Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mám taky bolestivou ovulku takže přibližně vím…no a bolelo mě břicho večer a trošku ještě ráno teď už nee a teplota mi stoupla o 0,3 takže doufám že jsme to včera večer vychytali
asi to ještě dneska pojistime jednou dávkou kdyby náhodou
a teď těch nekonecnych 12dní ![]()
@Atriplexik já už mám doma 4,5letou holčičku a zadařilo se po 6 měsících a teď jsem 7DC a v sobotu jedu na týden také na hory, tak bude pohoda a relax a doufám, že příští měsíc už budou také // čárky ![]()
@AAlisek @Veverka61 @Atriplexik @wewerka111 Moc Vám děkuji děvčata
![]()
@AAlisek Budu držet pestičky, aby nedorazila a nechala si to aspoň až na rok později ![]()
@Veverka61 No vidíš, ale když Tě bolí už takhle brzy prsa, tak to je slibnééé
Jinak asi si mě s někým pleteš
tohle byl první měsíc snažení
ani jsem nepočítala, že se to právě povede takhle hned ![]()
@Atriplexik No super!!! Na horách, to půjde! Ono se vždycky říká, že je přece lepší, zadělat jinde, než doma
Jinak tady u ás zase začalo padat něco cosi bílého, ale jak krupička,..no hnus, už by tedy padat nic nemuselo…na horách jo, ale tady… ![]()
@DrKiki ja zacala dnes spinit
ach jo 9ty den spozdeni nevidim to dobre
Ahoj holky taky se přidám taky se snažíme už 4 měsíce a kde nic tu nic
každá menstruace obrečená, mám doma 2.5letou princeznu a chtěli bysme druhého mrnouse ![]()
Tak jsem rada, ze nejsem jedina, kdo tu ma deti a presto se dal snazi. predtim jsem toto fakt nemusela resit.
ja ani nechodim do prace, jsem jeste na rodicovske, i kdyz uz dcerka chodi do skolky, ale je velmi casto nemocna, tak jsem doma.
Včera lehce špinění nevypadalo to na menstruaci a na testu duch a dneska dorazila menstruace ![]()
@Simiona Takhle jsem to mela minuly mesic, uz jsem se tesila, ze by se mohlo zadarit a sedmy den spozdeni prisla MS ![]()
@Pajulka90
zdravim, my mame holcicku 3,5 ![]()
Cheli jsme se snazit od leta a nejak to porad nevychazelo na ovulku nebo jsem byla nemocna. takze poradne se snazime od rijna.
@Atriplexik
ahojky my jsme se do ovulky i trefili ale pořád prostě nic a nic
taky se snažíme od října
@Atriplexik já už jedno mám, ale trvalo nám to taky skoro dva rok. Doufala jsem že třeba podruhý to půjde líp a ono to je snad ještě horší ![]()
@Pajulka90 jestli byl duch tak se třeba zadařilo (pokud to nebyl falešný), jen se vajíčko špatně uhnízdilo a vyplavilo s ms. Aspoň to vypadá že vám to jde a příště už snad vyputuje to správné vajíčko ![]()
@Martulka23 no jo, už vím s kým jsem tě pomichala
nevadí, tím líp ze sis ušetřila ty nervy jako některé tady
to je krásný ![]()
No jo, já se vědomě snažím teprve 2.měsíc (měření BT a ovutesty), takže kdyby to vyšlo tak taky bomba…protože HA neberu už 2 roky, ale když se nic nedělo, začalo mě to trochu dělat starosti, už mi je za měsíc 36 a děti nemám…
Tak jsem z tech prsou na větvi protože nepamatuji ze by kdy takhle bolely (snad jen kdysi první měsíce užívání HA) ale nechci se nechat příliš unést a pak být zklamaná ![]()
Třeba se teď jen víc pozoruju ![]()