Snažení 2017

• Fotoalbum (1038)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3254
24.1.17 08:56

Ja mám taky bolestivou ovulku takže přibližně vím…no a bolelo mě břicho večer a trošku ještě ráno teď už nee a teplota mi stoupla o 0,3 takže doufám že jsme to včera večer vychytali :P asi to ještě dneska pojistime jednou dávkou kdyby náhodou :hug: a teď těch nekonecnych 12dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.17 08:56

@Atriplexik já už mám doma 4,5letou holčičku a zadařilo se po 6 měsících a teď jsem 7DC a v sobotu jedu na týden také na hory, tak bude pohoda a relax a doufám, že příští měsíc už budou také // čárky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.1.17 09:16

@AAlisek @Veverka61 @Atriplexik @wewerka111 Moc Vám děkuji děvčata :hug: :kytka:

@AAlisek Budu držet pestičky, aby nedorazila a nechala si to aspoň až na rok později :mrgreen:
@Veverka61 No vidíš, ale když Tě bolí už takhle brzy prsa, tak to je slibnééé :) Jinak asi si mě s někým pleteš :D tohle byl první měsíc snažení :) ani jsem nepočítala, že se to právě povede takhle hned :oops:
@Atriplexik No super!!! Na horách, to půjde! Ono se vždycky říká, že je přece lepší, zadělat jinde, než doma :) Jinak tady u ás zase začalo padat něco cosi bílého, ale jak krupička,..no hnus, už by tedy padat nic nemuselo…na horách jo, ale tady… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
24.1.17 09:26

@DrKiki ja zacala dnes spinit :( ach jo 9ty den spozdeni nevidim to dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
24.1.17 09:31

Ahoj holky taky se přidám taky se snažíme už 4 měsíce a kde nic tu nic :-( každá menstruace obrečená, mám doma 2.5letou princeznu a chtěli bysme druhého mrnouse :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
24.1.17 09:31

@Simiona :( chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
24.1.17 09:32

Tak jsem rada, ze nejsem jedina, kdo tu ma deti a presto se dal snazi. predtim jsem toto fakt nemusela resit.
ja ani nechodim do prace, jsem jeste na rodicovske, i kdyz uz dcerka chodi do skolky, ale je velmi casto nemocna, tak jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
24.1.17 09:32

Včera lehce špinění nevypadalo to na menstruaci a na testu duch a dneska dorazila menstruace :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
24.1.17 09:33

@Pajulka90 vitej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
24.1.17 09:33

@Simiona Takhle jsem to mela minuly mesic, uz jsem se tesila, ze by se mohlo zadarit a sedmy den spozdeni prisla MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
24.1.17 09:34

@Pajulka90 :mavam: zdravim, my mame holcicku 3,5 :D
Cheli jsme se snazit od leta a nejak to porad nevychazelo na ovulku nebo jsem byla nemocna. takze poradne se snazime od rijna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
24.1.17 09:37

@wewerka111 děkujiii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
24.1.17 09:38

@Atriplexik :mavam: ahojky my jsme se do ovulky i trefili ale pořád prostě nic a nic :-( taky se snažíme od října

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.1.17 09:44

@Atriplexik já už jedno mám, ale trvalo nám to taky skoro dva rok. Doufala jsem že třeba podruhý to půjde líp a ono to je snad ještě horší :D
@Pajulka90 jestli byl duch tak se třeba zadařilo (pokud to nebyl falešný), jen se vajíčko špatně uhnízdilo a vyplavilo s ms. Aspoň to vypadá že vám to jde a příště už snad vyputuje to správné vajíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
24.1.17 09:45

@Martulka23 no jo, už vím s kým jsem tě pomichala :lol: nevadí, tím líp ze sis ušetřila ty nervy jako některé tady :lol: to je krásný :kytka:
No jo, já se vědomě snažím teprve 2.měsíc (měření BT a ovutesty), takže kdyby to vyšlo tak taky bomba…protože HA neberu už 2 roky, ale když se nic nedělo, začalo mě to trochu dělat starosti, už mi je za měsíc 36 a děti nemám…
Tak jsem z tech prsou na větvi protože nepamatuji ze by kdy takhle bolely (snad jen kdysi první měsíce užívání HA) ale nechci se nechat příliš unést a pak být zklamaná :?
Třeba se teď jen víc pozoruju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital