Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DrKiki a předtím si měla cykly normální? ono je možný že třeba teď budeš mít delší cykly normálně ![]()
@Hanka_S_V v srpnu jsem vysadila ha… A od ty doby úplně přesně na den… Jen jednou o den déle.. bez problémů…
@Hanka_S_V v srpnu jsem vysadila ha… A od ty doby úplně přesně na den… Jen jednou o den déle.. bez problémů…
Holky technická…nevydržela jsem…ty bolesti v podbřišku jsou u mě fakt divné, netrpím na to vůbec. Koupila jsem si mamatest a testla…krátce poté, zhruba ty tři minuty na testu nic nebylo. Teď po cca hodině je tam duch…je to tím mamatestem? Někde jsem četla, že dělá falešné duchy… ![]()
@lednova17 nekomu falesne duchy dela. Ale po te stanovene lhute uz neni ta carka jista u zadneho testu. Nezbyva nez cekat a testovat znova, jestli carka bude silit, tak je to jasne. Drzim palce ![]()
@DrKiki aha, tak to by bylo divny kdyby zacly beht najednou je tak delsi.
@lednova17 já mám taky nakonec slabého ať déle po limitu… Tak moc na to nespoléham… ![]()
@lednova17 @DrKiki tak holky uvidíte zítra, jestli to něco znamená, tak už by se měl zítra ukázat v limitu, držím palce ![]()
@Hanka_S_V já to tam jako zahlédla úplně tak omylem když jsem to asi po dvou hodinách balila abych to uklidila…Možná že to je jen halucinace
a nebo jen uschlá čárka co pak vylezla… Ale z boku je do růžové jen jsem to musela dát černobílé páč mi to nešlo vyfotit hrozný světlo tu… Každopádně zítra znovu ![]()
@DrKiki Já nic nevidím, ale to nic neznamená, jelikož mám brýle a i tak občas mžourám jak…
a focení hrozně zkresluje, třeba já tu mou čárku mám ve skutečnosti mnohem viditelnější a na pc taky nic moc ![]()
Ahoj snažilky ☺, nevyznáte se některá v ovu testech? Snažíme se s manželem skoro rok o miminko, poslední tři měsíce beru Proveru na srovnání cyklu, nyní mám cyklus pravidelný 3O dní, dnes jsem 17 DC. Myslíte, že by ovulace ještě mohla dorazit?? Jinak všem přeji úspěšně snažení a brzy dvě // děkuji Jana
@Martulka23 zvětši si to
ne sranda fakt je tam ale stejně tomu nemůžu přisuzovat větší váhu…
@DrKiki Já jsem si to právě zvětšila
Ale jak říkám, na počítačích je to prd ![]()
Tak hlavně aby sílil! ![]()