Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fergi157 já na to taky myslím snad každý měsíc víc a víc…ale snad se u tebe našla ta příčina, proč vám to doted nešlo, a klostil pomůže!!!
@Nikolka409 @mimis86 @fergi157 me to taky stve, ze me nesleduje, myslela jsem si ze je to dobra doktorka, ale ted nevim. Ona mi rekla ze utz delat proste nebude…
Brala jsrm ho pred prvnim otehotnenim a to treti mesic zabral. Ted uz ho beru ctvrty mesic - druhy dvojitou davku a minuly mesic nezabral vubec - ovulace 40 dc
.
@Nikolka409 podle me si ten clostil bez ms nemela vubec brat, jelikoz nevis v jake fazy cyklu si byla, pokud uz si byla v pozdejsi fazy, tak nejspus nebude mit vubec vliv. Ted ti nejspis doktorka zkusi zvysit davkovani.
Ja beru k nemu i duphaston, u ktereho mi moje doktorka taky nerekla ze by se mel brat az po ovulaci a jelikoz mivam ovulaci dlouho, tak kdybych ho brala podle ni, nestaci k ni nikdy dojit :/
Příspěvek upraven 24.01.17 v 18:08
Dr. mi nasadila Clostil se slovy - že až mi dorazí MS mám ho nasadit, a v té době jsem MS neměla už několik měsíců, takže docela problém. To bych ten Clostil musela začít brát bůh ví kdy, uvidíme v pátek jdu na další UZV tak snad dostanu lepší řešení a léčbu, kdyžtak si vydupu vyvolávačku a bude to
Mám docela nepříjemnou gynekoložku, ale nemám teď řas si vyběhávat někoho jiného ![]()
@Nikolka409 taky mi přijde zvláštní, že ti řekla, aby jsi clotil brala i bez MS..že ti nedoporučila spíš tu vyvolávačku..ale tak je to doktorka, tak snad ví, co dělá!!!??
Nene, ten jsem si vzala sama od sebe, z důvodu, že MS bych se samotné asi nikdy nedočkala, píšou v příbalovém letáku, že Ty, které MS nemají nebo nepravidelnou, mohou clostik začít užít jakýkoli den. ![]()
@Nikolka409 tyjo tak to taky absolutně nechápu, proč ti třeba nedala duphaston nebo utrogestan na srovnání cyklu, nebo tu vyvolávačku
při tak dlouhé absenci ms budeš mít nejspíš trochu bordel v hormonech. to je na nic, když to řeší takhle.
Nezkoušelas něco přírodního na srovnání hormonů - tinktury z dmrku, jeřábu ptačího, gynex, kontryhel? Na mě teda ty přírodní věci nějak nezabíraj ![]()
No já to mám s doktorkou spíš naopak - vždy byla hrozně fajn a je doporučována jako nejlepší u nás, tak se mi od ní nechce úplně pryč a ni nevím jestli by to u nás bylo někde lepší. Zase mi aspoň udělala hormonální profil a trvala na spermiogramu. te´d už jsem se smířila, že když to nevyjde tak holt zbude CAR a tam mě sledovat budou pořádně, ikdyž to bude náročný na dojíždění ![]()
To taky nepochopím, uvidíme v pátek…
Ten pan gynekolog co mne dnes dělal vyšetření je moc hodný a sympatický.. tak snad mi nějak pomůže.. Jojo už necelý dva týdny poctivě beru listovku, piju kontryhel a kapu gynex.. nemohu očekávat zázraky ihned, když to čekání je vážně úmorné
Přemýšlela jsem ještě o Femigardu, ale nevím.. No mně jinak doktorka napsala do zprávy, že po 2 neúspěchu mne pošle taky do CAR, ale chci se tomu raději nějakým pokusem vyhnout a prostě to dotáhnout dokonce přírodní cestou, až vyzkouším všemožné a bez úspěchu, tak potom už se budu rozhodovat samozřejmě jinak.
@Nikolka409 já se zase do CAru celkem těším, aspoń mi konečně pořádně proklepnou. ikdyž teda doufám že se vyhnu IVF, na to prostě zatím nemáme. Kdyby byl blíž, tak už jsem tam dávno
Tak bylinky snad zaberou ![]()
Snažíme se s přítelem teprve druhý měsíc. Předtím jsem tak pul roku už tajně doufala
s přítelem jsme se ale domluvili, že vysadim prášky az ted, tak teď uz se nemohu dočkat. I teď když ma za týden ani ne dorazit MS jsem cela nesvá, nemohu se v práci soustředit. Čtu různé diskuse, dokonce i o tom, co s sebou do porodnice. Uz mi z toho hrabe a to jsme na začátku snažení. Jak se uklidnit? Kdyby to tak vyšlo ![]()
Řekla bych, že zhruba půl rok a ano o první, i kdyby mělo být poslední, nechci zůstat bezdětná
![]()
@Hanka_S_V Jinak nevím čím to je, ale už týden mně pobolívá někdy i píchá v prsou, ze začátku to bylo pouze v levém, ale ted už i ve druhém, na dotek mne to nebolí. A hlen mam krémovitý a táhne se, tak nevím. Jsem nějaká začarovaná ![]()