Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
22.1.17 11:39

@fergi157 Ta dorazí, v mém případě, bohužel :( Jsem s tím smířená, pač tohle je pro mě typický PMS :( Nehledě na to, od rána se zase cpu jak prase vším možným, což je taky pro mou příchozí ms, typické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.1.17 11:52

@fergi157 super, to jsem ráda, že aspoň někdo to má podobně :mavam: Doufám, že to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.17 13:37

Zatim jako anonym:))

Ahoj, rada se k vam pridam, jen zatim anonymne, casem si vytvorim profil. Snazime se dva mesice, dnrs zase dorazila MS, tak jsem trochu zklamana, protoze jsem uz doufala, ze by to mohlo vyjit, snazili jsme se fakt dost.

• Citovat
  • Upravit
16
22.1.17 14:09

Zdravím všechny snažilky, také se přidávám k vám. Začali jsme minulý rok, tak nějak jsme tomu nechali volný průběh a zatím nic, teď od nového roku bychom chtěli už zapracovat.Ale jak naschvál mi začala blbnout ms, úplně vynechala, mám za sebou vyvolávačku a pak kontrola, ale doktor nepotěšil, že se mu něco prý nelíbí, no uvidím na kontrole co se dozvím a jak to bude dál, snad bude vše aspoň trochu v pořádku a taky se dočkáme konečně..Jinak všem držím pěstičky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
22.1.17 18:12

Snažení

Ahojky tak jsme docela na pochybach:) mam 7 dni spozdenou ms test negativni ale dnes uz se mi zveda zaludek z jakéhokoliv smradu:) myslite ze by to mohlo vyjit? v loni presne touhle dobou jsem mela // po vynechani 14 ms dřív test negativni ale nasledoval samovolny potrat :( doufam ze uz to vyjde:) mam celkem strach nevim kdy znova zkusit test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
22.1.17 19:06

@Simiona minulý měsíc jsem měla to samé… A nakonec jsem to po 10 ti dnech dostala… A testy byly negativní celou dobu… Tak jsem zvědavá teď… Zítra tma přijít mrcha tak uvidíme… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
22.1.17 19:40

Pondelni velke testovani!

Preji vsem zitra jen a jen pozitivni testiky, silici duchy a slzicky stesti v ocich :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
22.1.17 19:42
@mimis86 píše:
@ivalinka já pro změnu začala už špinit 8o..takže zítra nebo pozítří je tady bestie :?

Neprivolavej ji :/ spineni muze byt i kdyz to klapne. Ja porad verim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.1.17 19:48
@Hanulka2016 píše:
Preji vsem zitra jen a jen pozitivni testiky, silici duchy a slzicky stesti v ocich :) :*

Ahoj holky, já vás víceméně jen sleduju a moc nepřispívám, nicméně jen zírám, kolik se nás zítra chystá dělat TT :-D I já se k vám přidávám. Budu 32.DC a vůbec netuším výsledek, může být jasná dálnice a může být i sněhobílo, protože mám cykly nepravidelné 24-37 dní..takže já ani teda nevím, jestli už mám zpoždění:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.1.17 20:14

Ahojky snažilky, tak se také přidávám k vám do skupiny. S přítelem se o prcka snažíme už od loňského července, ale zatím bez úspěchu. Poslední 3 měsíce jsem z toho víc a víc špatná a skoro každou MS jsem obrečela. Tak jsem se rozhodla, že zavítám mezi vás. Dikuze tu čtu už dlouho, občas si vezmu nějakou radu k srdci. Všichny kamarádky okolo mě stále ujišťují, že to brzo příjde, ale všechny jsou už těhotné a povedlo se jim mimi hned. Tak moc nechápou, jak se cítím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
22.1.17 20:18
@Missma píše:
Ahojky snažilky, tak se také přidávám k vám do skupiny. S přítelem se o prcka snažíme už od loňského července, ale zatím bez úspěchu. Poslední 3 měsíce jsem z toho víc a víc špatná a skoro každou MS jsem obrečela. Tak jsem se rozhodla, že zavítám mezi vás. Dikuze tu čtu už dlouho, občas si vezmu nějakou radu k srdci. Všichny kamarádky okolo mě stále ujišťují, že to brzo příjde, ale všechny jsou už těhotné a povedlo se jim mimi hned. Tak moc nechápou, jak se cítím :,(

Hodiny a hodiny place znam. Ja tetka zkousim takove jednoduche veci. Tak kdo vi? Treba se dockam :) zitra chci testovat, ale tetka jsem vecer byla na wc a zacala lehce spinit :/ :pocitac: tak to vidim cerne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.1.17 20:26

Hanulka2016:Já začla právě špinit včera, takže zase pláč. Dnes už jsem zas OK a začne další koloběh snažení. Skoro rok jím kyselinu listovou a teď druhý měsíc piju kontryhelový čaj. Tak třeba to pomůže. Furt si říkám, co víc pro to můžu udělat. Když jsem byla u doktory a ptala se jí, jaké vitamíny bych mohla brát. Tak mi vůbec nic neřekla, jediný co mi poradila bylo koupit teploměr a měři BZ. Při vyšetření mi řekla, že by vše mělo být v pořádku, prý je ještě brzo. Což chápu, ale hlava tomu někdy nechce rozumět. Spíš mě to mrzí, protože všichni okolo mě co ze zčli snažit třeba v listopadu už prcka čekaj a já furt nic. Tak si říkám, kde je chyba. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
22.1.17 20:30

@Missma me dr. Doporucil pit fertipronu, dva sacky denne, je tam inosifol a metylfolat a to pomaha zrani vajicek, pak listovka v lepe vstrebatelne forme. A pak piju caj podle mojzisove dvakrat denne. Rikaji, ze fertiprona efekt tak po dvot mesicich, caj tak po trech uzivani. Oboje tetka koncim druhy, tak uvidime. Kazdopadne to nestoji svet a clovek ma pocit, ze neco dela. My uz zkousime rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
22.1.17 20:38

Holky jsem 6 den od ovulace a opět mě začaly bolet prsa… Pms osm - deset dní před menstruací… To mám radost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.1.17 20:39
@Hanulka2016 píše:
@Missma me dr. Doporucil pit fertipronu, dva sacky denne, je tam inosifol a metylfolat a to pomaha zrani vajicek, pak listovka v lepe vstrebatelne forme. A pak piju caj podle mojzisove dvakrat denne. Rikaji, ze fertiprona efekt tak po dvot mesicich, caj tak po trech uzivani. Oboje tetka koncim druhy, tak uvidime. Kazdopadne to nestoji svet a clovek ma pocit, ze neco dela. My uz zkousime rok.

Mě rávě mrzelo, že dokrotka to vůbec neřešila, řekla teploměr a nazdar. Listovku a čaj jsem si naordinovala sama. Já teď začla přemýšlet jestli nezačnu podle té Mojžíšové cvičit, slyšela jsem, že by to také mělo pomáhat. My se snažíme teprve 7 měsíců, ale příjde mi to jako věčnost. Snažili jsme se už loni na vánoce, ale to taky nevyšlo a pak jsem nastoupila do nové prác tak jsem na chvíli přestali. A když se snažíte už rok, řekl ti doktor, kde by mohla být chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí