dostala MS..jenže je divná :/ spíš než krvácení je to špinění, ani nemám tampony a dnes mě strašně bolí od rána podbřišek. Takže buď je něco blbě nebo nevím. Test jsem si dělala pro jistotu v pátek a nic tam nebylo…tak co myslíte? Mám si udělat radši ještě jeden? Něco je jinak a já nevím jestli blbě nebo správně :D.

• Citovat
  • Upravit
137
24.1.17 10:52

Ahoj holky tak se k vám taky přidám. Chceme ještě jedno mimi a nejlépe holku u nás jsou skoro samej kluk a máme dva kluky už. Jinak v loni jsem potratila a zjistili mi leidna. Tento měsíc chci začít zkoušet ovu testy jelikož s tím nemám zkušenost. Teď mám menses ale chci za par dni začít. Pijí konturyhel čaj a dnes jsem začala brát femibion tak uvidíme co nám letošní rok přinese snad štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
24.1.17 11:19

@Martulka23 mám je v kabelce… Kdyby aspoň byly doma! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.1.17 11:30

@Martulka23 třikrát huráááá!!! :pankac: :pankac: :potlesk: :palec: bomba!! Čárky jsou krásně vidět!!! tichá gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.1.17 11:38

Zdravím všechny další nové snažilky :mavam:

Tak holky, já jsem zpátky na startu… 1.DC… Takže hlavu vzhůru a s chutí za pár dní do dalšího snažení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
24.1.17 11:42

@mimis86 ahoj aspoň víš na čem si… Já pořád čekám jestli dorazí nebo jak… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie