Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 Já si taky nikdy nedělám naděje, ale vždycky to zklame, když se na testu nic neobjeví, ani po limitu,…
Já to čekám zítra nebo max. v pondělí,…od revize (rok), jsem neměla ani jednou zpožďo, vždy přišla 28. den, max. 29…tak kdyby přišla když už, tak co nejdřív, ať na to pak člověkmůže zase vlítnout ![]()
Ale jak říkám, typický PMS příznaky,..dneska už mě tedy i dost pobolívají prsa,..jsem jak praštěšná, mám chvilkový slabosti, návaly horka a zimy, mírná bolest v podbřišku,..jak říkám, tipuji buď ještě dnes nebo max. zítra… ![]()
@Martulka23 musíme doufat v lepší zítřky..když tak únor to jisti ![]()
Holky to vyjde
musiiiii!!! Ja mam v utery 10 den od ovu, tak se tesim na test a doufam, ze to vyjde. Byla to zrejme prvni ovu protoze mam cerstve vysazenou HA a tak jsme na nic jsme nemysleli jen se cely minuly prodlouzeny vikend mazlili, ale v sobotu me bolelo bricho jako pri mens. a to mi bylo divne ale po patrani na internetu a vasich radach to byla zrejme ovu a jestli ano, a vyslo to…jsem hrozne nervozni
snad nam to vsem vyjde ![]()
@Lillis taky mam zitra 10den od pravdepodobne ovu (presne den nedavam
) MS ma (ne)dorazit ve st. V pondeli to zkusim poprve testnout, tak si drzme palce
treba se dockame a budeme mit stejne stare sviste ![]()
Já furt cucim na ty pididuchy
a ráno tam taky vylezl za chvilku o to víc se těším na zítra
. jeste mám jeden test. ![]()
@DrKiki Tak gratuluji, snad bude sílit ![]()
Ale já bych, když už asi testla až v pondělí či úterý, aby byl dušík třeba už viditelnější ![]()
@Martulka23 diky snad se vse zadari i tobe ![]()
@Hanulka2016 to by bylo skvele, kdyby se nam obem zadarilo a mimca by byla stejne ![]()
Holky, těším se na Vaše zítřejší testiky!! Na pondělní samozrejme taky! To by se jich tu mělo nakoupit hodně!!
tak ať jsou všechny pozitivní!! ![]()