Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 jak říkám, pokud se na to člověk cítí, nebo spíš takto, jde o to i na kolik se cítí, známá ma svoje první mimi a je ji 40 a cítíme tak na 20
takže to je dle mě úplně v poho, jen já jsem prostě vždycky mimo chtela brzo ![]()
@Martulka23 my to dlouho odkládali, napřed abychom něco našetřili, pak kvůli dobré práci, já si pak ještě doělávala při práci další školu, pak svoje bydlení, svatba…nooo, a naráz mně bylo 30
…Ale taky se cítím na míň
![]()
@mimis86 nevim, ja to nikdy nepoznam
ovulace je pro me skryta fronta. Ale sazim na pravidlo mazleni obden, tak bych mela mit pokryty ten cyklus cely. No uvidime. Mam to dostat ve st, tak to v pondeli testnu ![]()
Jojo, věk je jen číslo. Holky, duchy vidím
tak není možné aby to nevyšlo. Držím pěsti ![]()
@Hanulka2016 jůů, v pondělí?!? To je pro spoustu holek tady u nás den D
…a ani nemíváš bolestivou tu ovulku?? Ale mazlení obden je dobrá strategie!!! ![]()
@Martulka23 mám čerstvě 34 a už mám doma dvě děti s dvouciferným číslem. Asi rok a půl chceme třetí. Když jsme to vzdali, otěhotněla jsem, byla to dvojčata, ale nevyšlo to. Teď máme zelenou od Dr. a tak to ještě zkusíme ![]()
@mimis86 prave vubec! Jen mam ten druhy tyden cyklu takovou mazlivejsi naladu, nez jindy, ale nic jineho nepozoruju
no, bude to sazka do loterie, dva dny pred ocekavanou ms, ale to pokuseni je silnejsi, jak ja! Zatim na sobe ale nic nepozoruji ![]()
@RenKa33 jee, tak snad tom co nejdříve klapne!
@mimis86 no člověkem ani nenadeje, letí to jak blázen, fuj ![]()
Holky, tak jsem zvědavá komu ms přijde dřív, vsadím se, že mě! ![]()