Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To každopádně holky!! Já věřím, že se to tu všem povede co nejdříve… ![]()
Já si myslím, že jsem měla výhodu v tom, že opravdu poznám, kdy je ovu, kvůli bolestem, navíc jak chodím na endo, pač mám autoimunní zánět štítné žlázy, tak mi mudr z důvodu toho, že jsem chtěla otěhotnět, nasadila hormony a říkala, že to po nich půjde dobře a měla tedy pravdu ![]()
Akorát se bojím, ten strach tu pořád je a bude, při prvním těhu jsem prodělala ZT, tak snad vše vyjde a mimísek se udrží ![]()
@Martulka23 moc moc gratuji a přeji zdárný a krásný průběh těhotenství ![]()
Jee jak ja se těším az na testu take najdu to co ty ![]()
@manti Moc moc děkuji ![]()
A kdy čekáš/nečekáš ms?…Nějak se tu v tom ztrácím ![]()
Tak jsem stejně nakoupila ještě… Mamatesty a ten digitální clear blue
mrcha ještě pořád nikde ![]()
@DrKiki Ten clearblue bych taky chtěla pro zajímavost koupit ![]()
@Hanka_S_V jj mám radost ![]()
@Martulka23 píše:
Dobré ranko ženy
Ta me měla přijít mrcha v neděli, max. zítra, podbrisek me bolel fest a záda taky, nicméně bolesti uz skoro nejsou, jen zřídka a já ráno testla a jsem štěstím bez sebe, vůbec sem tomu nevěřila![]()
![]()
Na gyndu se chystám až za 14 dní, teď je ještě brzy
A jak jste na tom ostatní? Moc držím všem palecky
Jeeeee moc gratuluju
tak první komu se to podarilo
mě by měla mrcha dorazit v sobotu a doufám, že nedorazi
![]()
@Martulka23
juuuu, krásný! Konečně tu některá z nás mohla publikovat pozitivní zprávu
fakt mám za tebe radost, moc ti to přeji a držím palce ať máš krásné a zdravé mimi ![]()
Já pořád stejný, psa bolí jak blázen, ale včera 10 DPO test NIC, tak počkám až jestli se mi zpozdí MS…
Pokud si správně vzpomínám, snažili jste se dost dlouho, že?
@Martulka23 no, krasne, toto bych take chtela na testu videt, moc gratuluju!!!
Jak se dneska mate, ja uz nejsem anonymni, ale pod prezdivkou:)) Dnes jsem 3DC, tak pomalu pisu do kalendare, kdy se budeme snazit, vyjde nam to akorat na hory, tak snad bude dost casu…
Je tu nekdo, kdo uz nejake ditko ma? protoze my ano a vzdy to slo hned po prvnim snazeni a ted uz treti mesic nic:((
@Atriplexik mám už jedno… a bez snažení… A teď když by člověk chtěl tak to nende… ![]()
@Martulka23 já ho nechám úplně když už budu v koncích… Zatím nereaguje ani normální…